Hipogonadtropik hipogonadism

LEYLUFER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
82
0
86
Eskişehir
Hipogonadtropik hipogonadism adı verilen klinik tablo beyinden salgılanıp yumurtalıkları idare eden hormonların yetersiz olmasından kaynaklanan bir durumdur.Erken menopoz olarakta bilinoyor.Hamile kalabilmek için bilinen bir tedavisi yoktur ancak yumurta bağışı ile hamile kalınabiliniyormuş.Böyle olupta hamile kalanlar varmı yardımcı olurmusunuz...

cnm bu bilgi yanlış bende hipogonatropik hipogonadizm hastasıyım doğuştan hemde ilaçla regl oluyorum tüpbebekte yaptırabiliyorum yumurta gelişiyor bizim hasta gruıbunda sende hipo hipo hastasımısın bizim gibi?

keşke yarabbim ama nerde o günler yaaa tüp bebek yapılacak bu ayın sonunda bakalım inaşallah olur herkesin olsun isteyen...

merhaba arkadaşlar bende hipo po luyum aranızada yeni katıldım ben iki kez tedavi oldum ama başarısız geçti maddi durumdan dolayı biraz beklemeyi tercih ettim allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…