Alıntı yapmayı unuttum kusura bakmayın1-öncelikle ilaç raporunu cıkar veğneleri indirimli al. hem merional hemde ovitralle için
2- kan pıhtılasma testi yaptır ve pıhtılasma varsa genlerinde iğnelere başladıgın gun kan sulandırıcılarada başlaman gerekir. doktorlar gerek gormez bazen ama ben 2. tedavımde pıhtıdan kaybettım. son tedavimde de 36 hafta bebek doğana kdar vuruldum.
3- ıkı yada üç doktora yumurtalarını aynı gün ölçtür ki ben o şekilde yaptım 4. tedavımde doktordan yedıgım kazıktan sonra.
4- eşinde sıkıntı yoksa bile kiwi , muz, ceviz , keçiboynuzu, proxeed plus ile doping yap. yumurta takıbıyle ıkızlerım var ve sende baslangıcta yumırta takıbı yapabilirsin.
bu ayrı bir test 6 genine bakılıyor. rapor örneği var sitede diğer konularda. ben paylasmıstım bir bak istersen. aynısını gösterirsen cıkarırlar. hangi ildesin bu arada. benım suan 2 yasında ıkızlerim var ve allah sanada nasip etsin. estrofem kullandım sabah aksam 1 tane. rahım ince bizde kalınlasması için. iğnelere başladıgım zaman onada basladım ve 14 haftaya kadar kullandım. beta pozitif duydugumda gunde 1 tane 50 mg progestan vuruldum ve haftada 1 gun pruloton iğne vuruldum.pruloton ilk 3 ay düşüğü sonrasında da erken doğumu engelliyor.Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :) eğitim araştırmada çok uğraşırsın falan diyen oldu o yüzden sanırım hep olumsuz şeyler kafamda ya rapor alamazsam ya hamile kalırsam da ilaç eksikliğinden kaybedersem gibi gibi. Peki gebelikte kan sulandırıcı dışında hangi ilaçları aldınız? Bir de bana teşhis konulurken genetik testi yapılmıştı kan pıhtı atma işi orda görülür mğydü yoksa ayrı bir test mi yaptırmalıyım
Ankara dayım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum eğitim araştırma. Oh maşallah Allah hayırlı evlatlar eylesin kaderleri güzel olsun analı babalı büyüsünler inşallah darısı banabu ayrı bir test 6 genine bakılıyor. rapor örneği var sitede diğer konularda. ben paylasmıstım bir bak istersen. aynısını gösterirsen cıkarırlar. hangi ildesin bu arada. benım suan 2 yasında ıkızlerim var ve allah sanada nasip etsin. estrofem kullandım sabah aksam 1 tane. rahım ince bizde kalınlasması için. iğnelere başladıgım zaman onada basladım ve 14 haftaya kadar kullandım. beta pozitif duydugumda gunde 1 tane 50 mg progestan vuruldum ve haftada 1 gun pruloton iğne vuruldum.pruloton ilk 3 ay düşüğü sonrasında da erken doğumu engelliyor.
Yumurtam büyümüyor ki yumurtlama olsun hiç anlamadım onuAnkara dayım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum eğitim araştırma. Oh maşallah Allah hayırlı evlatlar eylesin kaderleri güzel olsun analı babalı büyüsünler inşallah darısı banarahim kalınlığı kaç olması lazım 7 mm diyor benim usg de baya ince sanırım gen testleri kaç günde çıkıyor yetişir mi tedavi başlangıcına kadar? Rapor örneği almıştım evet önceki konuları incelerken sizinki olabilir teşekkür ederim onun için de birde progesteronun bizde düşük olması çok normal değil mi? 0.5 çıkmış benmki yumurtlaman çok az demişti doktor
8.5 en az. esrrofem kalınlastırıyor. benım 3.5 mm di. 15 gunde 8.5 oldu. sabah aksam aldım ama ilacın kanı katılastırma özelliği var. eğer kanın katıysa sıkıntı oluyor pıhtı atma rıskı var. 1 ayda cıkıyor. tıbbı genetik yada hematolojı bakıyor ama herkese yapmıyor. hastalıgını anlat ıyıcenemı %90 da zaten pıhtı yatkınlığı varAnkara dayım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum eğitim araştırma. Oh maşallah Allah hayırlı evlatlar eylesin kaderleri güzel olsun analı babalı büyüsünler inşallah darısı banarahim kalınlığı kaç olması lazım 7 mm diyor benim usg de baya ince sanırım gen testleri kaç günde çıkıyor yetişir mi tedavi başlangıcına kadar? Rapor örneği almıştım evet önceki konuları incelerken sizinki olabilir teşekkür ederim onun için de birde progesteronun bizde düşük olması çok normal değil mi? 0.5 çıkmış benmki yumurtlaman çok az demişti doktor
Tamam ben o testi isteyim güzelce anlatıp. Tedaviden bağımsız ama yaklaşık 1.5 hafta önce hsg oldum 2-3 günde ağrıları geçti ama birkaç gündür şiddetli kasık ve bacak ağrım var cylo ile adet gördüğüm için adet günüm gelmeden ağrım olmaz genelde ve daha 10 günüm var adete bu ağrılar baya adet ağrısı ama oldukça şiddetli adetimde bile bu kdar ağrım olmaz benim hsg den kaynaklı olabilir mi acaba siz de yaşadınız mı böyle bir durum?8.5 en az. esrrofem kalınlastırıyor. benım 3.5 mm di. 15 gunde 8.5 oldu. sabah aksam aldım ama ilacın kanı katılastırma özelliği var. eğer kanın katıysa sıkıntı oluyor pıhtı atma rıskı var. 1 ayda cıkıyor. tıbbı genetik yada hematolojı bakıyor ama herkese yapmıyor. hastalıgını anlat ıyıcenemı %90 da zaten pıhtı yatkınlığı var
Hipo da ostrojen az oldugu icin sac dokulmesi oluyor degil mi? Ben de hipolu oldugumu yeni ogrendim ve şok oldum Pko dediler 10 sene boyunca ama ilacsiz hic regl olmadim. Fsh ve lh 1-2 arasinda bazen 0.20 gibilh. Ostrojen ise 11 sizin nasil daha bilgilisiniz anladigim kadariyla bu arada bekarim.8.5 en az. esrrofem kalınlastırıyor. benım 3.5 mm di. 15 gunde 8.5 oldu. sabah aksam aldım ama ilacın kanı katılastırma özelliği var. eğer kanın katıysa sıkıntı oluyor pıhtı atma rıskı var. 1 ayda cıkıyor. tıbbı genetik yada hematolojı bakıyor ama herkese yapmıyor. hastalıgını anlat ıyıcenemı %90 da zaten pıhtı yatkınlığı var
benım fsh lh 0. ostrojene bakmadım. benımde sacım cok dokuluyor ama onun içinde biotin kafein ve keratin içeren ürünler kullan nben oyle yapıyorumHipo da ostrojen az oldugu icin sac dokulmesi oluyor degil mi? Ben de hipolu oldugumu yeni ogrendim ve şok oldum Pko dediler 10 sene boyunca ama ilacsiz hic regl olmadim. Fsh ve lh 1-2 arasinda bazen 0.20 gibilh. Ostrojen ise 11 sizin nasil daha bilgilisiniz anladigim kadariyla bu arada bekarim.
Peki sizde de mi oyle ilacsiz regl oluyor musunuz kendiliginden?benım fsh lh 0. ostrojene bakmadım. benımde sacım cok dokuluyor ama onun içinde biotin kafein ve keratin içeren ürünler kullan nben oyle yapıyorum
Benimde lh fsh 0 larda östrojen 17. İlaçsız regl olmadım hiç 18 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum. Düzelme durumu da olmuyor bildiğim kadarıyla bizde menopoz dönemine kadar ilaçla devamPeki sizde de mi oyle ilacsiz regl oluyor musunuz kendiliginden?
Benimde lh fsh 0 larda östrojen 17. İlaçsız regl olmadım hiç 18 yaşımdan beri ilaç kullanıyorum. Düzelme durumu da olmuyor bildiğim kadarıyla bizde menopoz dönemine O
Tedaviyle hamile kalıyoruz. İğnelerle yumurtalarımızı büyütüp çatlatıyorlar ve yumurta takibi, aşılama ya da tüp bebek yapıyorlar. Bende tecrübesizim henüz önümüzdeki ay başlayacağım inşallah tedaviye tam kapanma sebebiyle bu ayki tedavileri iptal etmişler. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallahEvet anliyorum cok tesekkur ederim Allah razi olsun, peki bebek konusu nasil oluyor?
Amin cnm insallah Allah kolaylik versin insallah bir suru yumurtan gelisir saglicakla. Ben daha bekarim insallah benim de en hayirli zamanda bebiskoşum olurrTedaviyle hamile kalıyoruz. İğnelerle yumurtalarımızı büyütüp çatlatıyorlar ve yumurta takibi, aşılama ya da tüp bebek yapıyorlar. Bende tecrübesizim henüz önümüzdeki ay başlayacağım inşallah tedaviye tam kapanma sebebiyle bu ayki tedavileri iptal etmişler. Hayırlı güzel sonuçlar alırız inşallah
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAmin cnm insallah Allah kolaylik versin insallah bir suru yumurtan gelisir saglicakla. Ben daha bekarim insallah benim de en hayirli zamanda bebiskoşum olurr
Amiiiiiinİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?