A Aliye456 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2025 12 0 1 26 Cumartesi 00:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Aliye456 #1 Merhabalar, doktor hipofiz adenom 1x1cm ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Daha önce bu operasyonu geçiren var mı?
Merhabalar, doktor hipofiz adenom 1x1cm ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Daha önce bu operasyonu geçiren var mı?
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.118 1.166 63 Cumartesi 06:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Aliye456 #2 Aliye456 .!.: Merhabalar, doktor hipofiz adenom 1x1cm ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Daha önce bu operasyonu geçiren var mı? Genişletmek için tıkla... hep mm olarak ölçümüne denk gelmiştim ilk defa cm olarak denk geldim geçmiş olsun ilaçla tedavisi yok muymuş adenom büyük olunca
Aliye456 .!.: Merhabalar, doktor hipofiz adenom 1x1cm ameliyat olmam gerektiğini belirtti. Daha önce bu operasyonu geçiren var mı? Genişletmek için tıkla... hep mm olarak ölçümüne denk gelmiştim ilk defa cm olarak denk geldim geçmiş olsun ilaçla tedavisi yok muymuş adenom büyük olunca