Bisküvi - Kurabiye Tarifi Hindistan cevizli topcuklar(Fotografli)

abroad

~Eksiklik kendi ozumde~
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
381
1
116
A.B.D.
Mini mini,sevimli,lezzet taneleri :)

Bir paket margarin(oda sicakliginda bekletilmis)
Iki yumurta sarisi
Dort corba kasigi pudra sekeri
Bir su bardagina yakin hindistan cevizi
Aldigi kadar un

Uzeri icin:
Ayirdigimiz yumurta aki
Hindistan cevizi

Un haric diger malzemeleri iyice karistiriyoruz.(Hindistan cevizi de dahil)En son unu ekleyip yoguruyoruz(kulak memesi kivaminda olmali)
Hamurdan ufak parcalar alip yuvarliyoruz once yumurta beyazina,sonra hindistan cevizine bulayip firin tepsisine diziyoruz.175-180 derece onceden isitilmis firinda pisiriyoruz.(cok fazla koyulasmamasina dikkat edin)

Son düzenleme:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kurabiye yapmışsınız ...
Ellerinize sağlık,sanat eseri olmuş mubarekler...Hemen de havaya girme tımam mı:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

eline sağlık çok güzel görünüyooo. pişince hindistancevizinin o baygın tadı gidiyor dimi öyle hatırlıyorum çiğdem sevmem tadını

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kurabiye yapmışsınız ...
Ellerinize sağlık,sanat eseri olmuş mubarekler...Hemen de havaya girme tımam mı:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

Girdim bile nihaha kaydirigubbakcemile3 :1hug:

eline sağlık çok güzel görünüyooo. pişince hindistancevizinin o baygın tadı gidiyor dimi öyle hatırlıyorum çiğdem sevmem tadını

Tesekkur ederim arzucocum,ben hindistan cevizi sevdigim icin objektif olamayabilir yanitim ama :ecrin_bebek: bence hos hafif bir tadi oluyor,denemekte yarar var
a.s.

ay yemede yaninda yat dermisim
ama olmazki tutamammki kendimi :)
ellerine saglik nefis görünüyo canim
mutlaka denicema.s.

ay yemede yaninda yat dermisim
ama olmazki tutamammki kendimi :)
ellerine saglik nefis görünüyo canim
mutlaka denicema.s.

Bosver incitanemtuanam yaninda yatip da napcan kaydirigubbakcemile3 yiyelim namnamnam cokacimcoook
Tesekkur ederim canimcim,denedigin zaman fotograf eklemeyi unutma a.s.

Hindistan cevizi rendesini cok severim ve cokta kullanirim.
Senin kurabiyende harika gözüküyor.Gel beni kitir kitir ye diyor resmen.

çok güzel görünüyo ellerine sağlık...
yanlız ben içine dört yemek kaşıgı hindistan cevizide katıyorum öylede güzel oluyor..

Cok tesekkur ederim arkadasim a.s.
Sanirim yanlis anlasilma oldu,duzelttim tekrar.Yaklasik bir su bardagi hindistan cevizi icine konuluyor zaten.

valla açıktım nasılda cnm istedi yawff ellerine sağlık

ay bende çok severim en çok sevdiğim kurabiye zaten bak şimdi canım çekti :roflol:yapardım ama kolum çok ağrıyo geçince ilk olarak onu yapıcam ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar

valla açıktım nasılda cnm istedi yawff ellerine sağlık

ay bende çok severim en çok sevdiğim kurabiye zaten bak şimdi canım çekti :roflol:yapardım ama kolum çok ağrıyo geçince ilk olarak onu yapıcam ellerinize sağlık çok güzel görünüyorlar

Tesekkur ederim arkidisler a.s. Dilekaycim gecmis olsun canim..
Cok pratik bir kurabiye ,hemen yapabilirsiniz.
Afiyet olsun...

denemek lazım tembellık yapmadan çok guzel gorunuyo bende bılıyodum hındıstan cevizli kurabıye tarıfı ama bu daha farklı ve daha guzel eline sağlık canımmm

Ervacim cok tesekkurler a.s.
Ama usenmene gerek yok,cunku en fazla 10 dk da firina atiyorsun :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…