Hipoplastik sol kalp sendromu

serapkahraman988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
3
1
1
Bundan 2 yıl önce bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi koydular.o günden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı.kocamla aram açıldı evimdeki huzur kaçtı.cocugu dünyaya getirmek için çok uğraştım ama eşim gebeliği bitirme tarafındaydı.biz gebeliğe devam ettik.cocugum sadece 21 gün hayatta kaldı sonra melek oldu.sonrasi malum işte artık hiç bir şekilde çocuk sevemiyorum.hep o acıyı yaşıyorum.esimin psikolojisi bozuldu dağ gibi adam yıkıldı şu an kanser teşhisi konuldu şu an ne yapacagimi kime sarilacagimi bilmiyorum.bize o zamanlarda akıl verenlerin hepsi şu an ortada yoklar.kisacasi ateş düştüğü yeri yakıyor.tek tesellim 5 yaşındaki çocuğum Allah onu korusun. Içimden bazen şunu geçiriyorum keşke çocuğumun o acısını görmeseydim keşke eşime kulak verip sonlandırsak daha mi kötü olurdu bunun merakı içindeyim bu konuda biseyler söylerseniz iyi olur

Bence siz doğru olanı yapmışsınız doğurmakla Allah verdi ve Allah aldı böyle düşünün evet acınız çok büyük ama dediğiniz gibi tutunacağız 2 yaşında bir yavrunuz varmış benim vereceğim tavsiye şu olur bende hamilelikte hatta doğumdan sonra çok sıkıntılar çektim destek aldım bence sizde bir destek alın belki iyi gelir...

Bence siz doğru olanı yapmışsınız doğurmakla Allah verdi ve Allah aldı böyle düşünün evet acınız çok büyük ama dediğiniz gibi tutunacağız 2 yaşında bir yavrunuz varmış benim vereceğim tavsiye şu olur bende hamilelikte hatta doğumdan sonra çok sıkıntılar çektim destek aldım bence sizde bir destek alın belki iyi gelir...
Sizde mi kaybettiniz cocugunuzu ayni hastaliktan?

Bundan 2 yıl önce bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi koydular.o günden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı.kocamla aram açıldı evimdeki huzur kaçtı.cocugu dünyaya getirmek için çok uğraştım ama eşim gebeliği bitirme tarafındaydı.biz gebeliğe devam ettik.cocugum sadece 21 gün hayatta kaldı sonra melek oldu.sonrasi malum işte artık hiç bir şekilde çocuk sevemiyorum.hep o acıyı yaşıyorum.esimin psikolojisi bozuldu dağ gibi adam yıkıldı şu an kanser teşhisi konuldu şu an ne yapacagimi kime sarilacagimi bilmiyorum.bize o zamanlarda akıl verenlerin hepsi şu an ortada yoklar.kisacasi ateş düştüğü yeri yakıyor.tek tesellim 5 yaşındaki çocuğum Allah onu korusun. Içimden bazen şunu geçiriyorum keşke çocuğumun o acısını görmeseydim keşke eşime kulak verip sonlandırsak daha mi kötü olurdu bunun merakı içindeyim bu konuda biseyler söylerseniz iyi olur
Bende aynı hastalıktan kaybettim bebegimi. Yaşasaydı 20 aylik olacaktı. Ameliyat oldu kuzum 16 gün dayandı. Hiçbir zman pişman olamadım sizde olmayın çünkü bu seferde acaba gerçekten hastamiydi vs vs hep bi şüphe olacaktı. Vicdan azabı olacaktı. Bizler melek anneleriyiz evet çok zor çok ağır ama imtihan

Bende aynı hastalıktan kaybettim bebegimi. Yaşasaydı 20 aylik olacaktı. Ameliyat oldu kuzum 16 gün dayandı. Hiçbir zman pişman olamadım sizde olmayın çünkü bu seferde acaba gerçekten hastamiydi vs vs hep bi şüphe olacaktı. Vicdan azabı olacaktı. Bizler melek anneleriyiz evet çok zor çok ağır ama imtihan
Sizinde başınız sağolsun.insallah cennette kavuşuruz yavrularımıza

Ben 26 yaşındayım ama içimi sorsanız çürümüş ceseden bir farkı yok 😞 ben 5 yıl bekledim tedaviler gördüm aşılama yaptırdım kaç defa olmuyordu hamile kalamadım, gücüm bitti artık kullandığım ilaçlar inekler beni psikolojik olarak sağlık olarak bitirdi. Tedavileri bıraktım artık uzun bir süre gittmedim kafamda bitirdim rabbim bana böyle uygun gördü kabullendim elhamdülillah ama eşim de benim gibi yanıp tutuşuyor du baba olmak için bir kere tüp bebek deneyelim bu seferde olmasa nasibimizde yok deriz dedi kıramadım randevu aldık umuttepe hastanesinde 8 Kasım 2024 te ve benim adet günüm geçti hastaneye gidicem ama hasta olmadım 7 Kasım 2024 te sabah saat 9.54 te hamile olduğumu öğrendim rabbim beni yavrumla müjdeledi dokuz ay hamilelgim cok güzel geçti yavrum hic beni zorlamadı hamilelikte kontrollerinde yavrumun bu amansız hastalığını öğrenmedim hic beli olmadı bütün testleri de yaptim renkli ultrason çektirdim ama beli olmadı iyiki de beli olmadı diyorum bazen ben nasıl kıyabilirdim yavruma nasıl sonlandira bilirdim hamileligi 16 ağustosta ta hastaneye gittim kasilmalrim vardi nst ye aldilar yavrumun nest iyi çıkmadı diye beni doğumhaneye aldılar iki buçuk gün suni sancılar verdiler açılma olmadı yavrumun kalbi yoruldu düşüp bayılmışım yavrumu sezeryanla dünyaya geldi 18 ağustosta 2015 15.40 ta herkesin bebesi yanında ağlıyor süt emiyor benim yavrumu benden aldılar küveze koydular küçük bedeniyle ikinci gun ameliyat oldu yavrum ciğer parçam dayandı 9 saatlik ameliyati atlatı yavrum yogum bakima aldılar 20 gün yavrumu kucağıma alamadım opemedim koklayamadim sarılmadım annem nasılda güzeldin nasılda cennet gibi kokuyordun rüya gördüm 6 ağustosta 2025 te yavrumu benden aldılar peygamber efendimizin secadesine koydular eline ayağına kına yakmışlar di yavrumun uykudan sıçradım elim varmadı eşimi aramaya telefon elimdeyken eşim aradı yavrumuzun durumu kotu arasımız dayanamıyor demişler doktorlar 7 ağustosta 2025 19.40 o acı haber geldi tekefon çalıyor eşim benim gözüme bakiyor ben eşimin gözüne açma dedim ne olur açma durmayalım o haberi ateş düştü yüreğime yandı yüreğim melek oldu yavrum kurban olsun annen sana arasım sen ne kadar guzel bir bebektin yavrum cenneten melek olarak geldin melek olarak gittin annem sağ ken yavruma sarılmadım melek olunca sarılabildim annem annen seni ne çok bekledi cigerparem kime gitsem kimi kime şikayet etsem ki ben süme haşa allah verdi allah aldı bebegimi cennetine aldı kucagim boş kaldı sütü dolapta kaldı beşiği boş kaldı kıyafetleri dolapta kaldı yavrum annen olsun yavrum annen yarana kurban olsun can oğlum Allahim çok zor dayanacak gücüm kalmıyor nefesim kursağımda yumruk gibi ne yutkunamıyorum ne konuşamıyorum Allahim nasıl da dayanacam nasıl da alışacam dört duvar üstüme üstüme geliyor hangi odaya girsem o oda üstüme yıkılıyor Allah düşmanıma evlat acısı vermesin düşmanıma...

Back
X