- 12 Nisan 2007
- 817
- 815
- 628
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Her yağ aynı etkiyi vermiyormuş sanırım. Bir de yemeklik ya da kozmetik olanları varmış. Kullanan birinin tavsiyesi ile satın almak istemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için.
Nasil kullaniyosunuzmerhaba ben mecitefendininkini kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum
tabi ki şampuanla :)Kizlar hindistan cevizi yağı m geldi bu gece uyguluycam yarin yikiycam acaba sadece yikiycammi yoksa sampuanliycammi
ben doa kozmetikten aldım hiç memnun kalmadım saçlarım bi sert oldu ki duşta hem krem hem maske uyguladım. bir etkisinide görmedim çöpe attım yazık oldu paraya. yemeklik olarak kullanılmıyordu yağ. alırsam daha doğrusu bulursam yemeklik için olanı alıp onu deniycem.
bu hindistan cevizi yağı nasıl kullanılıyor. okuduklarım doğrultusunda alıcam bende bugun. saçlarım ombreden sonra inanılmaz kurudu çünkü
ben de ilk lifeco nunkini almıştım netten, müthiş güzel yumuşatıyordu saçımı ama sonra fiyatı daha uygun diye doa yı deneyeyim dedim o da iyiydi hoştu ama lifeco daki etkiyi bulamadım ben.. mecitefendininkini falan denemeyi düşünüyorum.. büyük kavanoz şeklinde olanlar daha doğal oluyor sanırım.. gerçekten doğal bir hindistancevizi yağı tek başına saça yetiyor kızlar saç için ne gerekliyse yerine getiriyor yumuşatma besleme hızlı uzatma hepsi..
Lifeco markası nerde bulunur ki ?
Aynen, özellikle yenilebilir nitelikte olması katkılı olmadığına dair güvence sağlar. Laf aramızda LifeCo'yu kızarmış ekmek üzerine sürüp yemeye bayılırdımNormalde sac 2 3 gunde yikayin diyorlar cunku uzun kalirsada busefer sacin dipleri kirleniyor ve hava alamiyormus.. ben onceden hindistancevizi yagi kullandim bir gece birakir sabah yikardim hatta isitip biraz sicak surerdim daha iyi etkili olsun diye.. o bitti simdi argan yagsi kullaniyorum yanliz dikkat edin 100 de 100 hindistanceviz yagi yazsin baska maddeler bulunmasin icinde..
Aynen, özellikle yenilebilir nitelikte olması katkılı olmadığına dair güvence sağlar. Laf aramızda LifeCo'yu kızarmış ekmek üzerine sürüp yemeye bayılırdım
Denemelisin, hele salata yapıp içine azıcık ceviz ve hindistan cevizi yağı ekleyince harika oluyor.hımmm süper fikir :)
hım ilginç...kesinlikle deniycemDenemelisin, hele salata yapıp içine azıcık ceviz ve hindistan cevizi yağı ekleyince harika oluyor.
Ben de kullanmıyorum, aslında diplere başka yağ uçlara yine hindistan cevizi kullanabiliriz ama , kıyamıyorum yahuhım ilginç...kesinlikle deniycem
bu arada çoktan hindistancevizi yağını sürmedim kafayq
...son bir aydır çörekotu yağına sardım kafayı :)
Katı hindistan cevizi yağı kullanıyorsubnuz değilmiOrjinali katı.Bende elekt. Olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?