- 29 Mayıs 2023
- 147
- 80
- 28
- 35
- Konu Sahibi hicpesetme
-
Ben de hipo hipoyum. İlk tüp bebek tedavimde kızımı kucağıma aldım şu an 2 yaşında.Merhaba arkadaşlar hipo hipo olup tüp bebek tedavisi görenler deneyimlerini paylaşabilir mi acaba siz de rahim duvari kalinlasmasi sorunu var mıydı nasıl kalinlastirma yapıldı acaba bir de amh değerim iyi ama yumurtalar biraz kalitesiz oluyor sizin de öyle mi ya da kişiden kişiye değişiyor mu bana yardımcı olabilir misiniz
Yoğun bir süreç geçirmişsiniz siz de.Allah kolaylık versin inşallah tez vakitte kucağına almak nasip etsin2 asilama 3 tüp bebek aşaması oldum asilamalar olmadı 1. Tüp bebekte 2 embriyo dollenmesti onlarin gelişmesi durdu gelişemedi o yüzden 1. Si iptal oldu 2. Sinde tek embriyom gelişti 3.gun orta kalitedeydi onla transfere gittik olmadı 3. Tüp bebekte 3. Gun iyi kalite çift embriyo transferi oldum o da kimyasal gebelik ile sonuçlandı 2 transferimden önce de rahim duvari kalinlasmadi o yüzden prp işlemi oldum ama yine de tutunamadilar
Ne güzel ilkinde nasip olmuş size Allah bağışlasın inşallah pozitif sonuç alırsınız tekrarBen de hipo hipoyum. İlk tüp bebek tedavimde kızımı kucağıma aldım şu an 2 yaşında.
2. tedavimi oldum şuan transferin 7. gunundeyim Perşembe günü sonucumu öğreneceğim nasipse. Rahim duvarı inceligi bizim hastalık grubunda var zaten estrofemle kalinlasiyor merak etmeyin.
Yumurta kalitesi konusunda ise doktorunuz size antioksidan tedavisi önermesi gerekiyor yani benim öyle olmuştu ilkinde 2 ay bu tedavimde ise 1 ay yumurta kalitesini arttırmak amacıyla takviye kullandim
Teşekkür ederim siz nerde tedavi görüyorsunuz acabaYoğun bir süreç geçirmişsiniz siz de.Allah kolaylık versin inşallah tez vakitte kucağına almak nasip etsin
Benim hipo hipo olmama rağmen yumurta rezervim az ve tıpkı sizin gibi çok sağlıklı yumurtalarım olmuyor.evet vitamin qEnzim takviyesi aldım. İlk tedavimde 5 yumurta zar zor toplandı 2 yumurtam dollendi 3.gun embriyosu taze transfer olmuştu. Bu tedavimde ise 4 yumurtam toplandı 4u de dollendi 2si transfer edildi kalan 2 si de donduruldu. Kalitesini ancak Allah bilirNe güzel ilkinde nasip olmuş size Allah bağışlasın inşallah pozitif sonuç alırsınız tekrarestrofem ile benim kalinlasmiyor fazla oyuzden 2 kere işleme girdim onun için bir sonraki denenemde meriofert ile denicem kalinlasmasini antioksidan dediğiniz vitamin mi ilkinde kullanmıştım ben vitamin redostim ozaman mesela bir embriyom oluşmuştu o da orta kalitedeydi halbuki 30 tane falan yumurta toplanıyor ama embriyo çok az elde edebiliyoruz
İzmir irenbede ümit inceboz doktorum çok profesyonel ve alanında çok başarılı bir doktor ayrıca dünya tatlısıTeşekkür ederim siz nerde tedavi görüyorsunuz acaba
Benim de tam tersi 30 yumurta toplanıyor genelde sadece 1 ya da 2 tanesi dolleniyor son iki tane dondurulmus yumurtam kaldı şuan kimyasal gebelik olduğu için iki ay sonra transfer aşamasına gelebilirim heralde sizin taze transfer oluyor ağırlıklı heralde benim hep dondurup öyle yapıyorlar buna neye göre karar veriyorlar bilmiyorumBenim hipo hipo olmama rağmen yumurta rezervim az ve tıpkı sizin gibi çok sağlıklı yumurtalarım olmuyor.evet vitamin qEnzim takviyesi aldım. İlk tedavimde 5 yumurta zar zor toplandı 2 yumurtam dollendi 3.gun embriyosu taze transfer olmuştu. Bu tedavimde ise 4 yumurtam toplandı 4u de dollendi 2si transfer edildi kalan 2 si de donduruldu. Kalitesini ancak Allah bilirtutarsa kaliteli tutmazsa kalitesiz demek ki
Aaa benim de İrenbe benim Alper bey ama Ümit hanımı biliyorumİzmir irenbede ümit inceboz doktorum çok profesyonel ve alanında çok başarılı bir doktor ayrıca dünya tatlısı
Aa tesadufe bakınAaa benim de İrenbe benim Alper bey ama Ümit hanımı biliyorum
Açıkçası ben de bilmiyorum sormadım da hiçBenim de tam tersi 30 yumurta toplanıyor genelde sadece 1 ya da 2 tanesi dolleniyor son iki tane dondurulmus yumurtam kaldı şuan kimyasal gebelik olduğu için iki ay sonra transfer aşamasına gelebilirim heralde sizin taze transfer oluyor ağırlıklı heralde benim hep dondurup öyle yapıyorlar buna neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
Normalde cyclo prognova kullanıyorsunuz değil miBenim de tam tersi 30 yumurta toplanıyor genelde sadece 1 ya da 2 tanesi dolleniyor son iki tane dondurulmus yumurtam kaldı şuan kimyasal gebelik olduğu için iki ay sonra transfer aşamasına gelebilirim heralde sizin taze transfer oluyor ağırlıklı heralde benim hep dondurup öyle yapıyorlar buna neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
Evet şimdi transfer sonrasi adet görcem sonra tekrar adet görmek için ona başlıcam yine Ama bu defa son embriyolarim korkuyorum biraz olmazsa sil baştan olacak çünküNormalde cyclo prognova kullanıyorsunuz değil mi
Bir de bisey merak ettim siz ekstra ilaç kullandınız mı bant gibi vagifem gibi ostrojeni artıracak ilaçlarAçıkçası ben de bilmiyorum sormadım da hiç
Tedavi öncesi hayır kullanmadımBir de bisey merak ettim siz ekstra ilaç kullandınız mı bant gibi vagifem gibi ostrojeni artıracak ilaçla
Ben kullandım da öncesi ve sonrasi ondan sormak istedim belki da sizin taze transfer olduğu için öyledirTedavi öncesi hayır kullanmadım
Yok hayır kullanmadım benBen kullandım da öncesi ve sonrasi ondan sormak istedim belki da sizin taze transfer olduğu için öyledir
Kişiye göre farklı tedavi uygulanıyor sanırım teşekkürlerYok hayır kullanmadım ben
Rica ederimKişiye göre farklı tedavi uygulanıyor sanırım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?