Hikayeye Devam Etmece

doğru.
''aşkı şukufe'' gerçekten güzel olmuş. :D
bakalım gelecek bölümlerde neler olacak. :D

tam da heyecanlı yerinde bitti.elinde çift çizgiyle kala kaldı şuku.kamuran da eşeğiyle birlikte kasım kasım kasılıyor.cemil de hafiyeliğe başlayacak.gelecek bölümde bizi neler bekliyor...

ne lafı dokundurdum canım:44: senaryo imece usulü. böyle gelişti.aşkı şukufe de seni de bekleriz.birlikte yazalım...

aa ben yanlış anladım o zaman pardonn
ne bilim telli babaya da gider atractive sayesinde doğru yolu bulduğu için dua eder diye yazında
ben laf dokunduruyosun sandımdımdımdıııı:17:

aa ben yanlış anladım o zaman pardonn
ne bilim telli babaya da gider atractive sayesinde doğru yolu bulduğu için dua eder diye yazında
ben laf dokunduruyosun sandımdımdımdıııı:17:

türk filmlerinde tövbe edip türbelere giderler ya ondan demiştim.senin adını da kötü yoldan çıkardın şukufeyi sana dua etsin diye vermiştim.neyse yanlış anlaşılma olmuş sanırım...

türk filmlerinde tövbe edip türbelere giderler ya ondan demiştim.senin adını da kötü yoldan çıkardın şukufeyi sana dua etsin diye vermiştim.neyse yanlış anlaşılma olmuş sanırım...

olur öyle yanlış anlaşmalaar sonuçta reelde değiliz canım mimiklerimizi ve ses tonumuzu göremeyip duyamadığımız için oluyor yani:1:
ben de katkıda bulunayım o zaman
şukufee hamile kaldığı halde fingirdekliklerine devam etmektedirr:9:

''Aşk-ı Şukufe hikayesinde yer alan kişiler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür, gerçekle bir ilgisi yoktur.'' :10: :10: :10:

Son düzenleme:
tam da heyecanlı yerinde bitti.elinde çift çizgiyle kala kaldı şuku.kamuran da eşeğiyle birlikte kasım kasım kasılıyor.cemil de hafiyeliğe başlayacak.gelecek bölümde bizi neler bekliyor...

(devam etmek isteyenler için hikayenin kaldığı yer :1: :10:)

olur öyle yanlış anlaşmalaar sonuçta reelde değiliz canım mimiklerimizi ve ses tonumuzu göremeyip duyamadığımız için oluyor yani:1:
ben de katkıda bulunayım o zaman
şukufee hamile kaldığı halde fingirdekliklerine devam etmektedirr:9:

hatta durum öle bir hal almıştır ki fingirdekliğinden bebegin babasına bile karar veremezz duruma gelmiştir..

Hatta acaba bbeğin bir babası mı var yoksa bu çocuğun babası bir kadın mı diye düşünmeye başlamıştır. Öyle de şizofrenleşmiştir yani. :1:

kaybetcek hiç bişeyi kalmamıştır..hastalığına yardım edeceği kimse yoktu tek başına kala kalmıştı.kendi kendine bile yardım edemezken kim etcekti zaten.........

kaderine kusmus herseyden vazgecmis tum umutlarini kaybetmiskennnnnnnnnnnnnnnnn onu gordu yillar ve yillarrr oncesine dondu evet evet hayalini kurarken bile mutlu oldugu o adam iste karisindaydi ya yuruyup gidicekti yada seslenip yeniden kendine bir sans verecekti durdu 2 sn ye dusundu ve......................

ve.. sonra yaklaştı ona.. fakat onun o adam olmadığını farketti birden.. yaşadığı hayalkırıklığının üzüntüsüyle arkasını dönüp gitmek üzereyken o adam seslendi kadına.. kadının kafasında soru işaretleri belirdi.. "ben ferit" dedi adam "senin okuduğun fakültede öğretim görevlisiydim seni çok iyi hatırlıyorum fakat sen beni hatırlamazsın ki.." çünkü....

kaderine kusmus herseyden vazgecmis tum umutlarini kaybetmiskennnnnnnnnnnnnnnnn onu gordu yillar ve yillarrr oncesine dondu evet evet hayalini kurarken bile mutlu oldugu o adam iste karisindaydi ya yuruyup gidicekti yada seslenip yeniden kendine bir sans verecekti durdu 2 sn ye dusundu ve......................

birden pırtlattı o an dünya durdu adam ona baktı oda ona baktı ve gülümseyip kadın yoluna devam etti..kadın hayalini gerçekleştirmişti.. ve adam arkasından bakarken şunları düşündü....

Back
X