Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benimde T3 8.3 çıkmıştı doktor yüksek dedi ve ilaca başladım ayda bir mutlaka kontrole gelmemi söyledi bu ayda gittim 3.5 çıkmış doktorum ilaca devam et ve ayda bir kontrole devam dedi
Ben içmezsem aksatırsam gene yukseliyor. 2 senedir kullanıyorum ilacı. Öyle bir ay kullanayım iyileşeyim diye bir durum yok. Normale dönen cok nadirdir herhalde. Hamileler falan.
O kadar araştırdım ettim değeri benimki kadar uçuk kimse görmedim bacılar benim değerler 96 larda cikiyordu levotiron kullanmaya başladım ki bna çok agir geldi iki ayin sonunda degerlerim 0.11 lere dustu ilacimi değiştirdi doktorum... İlk ilaca başladım çok hızlı kilo verdim 48 kilodan 41 e düştüm şimdi ilaç degisincede almaya başladım bn bu isten hic bisi anlamadim