hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Normal yolla denemedim riske gitmek istemedim zaten dogru doktora ulasmak cok zor ben dah hipo oldugumu subatta öğrendim ilk tedaviye basladigimda hic bi gelisme olmadi ve ben pes ettim sabirsizdim doktorum bana 2 ay ara verelim once sen beyninde bitir dedi mayis sonu yurtdisindan gelince doktoru aradim ve fazla hormanla ignelere basladik ve sonuc asilama heycanlanma dedi bana sali netleşecek insallah yani umudumuxu kaybetmeyelimm dualarimiz hep olsu

Ben aşılama yaptırdım olmadı sonra normal denedim oldu.aşılamanın bence normalden hiçbir farkı yok eğer spermde problem yoksa.ben öyle düşünüyorum yani.neyse bakalım hayırlısı inşallah normal sağlıklo bir gebeliktir canım hayırlı haberlerini ver inşallah

Merhaba arkadaslar bizde onumuzdeki ay tup bebege baslicaz bn 1 kere asilama yaptirmustim 2 yumurta olmustu oda 1.si 15mm digeride daha az gelismisti tup bebektede bu sekilde olupta gebe kalan varmi bide 2 yumurta cok az mi tup bebek icin tup bebek tedavisi olanlar beni bilgilendirirmisiniz

Hipo olduğunu yeni öğrendin peki adet oluyomuydun önceden çünkü hipoda hiç adet olunmaz rahim gelişimi olmaz daha yeni farkettiysen bunlar hemen düzelcek şeyler değil iki ay gibi kısa sürede eminmisin hipo olduğuna?
Evet ben hic normal insanlar gibi adet olmadim cyclo kullandim subat ayinda hiposun dedi ve ilk ignelerle tanıştım hic bi gelisme olmadi mart nisan 2 ay cyclo kullandim mayisin sonu tekrar igneler ve haziran 7 asilama oldu doktorumda sasirdi yumurtaliklar 16 18 oldu sonra 21 e gelince haziran 7 asilama oldum canim benim kadar kimse saskin olamaz sonra ilk testim 13 haziran da yaptim 20.18 cikti doktorum tekrar 1 hafta sonra yine istedi 131.2 cikti en son dun yaptirdim 460.94 cikti sabah doktorumla konustum pazartesi tekrar kan ver sali yanima gel dedi ama hala hamilesin felan demedi progestan kullaniyordum onu 3 e cikardi asilamadan 4 gun sonra baslamistim ilaca stres yapmadigimizda igneler daha fazla etki gosteriyomus hep sakin stressiz ol dedi doktorum inşallah hersey yolunda gider canim allahim herkeze bu duyguyu nasip etsin

Evet ben hic normal insanlar gibi adet olmadim cyclo kullandim subat ayinda hiposun dedi ve ilk ignelerle tanıştım hic bi gelisme olmadi mart nisan 2 ay cyclo kullandim mayisin sonu tekrar igneler ve haziran 7 asilama oldu doktorumda sasirdi yumurtaliklar 16 18 oldu sonra 21 e gelince haziran 7 asilama oldum canim benim kadar kimse saskin olamaz sonra ilk testim 13 haziran da yaptim 20.18 cikti doktorum tekrar 1 hafta sonra yine istedi 131.2 cikti en son dun yaptirdim 460.94 cikti sabah doktorumla konustum pazartesi tekrar kan ver sali yanima gel dedi ama hala hamilesin felan demedi progestan kullaniyordum onu 3 e cikardi asilamadan 4 gun sonra baslamistim ilaca stres yapmadigimizda igneler daha fazla etki gosteriyomus hep sakin stressiz ol dedi doktorum inşallah hersey yolunda gider canim allahim herkeze bu duyguyu nasip etsin
Kan değeri bir hafta araylamı yaptırdın?önce 20 birhafta sonra 131 mi çıktı?kaç gün arayla yaptırdın testleri tam olarak yazarmısın canım benmde düzensiz artıyordu normalde iki günde bir ikiye katlaması lazım inşallah senin öyle değildir

Bende iki defa denedim birinci aşılama diğeri de bu,ve ikincide çok stresliydim yumurtalar büyümedi stresten dozu artırdık sonradan büyüdü muhtemelen yapısı bozuldu ve böyle boş gebelik oldu diye düşünüyorum.dediğin gibi çok sakin olmak lazım

Bende iki defa denedim birinci aşılama diğeri de bu,ve ikincide çok stresliydim yumurtalar büyümedi stresten dozu artırdık sonradan büyüdü muhtemelen yapısı bozuldu ve böyle boş gebelik oldu diye düşünüyorum.dediğin gibi çok sakin olmak lazım
13 haziran ada 20.18 çıktı 20 haziranda 131.2 en son dün yaptırdım 460.94 çıktı pazartesi tekrar yaptıracam ışte inşallah herşey normaldir stres yapmamak mümkün değil ama gerçekten yapmamak en doğrusu ben ise verdim kendimi herşeyi saatinde yaptim ve kimseyle paylasmadim canım doktorum iyiydi sen nerde yaptirdin

13 haziran ada 20.18 çıktı 20 haziranda 131.2 en son dün yaptırdım 460.94 çıktı pazartesi tekrar yaptıracam ışte inşallah herşey normaldir stres yapmamak mümkün değil ama gerçekten yapmamak en doğrusu ben ise verdim kendimi herşeyi saatinde yaptim ve kimseyle paylasmadim canım doktorum iyiydi sen nerde yaptirdin
Samsundayım canım ben sen nerdesin

Kizlar bu gün keseyi gördük insallah 2 hafta sonra kalp atışıni dinlicez allahim bu mubarek günlerde herkezin gönlüne göre versin herkeze nasip etsin inşallah dualarinizi eksik etmeyin

Merhaba üçüzlere hamileyim bana tavsiye edebileceğiniz samsun da iyi bir doktor varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba.sizde hipo hastasımısınız?aşılama ya da tüple mi üçüzlere hamile kaldınız?valla iyi doktor büyük sıkıntı medikal parka gidiyodum ben ahmet cambaza Allah onu bildiği gibi yapsın paragözün teki.diğerleri var nagihan hanım fln iyi diye duydum.başka bilmiyorum canım

arkadaşlar merhaba
ben hipoluyum çapa da evrak tamamlamaya çalışıyordum tüp bebek için fakat eşimin sperm sayısı ileri hareketli 18 milyon çıktı % otuzu ileri hareketli sanırım şimdi adetimi bekliyorum agustos başı iğnelere başlayacağız ben doktora ne demeliyim ilaç dozu ile alakalı evrakları götürücem bikaçgün içerisinde ozaman mı söyleyim bizde yüksek doz ilaç işe yarıyor diye yardım edin kızlar bide bu şartlarda aşılama tutma oranı nedir acaba

MERHABA kızlar konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama ben yine de yazmak istedim. Bende hipoluyum 2. Aşılama da kimyasal gebelik elde edildi. Şuan3. Aşılama ya başladık. Ben iğneyle birlikte İncir kürü ne başladım inşallah etkisi olur. Bu şekilde deneyen var mı acaba yardımcı olur musunuz:) ya da yapmam gereken başka birşey var mı

MERHABA kızlar konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama ben yine de yazmak istedim. Bende hipoluyum 2. Aşılama da kimyasal gebelik elde edildi. Şuan3. Aşılama ya başladık. Ben iğneyle birlikte İncir kürü ne başladım inşallah etkisi olur. Bu şekilde deneyen var mı acaba yardımcı olur musunuz:) ya da yapmam gereken başka birşey var mı
Merhaba bende hipoluyum bende 1 kez asilama bir kezde tup bebek tedavisi gordum bizde sonuz negatifti tup bebek tedavisini tekrar yaptirmayi dusunuyoruz.insallah bu tedavinin sonucunda guzel haberi alirsin.

Merhaba bende hipoluyum bende 1 kez asilama bir kezde tup bebek tedavisi gordum bizde sonuz negatifti tup bebek tedavisini tekrar yaptirmayi dusunuyoruz.insallah bu tedavinin sonucunda guzel haberi alirsin.
İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen kaç yaşındasın ve Nerde tedavi gördün canım. Özel mi devlet mi

İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sen kaç yaşındasın ve Nerde tedavi gördün canım. Özel mi devlet mi
Ben 31 yasindayim istanbulda tedavi gormustum memorialda orada yasamadigim icin git gel cok yorucu oldu sanirim tekrar gitmem istanbula siz kac yasindasiniz nerede tedavi goruyorsunuz?

Ben 25 yaşındayım İzmir de tedavi görüyorum normal eğitim ve araştırma hastanesinde

Back
X