teşekkür ederim cnm. Dr şimdilik gerek görmedi ama sürekli kontrol altında olmam gerekiyor.
Anladım canım.
Bende de nodül var ama çok büyük 4 cm aldırmamı söylediler bende aldırmadım henüz .
Tirod hormonlarım normal değerlerde olduğu için aldırmak istemiyorum nasl olsa aldırıcam diye düşünüyorum ondan sonra bende hipotiroid hastası olucam
canım hipotroid troid bezlerinin normal çalışmaması yani normalden az çalışması anlamına gelir. Ayrıca senin troid bezlerini almayabilirler. Her zaman dr. kontrolünde olmakta fayda var ihmal etme derim. Erken teşhis her zaman iyidir.
Maalesefki tiroid bezlerini de alacakalrmış.Ondan dedim hipotroid olucam bende diye. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Şimdilik hormonlar normal değerlerde imiş
merhaba arkadaslar bende hipotiroid hastasiyim ama hap kullandigim için dengeleniyo. ben çok kilo verdim ve geride almadim daha onceleri veremiyordum ama yaklasik iki senedir hiç almiyorum aksine artik yesemde kilo almiyorum. nasilmi zayifladim, ekmegi tamamen kestim ve bunun yaninda pirinc bulgur, unu falan tamamen kestim yani sadece sebz, meyve ve et yiyerek zayifladim. sutlu tatlilar yiyebilirsiniz ama kesinlikle undan uzak durun. bunun yani sira hergun brokoliyle tavuk ha$ladim ve yedim ben brkoliyi çok seviyorum bu yuzden $ansim var. sakin acele etmeyin takinti haline çok getirdim bi aralar hiç bisey yemiyodum ama iki kati kilo aliyordum tekrar çunku insan nereye kadar kisitlarki kendini. oysa ekmegi keserek diger yemekleri ka$ikla yiyerek kilo verdiginizi goreceksiniz.
merhaba
brokoli, lahana, karalahana ve kırmızı lahanayı troid hastaları için önermiyorlar diye biliyorum ben..
evet dogru oyle diyorlar ama tiroid hastaliginin çok çesidi var bilmiyorum ben oyle zayifladim
sen stresten zayıflamış olmayasın sakın :)
Bende bir hipotroidit hastasıyım ve kılo vermeyı bırak sureklı alıyorum üstelik ılac kullanmama ve degerlerımın normal gorunmesıne ragmen !!
şaşırdım kaldım, ama ben spor yapmaya karar verdım, daha önce sporla dıyetsız 7 kılo vermıstım.
kızlar bırde dere otu cok ıyı gelıyormus bu hastalıga ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?