- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
Yook değil istediğin gibi serbestInsallah canm benm.bi sorum olacak yumurta gelstrici ineler yapilirken cindel iliskiye girilebilyor demi.yasak filan deil yani demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yook değil istediğin gibi serbestInsallah canm benm.bi sorum olacak yumurta gelstrici ineler yapilirken cindel iliskiye girilebilyor demi.yasak filan deil yani demi
Merhsba biz iki defa denefik ama olmadı ancak oladabilir yani hipo hipoda aşılama ilede bebek sahibi olabilirsiniz.Kzlr aranizda ilk asilamayla hamile kalan varmi.varsa yumrrlklar kac olmstu ve asilamadan sonra nelere dikat ettnz
Aynen tamamen şans işi aşılama.inşallah seninki olur canımMerhsba biz iki defa denefik ama olmadı ancak oladabilir yani hipo hipoda aşılama ilede bebek sahibi olabilirsiniz.
Kaçıncı günündesin sen devlet hastanesinde yaptırmıştın değil mi memnunmusun?Kzlr aranizda ilk asilamayla hamile kalan varmi.varsa yumrrlklar kac olmstu ve asilamadan sonra nelere dikat ettnz
Bizimde iki deneme oldu negatif sonuçlandı ama bu şekilde kalan çooook hipolu var doktorda çok ümitliydi kısmet olmadıKzlr aranizda ilk asilamayla hamile kalan varmi.varsa yumrrlklar kac olmstu ve asilamadan sonra nelere dikat ettnz
Valla doktrlarndan hc memnun deilm.ama yaptk asilaamayi insallh tutrKaçıncı günündesin sen devlet hastanesinde yaptırmıştın değil mi memnunmusun?
Valla doktrlarndan hc memnun deilm.ama yaptk asilaamayi insallh tutr[/QUOTE
Yani doktrlari personelleri cok kaba.
Ya mesela asilamaa yapinca normal hayata mi dondun yoksa 10gn filan yattnmiBizimde iki deneme oldu negatif sonuçlandı ama bu şekilde kalan çooook hipolu var doktorda çok ümitliydi kısmet olmadı
Hiç yatmadım ne ilk gün nede sonra tek dikkat ettiğim ağır kaldırmamaktı temizlikte yaptım yemekte kısmette varsa tutar zaten dedimYa mesela asilamaa yapinca normal hayata mi dondun yoksa 10gn filan yattnmi
Aynen öyle kısmette varsa taş taşısan düşmez hiç takma canımHiç yatmadım ne ilk gün nede sonra tek dikkat ettiğim ağır kaldırmamaktı temizlikte yaptım yemekte kısmette varsa tutar zaten dedim
Neden? Ne farkı olabilir ki?2. Asılama 1. Gore dahamı avantajlı sizce ?????
Bilmiyorum her denemede basarı sansının artıgını okumustum sen hamilemisinNeden? Ne farkı olabilir ki?
Hamileyim ama sağlıksız bir hamilelik sanırım bekliyoruz şuan kendiliğinden düşer inşallah yoksa kürtaj olcm;(Bilmiyorum her denemede basarı sansının artıgını okumustum sen hamilemisin
Ayy gercektenmiHamileyim ama sağlıksız bir hamilelik sanırım bekliyoruz şuan kendiliğinden düşer inşallah yoksa kürtaj olcm;(