himenoplasti yaptıran var mı

Merlin14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
14
1
1
37
Arkadaşlar merhaba.
Hiçbir konuda doğru düzgün bir yorum olmadığı için ben konu başlığı açtım.
himenoplasti yaptıran var mı.Lütfen dürüst yorumlarınızıbekliyorum.Ben 7 gün önce kalıcı yaptırdım.
Gördüğüm bazı yorumlar beni dehşete düşürdi.Lütfen yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Merilyn ben bir doktora gidecegim zaman once o doktorun egitimini hangi okullarda okudugunu tecrubelerini ve ilgi alanlarını okur kendim karar veririm genelde yapılan iyi ya da kotu yorumlar yanlı olabilir o nedenle bence kendiniz butun doktorların eğitimlerini hangi alanlarda ilgili olduklarını okuyun degerlendirin hangisi daha sizde guven uyandirirsa ona gidin en doğrusu budur bir baskasının memnun oldugu bir doktordan diğeri memnun olmayabilir memnuniyet herkesin beklentisine gore değişir

Merhaba Merilyn ben bir doktora gidecegim zaman once o doktorun egitimini hangi okullarda okudugunu tecrubelerini ve ilgi alanlarını okur kendim karar veririm genelde yapılan iyi ya da kotu yorumlar yanlı olabilir o nedenle bence kendiniz butun doktorların eğitimlerini hangi alanlarda ilgili olduklarını okuyun degerlendirin hangisi daha sizde guven uyandirirsa ona gidin en doğrusu budur bir baskasının memnun oldugu bir doktordan diğeri memnun olmayabilir memnuniyet herkesin beklentisine gore değişir

Merhaba.Öncelikle yazdığın bu rahatlatıcı farklı bakış açısına sahip yorumun için çok teşekkür ederim.Operasyonu olduğum doktor 27 yıllık bir deneyimi söz konusu.Evet bana tecrübesi ve eğitimi çok parlak geldi gittim.Yaptırdım.Ama şu bir haftadır yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor.Ya olmadıysa
Ya insanların yorumları doğruysa....bilmiyorum işte çıkmazdayım çırpınıyorum

Benim bir arkadasim dr ayşe hanıma 2 yıl once dikim yaptırmıştı 2 ay once evlendi hiç bir sorun yaşamadı

Merlin merhababende bu operasyonu yaptırdım. aramızda 3 gün var . Nasıl gidiyor durumun? Benim bugune kadar iyiydi ama sabah tuvalette peçeteyle sildigimde bir miktar kan geldi sonra gelmedi. Sende böyle birşey oldumu?

Merlin merhababende bu operasyonu yaptırdım. aramızda 3 gün var . Nasıl gidiyor durumun? Benim bugune kadar iyiydi ama sabah tuvalette peçeteyle sildigimde bir miktar kan geldi sonra gelmedi. Sende böyle birşey oldumu?

Merhaba kelebek
Benimde hala kahverengi lekeler sıvılar bazen minik kanlar geliyor.bunlar ilk bir ay olabilirmiş.Akıntıdan kaynaklı.akıntıyla birlikte içerde kalan kanlar dışarı gelirmiş.Şuanlık benimde sıkıntım yok gibi.tuttu mu tutmadı mı onu merak ediyorum.kontrole ne zaman gideceksin

Ve nerede oldun operasyonu acaba?

Back
X