Arkadaşlar araştırdım hipoglisemi hakkında forumda endokrin bölümünde konu açılmış ama burda göremedim varsada güncellenmemiş sanırım yeniden bu konuyu açma gereği hissettim.öncelikle hipoglisemiden bahsedeyim tokluk şekerinizin açlık şekerinizden düşük olması durumuymuş bende yeni öğrendim:) Eğer sık acıkıyor şekerli besinlere saldırıyorsanız olur olmaz zamarlarda çikolata vb.krizleriniz varsa açlığa tahammülünüz yoksa ve buyüzden diyet uygulayamıyorsanız uzun süren açlıklarda mide yanması krampı halsizlik sinirlilik öfke hali bitkinlik terleme vb gibi şikayetleriniz varsa gereğinden fazla alıngan huzursuz olduysanız hele birde yemekten sonra derin bir uyku basıyor özellikle öğleden sonraları konsantrasyon bozukluğu yaşıyor sabhlarıda yorgun depresif keyifsiz uyanıyorsanız hipoglisemi olma ihtimaliniz çooook yüksek ayrıntılı bilgi için lütfen bakınız:http://www.endokrin.org/Tr/content3.asp?m1=1&m2=9&m3=180
benim hikayem çok uzun ve yıllardır bu foruma üyeyim okadar çok başlık açmış başlıklara yorum yapmış denemiş yanılmış biriyim.kah başardım kah hüsranla sonuçlandı ama hep bir kısır döngünün içindeydim.bir doktor teşhisimi koydu meğer ben REAKTİF HİPOGLİSEMhastasıymışım
günlerdir bu konuyu araştırıyorum diyet+spor+ilaç tedavisi başlandı çok bilinen m...fin adlı (sanırım ilaç ismi veremiyoruz)ilaca başladım ongün kullandım veeee ilk defa açlık krizlerim son buldu yemekten sonra çöken halsizliğim kayboldu ama ilaç bende şiddettli kabızlık sorunuda yaptı şimdi tekrar doktora gidicem ilacın değişmesini isteyeceğim benim gibi olanlar hipoglisemi olanlar hangi diyeti uyguluyor hangi ilacı neşekilde kullanıyorsunuz ?kan değerleriniz nasıldı? aranızda karatay diyetini uygulayabilen varmı? oruç tutabiliyormusunuz? benim açlık şekerim 104 tokluk 85 yukarıdaki şikayetlerin hemen hemen hepsi var şimdi,lik yazacaklarım bukadar bana destek olursanız çok sevinirim
benim hikayem çok uzun ve yıllardır bu foruma üyeyim okadar çok başlık açmış başlıklara yorum yapmış denemiş yanılmış biriyim.kah başardım kah hüsranla sonuçlandı ama hep bir kısır döngünün içindeydim.bir doktor teşhisimi koydu meğer ben REAKTİF HİPOGLİSEMhastasıymışım

Son düzenleme: