Arkadaşlar merhaba. Endişe duyduğum bir konu hakkında sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. 33+ 5 de doğan Kro 8, düz 6,5 aylık bir kızım var. Doğduğundan beri eli ayağı hiç durmaz kıpır kıpırdı,altını bile zor değiştirirdim ama bu ara malum merak da başladı hiç durmaz oldu. Aslında kısa süreli desteksiz oturur ama oturttuğum anda sağ sol ilgisini çektiği için uzanacak diye hemen yıkılır. Yere koyduğum zaman emeklemeye çaba harcamaz kucak ister kucağıma aldığımda beline kadar aşağı sarkar. Uykusu da az. Etraftan görenler yorumlara başladı 'hiperaktif bu.' ' nasıl çocuk bu hiç durmuyor '
korkan gözlerle ' Allah yardımcın olsun' sayelerinde korkmaya başladım. Aslında korkma sebebim, eşimin yeğeninin (teşhisi konmadı henüz ama )dikkat eksikliği ve hiperaktivite sendromunun özelliklerini taşıdığı için hem çocuğun hem ailenin çektiği sıkıntılar. Doktorumuz prematüreler hareketli olur, korktuğun durumlarda dikkat olmaz senin çocuğunda dikkat var demişti. Bu durumla karşılaşmış ya da atlatmış anneler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
korkan gözlerle ' Allah yardımcın olsun' sayelerinde korkmaya başladım. Aslında korkma sebebim, eşimin yeğeninin (teşhisi konmadı henüz ama )dikkat eksikliği ve hiperaktivite sendromunun özelliklerini taşıdığı için hem çocuğun hem ailenin çektiği sıkıntılar. Doktorumuz prematüreler hareketli olur, korktuğun durumlarda dikkat olmaz senin çocuğunda dikkat var demişti. Bu durumla karşılaşmış ya da atlatmış anneler tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.