Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hasımatoyum ve hamıleyım hıc bır tedavı gormedım sadece sabah ac karnına ılacımı ıcıyorum yıllardırSelamm kızlarrr hipertroidi olup hic ilacsiz hamile Kalan varmı gebeliğe engel miiii
Bende 25 mg kullanıyordum suan 8 hftalık hamıleyım tshım 5,5 bu yuzden ılacımı 50 mg cıkardı doktorumTrioidlerim degerlerim yüksekti gebe kalmama engel oldugunu söylediler degerleri 2nin altında tutmaya çalışıcaz ddiler ilacımın dozunu 25 lik kullanırken 50lik çıkardılar ve degerlerim düştü şimdi bünyemin bu degere alışıp hormonlarımın düzelmesini bekliyoruz ama virüsten dolayı tekrar gidemedim trioid için ama hala aynı ilacı içiorum inşallah hamile kalmayı dört gözle bekliyorum rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın
Allah sağ salim kucagına almak nasip etsin canımBen hasımatoyum ve hamıleyım hıc bır tedavı gormedım sadece sabah ac karnına ılacımı ıcıyorum yıllardır
Amın canım ınsallah sizede isteyen herkese nasıp etsın rabbımAllah sağ salim kucagına almak nasip etsin canım
Canım sıkma canını benımde 6. Ay da oldu hatta oncesınde kımyasal gebelık oldu kafayı takmadım olacagı zaman olur dedım bosverdom kafayı takınca ınan olmuyor stres en buyuk dusmanımızAllah sagsalim kucagniza almayi nasip etsin kizlar bende 8ay bitti belkide 7 deniyorum olmuyor stres de oldum endokrin doktoruma gitmistim gebelik dusundugumde bana ilac baslamadi gerek olmadigini simdilik soyledi hamile kal oyle gel ts lerine bakalim dedi engel degil tsh degerin zaten dusuk dedi ama hala kalamadim surekli agliyorum neden diye kadin dogum hicbirsikinti yok dedi bilmiorm =( gunu gunune adet olan biriyim yasimda 29 allah bana nasip etmiyor mu diyorum acaba
Malesef mahkumuz ılaca ama dermansız derdımız yok sukurBenim 9du ilacla 4e dustu sonra 2.4 ve hamile kaldm suan 6.13 yine yukselms ilaca mahkumuz sanirim
insallahCanım sıkma canını benımde 6. Ay da oldu hatta oncesınde kımyasal gebelık oldu kafayı takmadım olacagı zaman olur dedım bosverdom kafayı takınca ınan olmuyor stres en buyuk dusmanımız
Maalesef gecmek bilmiyor nasil bi seyseMalesef mahkumuz ılaca ama dermansız derdımız yok sukur
Ben hasımatoyum ve hamıleyım hıc bır tedavı gormedım sadece sabah ac karnına ılacımı ıcıyorum yıllardır
Selamm kızlarrr hipertroidi olup hic ilacsiz hamile Kalan varmı gebeliğe engel miiii
Hamıle kalmak ıcın extradan tedavı gormedım demek istedım tabıkı ılac kullandıgımız ıcın tedavı oluyoruz bunu bılıyoruzYıllardır ilaç kullanıyorsanız tedavi altındasınız demektir. Bunun başka tedavisi yok zaten![]()
Hamıle kalmak ıcın extradan tedavı gormedım demek istedım tabıkı ılac kullandıgımız ıcın tedavı oluyoruz bunu bılıyoruz![]()
Merhabalar haşimato hastasıyım gebelik istediğimde ilacımın dozunu düzenleyip hamile kaldım ekstra birşey yapmadan düzenli için değeriniz 2,5 altı olunca birde bebek gelmek isteyince kimse tutamıyorSelamm kızlarrr hipertroidi olup hic ilacsiz hamile Kalan varmı gebeliğe engel miiii