Doğuma Hazırlık Hilal mi, Tanem mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hilal ismi eskimi?
Acikcasi ben o ismi cok fazla duymuyorum.
Ya cok kararsiz kaldim, birturlu karar veremiyorum,
sanirim Tanem ismi cok cocuksu..
Sizcede oyle degilmi?
Lütfen fikirlerinizi aliyim.

ben de o yuzden hilal demistim. hilal eski degil o kadar, mesela bi esra ismi kadar yaygin da degil yani..
tanem ismi de isim degil bana gore. hayatta oyle bir isim vermem kizim olursa, buyudugunu dusun her zaman cocuk kalmicak, tanem teyze, tanem aba, tanem hanim hic ama hic hos durmuyo
:1no2:
uzgunum moralini bozmak istemzedim ama madem sormussun soyledim sengözlerimebaksanab

Hilal siyasi bi isim olarak düşünülüyor genelde toplumda. Ve ayrıca ilerde Tanem Hanım güzel olmaz diye sevdiğiniz isimden vazgeçmeyin bence. Tanem'in anlamı çok çok güzel. Ben TANEM diyorum. a.s.

ben de o yuzden hilal demistim. hilal eski degil o kadar, mesela bi esra ismi kadar yaygin da degil yani..
tanem ismi de isim degil bana gore. hayatta oyle bir isim vermem kizim olursa, buyudugunu dusun her zaman cocuk kalmicak, tanem teyze, tanem aba, tanem hanim hic ama hic hos durmuyo
:1no2:
uzgunum moralini bozmak istemzedim ama madem sormussun soyledim sengözlerimebaksanab

Yok canim, moralimi bozmadin, aksine fikrinle bana yardimci olmus oldun, cunku bende zaman zaman senin gibi dusunuyorum, Tanem ismi biraz cocuksu sanki..
Ama yinede özel bir isim, o farkli tabii.
Hilal ismininde soylenisi cok hosuma gidiyor, a harfi ince soylendikten sonra, ve tabii anlamida cok güzel.
Cogu kisiye sordugumda Tanem diyorlar yeni isim oldugu icin, ama ben yinede kararsizim, cok zor yaa kiz bebegine isim secmek bilmiyorumkismile
Ayrica fikrin icin tesekkurler :)))))

Back
X