28 bunu bildiğim iyi oldu benden hiç istenilmedi buYaş kaç idi? Her yıl endokrinden kan ve kemik testi isteyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 bunu bildiğim iyi oldu benden hiç istenilmedi buYaş kaç idi? Her yıl endokrinden kan ve kemik testi isteyin
Ben İstanbulda kontrole gidiyordum ordaki doktorum 2 yılda bir yaptır demişti. Şuan Kayseride gidiyorum kontrole burda ki doktorum da her yil yaptır demişti.Kemik testi yaptırmıyorum hiç yaptırmak gerekiyomu her yıl
Bunu bildiğim iyi oldu randevu aldım hemen gidim bende bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimBen İstanbulda kontrole gidiyordum ordaki doktorum 2 yılda bir yaptır demişti. Şuan Kayseride gidiyorum kontrole burda ki doktorum da her yil yaptır demişti.
Rica ederim canımBunu bildiğim iyi oldu randevu aldım hemen gidim bende bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim![]()
Bn 25 tane yumurtam topladılar hepsi dölendi 21 tane kalmıştı 3 gün durdurulmuş gelişmemişlerEvet tüp bebek de ilk denemem ancak doktorum 2.Aşılamayi da yapalım olmazsa tüp bebek yaparız dedi henüz karar vermedik
Her ay yumurta kalitesi farklı oluyor, bir dahakine daha güzel yumurtalar olacakBn 25 tane yumurtam topladılar hepsi dölendi 21 tane kalmıştı 3 gün durdurulmuş gelişmemişler![]()
Ben de cyclo progynova kullanıyordum, kemik erimesi olunca tıp fakültesinde doktor “cyclo progynovada 21 günde 1 hafta ara verince o bir haftalık aralarda kemik erimesi ilerlemiş olabilir, aralıksız kullan dedi ay yanlış yazmışım estrofem değil adet görmek için aralıksız trisequens kullanıyorum.
Estrofem tüp bebek tedavisinde rahim kalınlaştırmak içind
Hamile kaldıktan sonra sadece progestan ve kan sulandırıcı kullandım. Bizim grubumuzda bu siteden okuduğum kadarıyla sürekli hormon ilacı kullandığımız için kanımızda pıhtılaşma olduğu, bebek minicik kılcal damardan besleniyor ve bu nedenle biz doktorumuza kan sulandırıcı kullanmak istediğimi söyledik, hamilelikte kan sulandırıcı ve Progestan fitil şeklinde kullandım bir de vitaminler, ilk aylarda folik asit sonraki aylarda vitamin olarak demir ilacı kalsiyum ve omega vitamin hapları.Merhaba, ben de hipoyum 3 aşılamada negatifi gördüm malesef. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Aşılama sonrası estrofemle progrstan kullandım. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Pozitifi gördükten sonra ilaç kullanmaya devam ediyor muyuz? Hamilelik sürecinde bi fark var mıydı?
Hamilelikte vücudumuz otomatik olarak hormon üretiyor ve adet olmak için ilaç kullanmıyoruzMerhaba, ben de hipoyum 3 aşılamada negatifi gördüm malesef. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Aşılama sonrası estrofemle progrstan kullandım. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Pozitifi gördükten sonra ilaç kullanmaya devam ediyor muyuz? Hamilelik sürecinde bi fark var mıydı?
Hamilelikte normal diğer hamileler gibiydi, ekstra bir şey yoktu canımMerhaba, ben de hipoyum 3 aşılamada negatifi gördüm malesef. Şimdi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Aşılama sonrası estrofemle progrstan kullandım. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Pozitifi gördükten sonra ilaç kullanmaya devam ediyor muyuz? Hamilelik sürecinde bi fark var mıydı?