Nöroşirürji Hipofiz Adenomum ve Tedavi Sürecim

raporluchatlaq

hayat bana güzel...)
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
195
20
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu rahatsızlığı yaşayan herkese Allah şifa versin diyorum.gebe kalamama şikayeti ve düzensiz adet ile kadın doğum doktoruna gittim.tahliller ve ultrasonda;gebelik olmadığı,yumurtalıklarda kistlerin olduğu,prolaktin seviyeminde yüksek(100)olduğu görüldü.doktor ''aslında bu durumda mr çekiliyo ama ben ilac vericem'' deyince ben dururmuyum gittim mr çektirdim.mr sonucunda 12 mm makro adenom çıktı.Tıp fakültesine beyin cerrahına gittim.prof;''ben ameliyatı yaparım ancak önce endokrin bölümü incelesin.kararı verin ben ameliyatı yaparım'' dedi.endokrin üst üste birkaç test yaptı.her test bir diğerinin üstüymüş sonuncusunu 2 hafta sonra alıcam ve beyin cerrahıyla görüşülecekmiş. çünki benim bipolar mizaç bozukluğum var ve adenomda kullanılan ilaç hastalığımı tetikliyormuş.budurumda ilaç seçeneği ortadan kalkıyor.ya ameliyat yada alternatif tıp vs deniyeceğim.
Şimdilik saraçoğlunun karabaş otu kürüne başladım gelişmelerden sonuç alırsam bu rahatsızlıktan muzdarip arkadaşlarada yardımcı tedavi ile örnek olurum inş. yeterki geçsin.
bu arada gözlerimde görme alanı testinde %20lik bir göz %14lük diğer göz kaybı var..son 1 yıldır 20 kilo aldım.gözümde seyirme kanlanma ağrı var.ateş sıkıntı bulantı yapıyor.adetler söktürücü içmeden olmuyor.Allah yardımcımız olsun..gelişmeleri yazarım yanlız fakültede özele bile gitsen hemen sıra vermiyolar..sabırrrr..

tekrar merhaba ben fakülteye giderken 4 ay içinde hiçbir ilaç kullanmadan tahlillerimi düşürdüm ve hamile kaldım.KARABAŞ OTU kürünü uyguladım ve tahlillerim düştü.emar çektirmeye fırsat olmadan arkasından soğan kürüyle hamile kaldım.ilaç kullanmamıştım ameliyatlık boyuta geldiği için.endokrinde incelenirken bu durum oldu ve birdahada gitmedim.bu rahatsızlığı yaşayanlara tavsiye ederim inşallah şifa olur..

tekrar merhaba ben fakülteye giderken 4 ay içinde hiçbir ilaç kullanmadan tahlillerimi düşürdüm ve hamile kaldım.KARABAŞ OTU kürünü uyguladım ve tahlillerim düştü.emar çektirmeye fırsat olmadan arkasından soğan kürüyle hamile kaldım.ilaç kullanmamıştım ameliyatlık boyuta geldiği için.endokrinde incelenirken bu durum oldu ve birdahada gitmedim.bu rahatsızlığı yaşayanlara tavsiye ederim inşallah şifa olur..
Çok geçmiş olsun ayrıca bebeğiniz için de hayırlı olsun. aynı hastalık bende de var bi çok yerde karabaş otu kürünü okudum ama yapılışları farklı farklı benim de prolaktinim çok yüksek çıktı 2 yıl tedavi gördüm ilaç kullandığım dönemlerde prolaktinim düşüyordu ilacı bırakınca yükseliyo doktorum da oyaladı durdu beni ameliyatlık seviyede değilmiş şimdi evlendim ve şikayetlerim devam ediyo yazınızı görünce karabas kurunu nasıl yaptığınızı merak ettim bilgi verirseniz cok sevinirim

Çok geçmiş olsun ayrıca bebeğiniz için de hayırlı olsun. aynı hastalık bende de var bi çok yerde karabaş otu kürünü okudum ama yapılışları farklı farklı benim de prolaktinim çok yüksek çıktı 2 yıl tedavi gördüm ilaç kullandığım dönemlerde prolaktinim düşüyordu ilacı bırakınca yükseliyo doktorum da oyaladı durdu beni ameliyatlık seviyede değilmiş şimdi evlendim ve şikayetlerim devam ediyo yazınızı görünce karabas kurunu nasıl yaptığınızı merak ettim bilgi verirseniz cok sevinirim
Canım ben saraçoğlunun küründen yapmıştım.onun sitesine girip not edebilirsin.geçmiş olsun

Canım ben saraçoğlunun küründen yapmıştım.onun sitesine girip not edebilirsin.geçmiş olsun
Ben 2 ay uyguladım Saraçoğlunun kürünü sonunda 1 ay adet gördüm doktora gittim rahmim çok incelmiş internette araştırdım karabaş otu rahmi temizleyip inceltiyormus ama maalesef çok inceltmis kalinlassin diye ilac kullaniyorum şimdi mr cektirdim 7.5 mm olmus adenomum doktor ameliyat önerdi. Sanırım herkeste işe yaramıyo bu kür

Merhaba bende de var aynı durum tedavileriniz nasıl gidiyor baya olmuş ama yinede yazarım belki bir gören olur rapoluchatlag senin hamilelik nasıl gecti

Ben endokrin doktoruna gittim o ameliyata gerek yok dedi ilaç tedavisine başladık 2. ay bitti 1 ay sonra kontrolum var doktor hamile kaldığında bırak demişti ama herhalde zamanı değil çünkü adet dışı kanamalarim durmadi doktor polipten suphelendi ayrica rahimde buyuk bir yara varmis simdi es zamanli iki tedaviye de devam ediyorum prolaktinime dayanamadim baktirdim 20ye düşmüş ama ameliyat olmayı düşünüyorum daha doğrusu doktorum gamma knife'tan bahsetti güvendiğim bi beyin cerrahi da bu teknigi kullaniyomus memlekete gidince bu isi arastiracagim cunku ilac tedavisi kesin cozum olmuyor ilaci biraktiktan 3 ay sonra prolaktin normale dönüyor psikolojimi bozdu artik hem gamma knife ameliyatsiz bi yol

Arkadaşlar 10mm sen aşşağısı takip ediliyor. Ameliyat gerekmiyor 10 mm sen yukarıysa ameliyat diyorlar. İki gün sonra mr sonucuna göre ameliyat yeri önerilecek. En son 9 ay önce 12 mm idi. Şikayetlerim arttı. Hayırşısı bakalım

X