Hint gelinler, takıları ve gelinlikleri

2811066230095635858jjndvz5.jpg

aaaa bu MAVİ nin avatarı idi...hatırladım:)))

kızlar hint gelinlerinin saçlarına taktıkları bir aksesuar var hani, taşlı saçın içinden alına doğru sarkan. o takının adını bilen var mı acaba? önümüzdeki yaz düğünüm var nasipse, kına gecemde o takıdan kullanmak istiyorum ancak ne adını biliyorum nede satıldığı yeri:sm_confused: izmirde satıldığı yeri bilen mesela kemeraltında adres verebilecek veya internetten satışı varsa özel mesajla site adresi verebilecek varmı?

cok guzeller hepside.hindistanda yasadigim icin biliyorum bu takilari.elbiselerinin adi boncuklu olanlar sare

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım war..perşembe günü sunum yapacağım hint düğünleri üzerine..bana yrdım edebilecek olan warsa bnmle irtibata geçebilrmi çok rica ediorum..ha şunu da söleim bn inglzce bölümnde okuyorum sunumum inglzce olacak şimdiden teşkkrler..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence takılar makyajlar kıyafetler çokk güzel ama kadınları güzel değil burda gösterilenlerin bende hintli olduğuna inanmıyorum çünkü hint filmlerinde görünenler ortada...:1closedeyes:benden de bir sürü örnekk...
65756d1218532955-hint-taki-modelleri-21look1-jpg

65758d1218532955-hint-taki-modelleri-danglers-bridal-2-jpg

65759d1218532955-hint-taki-modelleri-h3-jpg

65760d1218532955-hint-taki-modelleri-ladybridal1biga-jpg

65761d1218532955-hint-taki-modelleri-oa5-jpg

k7wk0.jpg

still20zm0bn8.jpg

jewellery.jpg

indian-bridal-jewelry.jpg

912757337.jpg

321mm7.jpg

8.jpg

41_1_sbl.JPG

rai-aishwarya-photo-xxl-aishwarya-rai-6220107.jpg

12.jpg

bridal11sq1.jpg

881298243.jpg

474921822.jpg

lara31qj0do5.jpg

491rp4.jpg

takki3.gif

11.jpg

ne kadar şaşa yı seven bi millet bunlar yaa kınalrı bile şaşalı .. ama çok gusel çokta yakışıoo .. paylaşım için teşekkurlerr a.s.

hepsi birbirinden güzel hatunların benimde içimde vardı kınamda da giydim çok değişiklik oluyor saçımı ve makyajımıda kuaförüm ona göre yaptı çok güzel oldu herkes çok beğenmişti. benim giydiğimi arkadaşım almanyadan kendi kınası için almış daha sonra tanıştık onunla banada nasip oldu giymek.düşünen arkadaşlar uygulasınlar kına için bence.beyoğlu tarafında hint dükkanları var diye duymuştum araştırmak lazım.

cok güzel evlenecek kizlar bence bu sekilde bir gelinlik yaptirabilirsiniz.crem rengi ve küpürü bol güzel olur bu tarz takida yaptin mi ohhh

hintliler herzaman guzel gelirdi ama yurtdisina geleli gordugum hintliler hicde boyle guzel hatunlar degil aksine cok cirkinler kirli gibiler yaa bunlar ya bakimli hintli yada hintli degil :)

gerçekten güzel ve şatafatlılar.birkaç arkadaşım da kınasında kullanmayı düşünüyordu bu aksesuarları.böyle birsürü farklı farklı görünce hoşuma gitti.

Bi arkadaş sormuş alnına taktıkları ne diye ..Ben kolye alıp takmıştım .Tabi benim başım örtülü olduğu için abes durmadı ...alternatif olsun...Eminönü kapalı çarşıda var hint kumaşlarından var ama çok aramak gerek defolu olabiliyor...

harika ya hint kiyafetleri.
yukardakilerin adi sare.sare geleneksel dugunde giydikleri elbisenin adi.
hindistanda yasadim bir ara ordan biliyorum.

hintliler herzaman guzel gelirdi ama yurtdisina geleli gordugum hintliler hicde boyle guzel hatunlar degil aksine cok cirkinler kirli gibiler yaa bunlar ya bakimli hintli yada hintli degil :)

canim senin gorduklerin yurtdisina calismaya gelen hintliler
tabiki bakimsiz ve guzel degiller.hintlilerin hepsi guzel ve bakimli degil zaten.
sizin gordukleriniz hep artsitler filan.ben hindistanda yasadim 1 sene ordan biliyorum
hindistanda kast sistemi var.onlar buyuk ihtimal 2.veya 3. sinif vatandaslar.

offfffffffff bayildim
zaten cok seviyorum hint kiyafetlerini ve takilarini
hele saca takilanini
zayiflasam kizkardesimin nisaninda yada kinasinda bukadar abartili olmasada bi hint kiyafeti giymek isterdim dogrusu

ben giydim kınamda hint kıyafeti koluma kulağima ve yüzüme uygun aksesuarları da almıştım
ayakkabılarım falan hepsini uydurmuştum,hatta gözlerimin kenarına,alnıma yapışan şeyleri bile bulmuştum farklı farklı yerlerden
birkaç sene önceydi o zaman bu kadar yaygın değildi kıyafetler burda, çok aramam gerekmişti
ama çokk güzel olmuştu:utangac:
1 sene sonra kuzenimin kınasında etek alıp giymiştim. farklı bir modelde.hemde bakıröyden kolaylıkla buldum.
şimdi o modeli satmak istiyorum bi ara fırsat bulsamda satılıklara koysam buraya.
yazık olmasın 1 kere giyildiği birkaç saatliğine dolapta öyle duruyor.:delphin:

evlendikten sonra çok yakın arkadaşim hindistana gitti ordan aksesur kumaş takı falan getirdi
sonradan baktım ki aynıları burda var
hemde tıpatıp aynıları
hiç uzaklara gitmeye gerek yok herşey var çok şükür tr de.kaydirigubbakcemile5

Back
X