• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipnoz?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
mrb kızlar bugun degısık bısey yasadım ve sızle paylasmak ıstedım..bugun okula bı psıkolog geldı cok guzel bı konferans verdı hıc sıkılmadan dınledım
konferansın sonunda kısa surelı bı hıpnoz seansı yaptı tabı cok cıddı sekılde olmadı uzun surelı de degıldı cunku cok kalabalıktı ama guzel bır muzık acıldı ısıklar kapatıldı ortamda sessızlık saglandı ve psıkologun komutlarına uyarak rahatlamaya calıstım sonra
hatrlayabıldıgınız en kucuk yasınıza gıdın dedı kendımızı o yasta gormemızı ıstedı ve bugune kadar yaptıgımız yanlıslar hatalar pısmanlıklar ıcın kendımızı affetmesını soyledı. bu sekılde bı sure kaldık orda bıraz zaman gecınce ona sımsıkı sarılın kucaklayın dedı rahatlayınca gozlerınızı acın dedı cok guzel bıseydı kızlar ama benım garıbıme gıden bısey oldu
cok kotu hıssettım o cocugu gorunce yanı kucuk benı gorunce gozlerım nasıl doldu kendımı nasıl sıktım anlatamam sıze ondan o kdar ıcten ozur dıledım o kadar ıcten ona sarıldımkı uyandıgımda kımse benı gormesın aglamım dıe hep onume baktım en onden terkettım salonu acayıp etkılendım..arkadaslarım boyle degıldı.sızce neden bu kadar kotu oldum? bu konuda bı fıkrı olan varsa yardım ederse cok sevınırım

Şuanki hayatından yapmak isteyip Yapamadıgın şeylerden dolayı pişmansın sanırım bu yüzden böyle hissetmiş olabilirsn.. O halin kadar masum saf mutlu olamadıgın için üzülüp duygulanmış olabilirsin. O güne döenebilmeyi her şeyi baştan şekillendirebilmeyi istedigin için böyle olmuş olabilirsin.. Çok şey olabilir bunun nedeni ama ancak sen bilebilirsin bunu...

Var ya çok hoş bir tecrübe olmuş, ben de yaşamak isterdim... Paylaştığın için çok teşekkür ederim sangs. Aslında hepimizin içimizdeki çocuğa sımsıkı sarılmaya öyle ihtiyacımız var ki..Onu dinlemiyor, ona kulak vermiyor, yaşadıklarımız bukadar birikince de, iyi hissetmek için yine ona ihtiyaç duyuyoruz....

Bence de ihtiyanın varmış buna ve gerçekten kendini vermişsin... Hissederek, yaşamışsın yani. O yüzden de karşılığını almışsın... Ben de hep merak etmişimdir hipnozu.... Nasıl birşey... Yani gerçek hipnoz... İnsanlar gerçekte neler yaşar... Aslında tecrübe eden arkadalar olsa da paylaşsa...

Back
X