- 15 Ekim 2012
- 195
- 20
- Konu Sahibi raporluchatlaq
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu rahatsızlığı yaşayan herkese Allah şifa versin diyorum.gebe kalamama şikayeti ve düzensiz adet ile kadın doğum doktoruna gittim.tahliller ve ultrasonda;gebelik olmadığı,yumurtalıklarda kistlerin olduğu,prolaktin seviyeminde yüksek(100)olduğu görüldü.doktor ''aslında bu durumda mr çekiliyo ama ben ilac vericem'' deyince ben dururmuyum gittim mr çektirdim.mr sonucunda 12 mm makro adenom çıktı.Tıp fakültesine beyin cerrahına gittim.prof;''ben ameliyatı yaparım ancak önce endokrin bölümü incelesin.kararı verin ben ameliyatı yaparım'' dedi.endokrin üst üste birkaç test yaptı.her test bir diğerinin üstüymüş sonuncusunu 2 hafta sonra alıcam ve beyin cerrahıyla görüşülecekmiş. çünki benim bipolar mizaç bozukluğum var ve adenomda kullanılan ilaç hastalığımı tetikliyormuş.budurumda ilaç seçeneği ortadan kalkıyor.ya ameliyat yada alternatif tıp vs deniyeceğim.
Şimdilik saraçoğlunun karabaş otu kürüne başladım gelişmelerden sonuç alırsam bu rahatsızlıktan muzdarip arkadaşlarada yardımcı tedavi ile örnek olurum inş. yeterki geçsin.
bu arada gözlerimde görme alanı testinde %20lik bir göz %14lük diğer göz kaybı var..son 1 yıldır 20 kilo aldım.gözümde seyirme kanlanma ağrı var.ateş sıkıntı bulantı yapıyor.adetler söktürücü içmeden olmuyor.Allah yardımcımız olsun..gelişmeleri yazarım yanlız fakültede özele bile gitsen hemen sıra vermiyolar..sabırrrr..
Şimdilik saraçoğlunun karabaş otu kürüne başladım gelişmelerden sonuç alırsam bu rahatsızlıktan muzdarip arkadaşlarada yardımcı tedavi ile örnek olurum inş. yeterki geçsin.
bu arada gözlerimde görme alanı testinde %20lik bir göz %14lük diğer göz kaybı var..son 1 yıldır 20 kilo aldım.gözümde seyirme kanlanma ağrı var.ateş sıkıntı bulantı yapıyor.adetler söktürücü içmeden olmuyor.Allah yardımcımız olsun..gelişmeleri yazarım yanlız fakültede özele bile gitsen hemen sıra vermiyolar..sabırrrr..