Yani korkunuzu anliyorum ilaçlı emar mutlaka cektirin herzaman bi şikayet olmuyor hastalıklarda ama 49-40 sınırda bir değer neden istedi emar tam olarak ne için ? Tiroid mi hipofiz yazmışsınız ben size kısaca söylim ilaçlı emardan korkmayın
İlacın amacı iyi görüntülemek için damar yolundan veriliyor direk görünmesi gerektiği yere gidiyor zaten ve orası hafif veya orta ısınıyor bi ısı hissediyorsun ve ilacı kestikleri anda o hiss de kayboluyor saniyeler sürüyor sadece. Dediğim gibi eğer doktor çektiriyorsa bi bildiği vardır 3 gün içinde de prolaktin düşmez 744 değer fırlamıştı benim prolaktin dostinex ile 2 hafta da anca düştü. Yani 40 gibi bi değer de hemen hemen 1 haftaya anca düşer gibi geldi bana ilacın dozu da önemli . Sağlığınız için ne gerekiyorsa yapın ilgilenmeleri de güzel aslında her doktor ilgilenmez böyle.
Yumurtalıklarının da iyi olup olmadığı ultrasonda belli olmuyor hani kısa bilgilendirme yapayım
ultrasonda bakıp iyi demek olmuyor çünkü detaylı iç tarafını göremiyorlar rahim filmi ile görüntülenerek kontrol ediliyor yumurtalıklar tüpler ne durumda perde veya polip varmı hepsine bakılıyor. Rahim şekil bozukluğu herşey orda çıkıyor.
Düzenli adet görmekte tüplerin tıkalı olmasına felan engel değil o yüzden haberimiz olması imkansız.
Ne gerekiyorsa yaptırın. Bu zamanda ilgilenen doktor zor bulunuyor başından salan ezber iş yapan çok.
Eğer korkuyorsanız yani herkesin fikri farklı ama ben ilaçlı emar başka hastalıktan çekinmiştim fobim var kapalı alanda zikir çekerek girdim emara bi nebze rahatladım gözlerimi de kapatmıştım iyi gelmişti o şekilde.