Hikayeyi bir cümle ile devam ettir...

ve bir gün o hayalini gerçekleştirmek için topladı pılısını pırtısını düştü yollara artık kendim için yaşamak istiyorum dedi ve geldi istanbula.

istanbul da milyarder bi işadmı olan sedat la tanıştı.. sedat necla yı kızı gibi sevmişti onu eğitmek için elinden geleni yapıyordu.... ve fırsat necla nın ayağına geldi, bayramın 1. gnü için eğlence programı sunacaktı....

kızını tvde eğlence programı sunarken gören annesi sevincinden ayağa fırlar.
aman Allahım görüyorum bu bir mucize diye etrafta sıçrarken kafasını cama vurur ve kör olur.

Son düzenleme:
annesinin yeni haberini alan necla.. annesinide getirtir istanbul a....sedat beyin yardımlarıyla özel bir kliniğe yerleştirirler, bir gün necla ile hülya yı ziyarete giden babacan sedat, gördükleri karşısında şok olur....bu kadın onu yıllar önce parasız olduğu için terkeden hülya değil midir ?

kör olan hülya bunu göremez fakat sesinden tanımıştır....
kızı necla ya der ki ,,,kızım bizi sedat beyle yanlız bırakır mısın ? ona yardımları için teşekkür etmek istiyorum.....
odada sedat la yanlız kalan hülya artık gerçekleri anlatmanın zamanı geldi der ve necla senin kızın sedat der :)))) bunu duyan sedat şok olmuştur ......
bu sırada bahçeye çıkmış olan necla annesini böyle görmekten yüreği parçalanmaktadır, ağlamaya başlar, o sırada bi selpak mendil uzanır veee....

selpağı uzatan çocuk sedatın oğludur... annesini kaybedeli baya çok olmuştur.. babasıyla birlikte o muhteşem lüks villada oturuyordur..

nejla ve sedatın yakışıklı oğlu caner kliniğin kantininde sıcak çikolata içerken babası sedat kolunda kör hülya ile yanlarına oturur ve geçmişi unutup yeni hayatlarına devam etmeye karar veririler

Ama kader onlara yeni oyunlar hazırlamıştır.. Bu onların en mutlu sayılabilecek en son günüdür..

o da dedi ki ; 'neymiş, sevdiğimizi özgür bırakacakmışız, dönerse bizimmiş, dönmezse zaten bizim değilmiş, güvercin besliyoruz sanki..' boşvermiş...

Back
X