merhaba bende 21 yaşındayım ankarda otruyorum bekarım.hiç adet görmemiştim kendiliğinden ilaçla adet görüyordum bıırakınca olmuyordu . gitmediğim doktor kalmadı hep ultrason kan tahlili vermekten bıktım diyebilirim geçen cuma günü hipo hipo teşhisi konuldu bana da. cyclo -progynova verdi doktor bundan sonra hep kullanacakmışım.doktor kendiliğinden hamile kalamzsın dedi iğneyle hamile kalailirmişim. hamile kalmama durumum da var mı hipolu olarak yeni üye oldum siteye ve çok üzülüyorum çocuğum olmazsa diye bi erkek arkadaşım var ve artık düşünmekten kafayı yiycem ya çocuk vermezsem ona diye evlenmemeyi bile düşünüyorum.hipolular lütfen bana da yardımmm edinnn lütfennn birde cyclo progynova kilo yapıyor mu fazla tuz kullanmamam mı gerekiyo nelere dikkat etmeliyim lütfen yardımcı olun şimdiden tşkr ederimm
canım merhaba benim ankaradaki ilk kadın doğumcum vr çok TECRUBEL,İ VE çok pozitif benim bugune gelmemde çok katkısı var prf dr feride söylemez ankara ünv tesinde özel muaynanesi var istersen nosunu göndere biliirm