hiperemezis grevidarum hakkında

Aynı seyleri düşünüyorum ,ben ya iyi olayım ya da bebek düşsün diye bile dua ediyorum ,çaresizlik çaresizlik

Aptal bir doktor bozuk psikolojın var ben mi düzelticem, diye azarlamıştı beni.ona göre ondan kusuyormuşum.oysa bununla ilgili sayısız doktora tezi okudum ve sebebi bilinmiyor.daha çok beynin bulantı merkezinin beta hormonuna tepkisi olarak algılanıyor ama neden bazılarında çok etkili olduğu çözülemiyor.zaten betanın azaldığı 16.haftada o da azalıyor.o üstümüze gelenleri Allah a havale edelim.

Kumruatlas nasılsın ?14.haftadayim her şey ayni ...8 kilo verdim ,kızım olacakmış moralim bozuldu
Erkek olursa erken biter bulantı diyordu herkes
Rabbim yardımcımız olsun

Kumruatlas nasılsın ?14.haftadayim her şey ayni ...8 kilo verdim ,kızım olacakmış moralim bozuldu
Erkek olursa erken biter bulantı diyordu herkes
Rabbim yardımcımız olsun

benim tamamen bitti.20.haftadayım.18 den sonra hiç kalmıyor.tükürük salgısı da azaldı.sabret az daha.ben 12 kilo vermiştim.ve evet oğlumda kısa sürmüştü.şimdiki kız.çok daha uzun ve ağır geçti.biraz daha sabret.16 bitsin çok rahatlayacaksın.biliyorum 2 hafta daha mı diyceksin ama inan bitiyor ve rüya gibi gelecek inşalllah.Dua etmeyi ihmal etme.annem her gece benim için Yasin okuyupn dua ederdi.Allah yardımcın olsun.

İnsallah o kadar bunaldım ki bu dünyaya ait değilim sanki

Mrb bende bir hiperemezis mağduruyum. 15. haftamıza girdik ve gittikçe atan bulantı kusmalarım var. su dahi içemiyorum. 9 ay boyunca zofran kullandığınızı yazmışsınız. doktorumda bana zofer verdi kullanmam için hayatımı kurtaran mucize ilaç. ancak çok korkuyorum. sizde ilacı hergünmü kullanıyosunuz yardım ederseniz çok sevinirim.

Her gün kullanıyorum ,sık sık da serumla ilaç Ve vitamin alıyorum.bugün 15 hafta bitiyor benim de.Allah yardımcımız olsun ben öğretmenim raporum bitti,raporlar yasaklandı,bu halde nasıl okula gidicem bilmiyorum ,Allah ım bize de bıçak gibi kesildi demeyi nasip etsin

bende hergün kullanmak durumunda kaldım umarım biran evvel geçer ve sağlığımıza kavuşuruz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. bu arada bende öğretmenim raporum 3 kasımda bitiyor nasıl olur yasaklanır okulda bayılmamızımı istiyorlar

Dolaşmadığım doktor kalmadı olağanüstü hal nedeniyle yasaklanmış.rapor gereken hastalara yatış verilsin denmiş.doktor da yatırmaktan başka yapacağım bir şey Yok dedi.dersim olduğu günler gidip yatacam hastanede.gerekirse 9 ay yatarsın dedi.Gerçekten çok zor bir durum.ben bitkisel hayat gibi yatıyorum nasıl okula gideyim.ilk gebelik mi sizin?
İlkinde ben 9 ay zofran 8 mg kullandım,hiçbir vitamin kan folik kullanmadım,beslenme sıfırdı 11 kilo verdim.
Şimdi de aynı,8 kg verdim bakalım sonumuz ne olacak ?

özel hastaneler vermiyormu hocam tanıdık filan ayarlayın bu durumda derse giremezsiniz ztn ben 24 saat uzanıyorum kalkınca midem bulanıp kusuyorum. Allah şifa versin inşAllah ilaç alıncadamı bşy yiyemiyorsunuz. evet ilk gebelik yalnız benim mide bulantılarım hep olurdu bahar alerjisinden o yüzden ağır geçiyor şimdi. bende 4 kilo verdim

Bi kere özel hastaneden aldım 2.yi veremem diyor.benim de midem hassastı hep.dua edelim birbirimize.cinsiyet belli mi kız mı?

Bi kere özel hastaneden aldım 2.yi veremem diyor.benim de midem hassastı hep.dua edelim birbirimize.cinsiyet belli mi kız mı?

Dualarım sizinle ve bizimle aynı durumda olan hamişlerle. Rabbim şifa versin inşAllah.. 3 kasımda doktor randevumuz 12.haftada çok erken dedi doktorumuz keşke biraz tahmin yapsaydı ama nerdeee. sizin bebişin cinsiyeti bellimi

Dr 13.haftada kesin kız dedi :)belirtiler kıza benziyor.Kizlar çok bulandırıyor .Hayirlisi ile erkek olmasını istiyorum aslında,çünkü herkes erkek olursa erken biter diyor.Allah bilir tabi doğrusunu
Ben konyadayim siz?

Gönlünüze göre olur inşAllah bende öğrenmek için sabırsızlanıyorum :) bende kütahyadayım konyalı bir arkadaşım var burada çok severim onu

Cinsiyeti öğrenince yaz bence kızın olacak ,kız evlat muhteşem bi duygu

Herkes erkek diyor hatta makas bıçak testi var ya o şeyleri bile denediler hep bıçağa oturdum. Gönlümden geçen kız çocuk dua et benimde senin gibi kız desin doktor. Ama önce sağlıklısı tabi. Senin ilk mi

Hayır canim Allah bağışlasın benim 5 yaşında bi kızım var anlattım ya ilk gebeliğim korkunç ötesiydi diye,şimdi de ayni seyrediyor ben de erkek olursa çabuk biter belki diye umutlanıyorum iste,kız annesi olmak çok tarifsiz

Allah bağışlasın canım ne güzel iki kızın olacak evin neşesi onlar. bakalım bende 3 kasımı sabırsızlıkla beklicem .)

ayy hiç azalmadı mı ya?aklımdaydın ne zamandır yazayım diyordum.az kaldı inşallah bu 9 ay sürmez.rapora da şaştım kaldım.gerçekten bu kadar ağır bir hastalığa nasıl vererilmez aklım almıyor.okulda bulantı tetikleyicier var daha da kötü olur.Bende ilk hamileliğimde heyet alana kadar kırk takla atmıştım ama bunda vermişti dr sağolsun.başka bir yere daha git bence.ha heyet olmasa da beşer günlük kısa raporlarla toparlarsın diye umuyorum.Allah yardımcın olsun...

Çok sağol canim,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım,okulumda çok zor yorucu kalabalık bi okul,tamam hastasın yatman Lazim diyorlar ,bi gün azalır gibi hissediyorum seviniyorum,ertesi gün kaç katı bulantı oluyor,kendime güvenim de kalmadı benim,her seyden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…