• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipotroid, pco ve insülin direnci olup zayıflamaya çalışanlar birlikte zayıflamaya ne dersiniz?

my time is now

life is good %5.4
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
177
106
38
34
slmlar slmlar... başlıktan anlaşılacağı üzere haşimato, pco ve insülin direncim var. zayıflamak biraz zor oluyor kabul.. ancak birlikte hepsinin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. hali hazırda katıldığım bir topik ve 90+ zayıflamaya çalışan arkadaşlarım var saolsunlar. ancak birde benim gibi rahatsızlığı olan ve zayıflamaya çalışan arkadaşlarımıda bu topiğe davet ediyorum. deneyimlerimizi paylaşalım hastalıklarımızı yenelim kilolardan kurtulalım hadi buyrun :)

merhaba arkadaşlar.. ben henüz 8 aylık evliyim ve evlendiğimden beri bir anda 10 kilo birden aldım :KK43: ailemde herkeste şeker hastalığı var çevremdekilerde bende insülin direnci olabileceğini söylüyorlar. çok sık yemek yeme ihtiyacı duymamdan ve tatlıya çok düşkün olmam yüzünden böyle bir yorum yapıyorlar. Ve bende ne yazıkki hiç bir şekilde kilo veremiyorum bu durumdan çok mutsuzum :KK43: insülin direncimin olup olmadığını öğrenmek için dahiliyeye mi gitmem gerekiyor kilo vermek istiyorum artıkkk :KK43:(

merhaba arkadaşlar.. ben henüz 8 aylık evliyim ve evlendiğimden beri bir anda 10 kilo birden aldım :KK43: ailemde herkeste şeker hastalığı var çevremdekilerde bende insülin direnci olabileceğini söylüyorlar. çok sık yemek yeme ihtiyacı duymamdan ve tatlıya çok düşkün olmam yüzünden böyle bir yorum yapıyorlar. Ve bende ne yazıkki hiç bir şekilde kilo veremiyorum bu durumdan çok mutsuzum :KK43: insülin direncimin olup olmadığını öğrenmek için dahiliyeye mi gitmem gerekiyor kilo vermek istiyorum artıkkk :KK43:(
kan tahliliyle anlasılır . seker de yuklerler belki. bende de var insülin direnci. duzenli spor yapınca geciyor. hamileyken seker problemim olmasın diye cok dikkat ettim. her gun yuruyus yaptım. normale donmustu.

meraba kızlar bendede troit var yani yavaş çalışıyo ama iananın üstesinden gelinmeyecek şey yok biz güçlü kadınlar istedikten sonra:)

Ben de haşimato ve şeker hastasıyım.İnsülin kullanıyorum.Yaklaşık 1-1.5 ay önce diyet yapmaya başladım. 2 kgye yakın verdim. Boyum 1.58, şimdiki kilom 58.5 civarı. Bu zaman zarfında sabahları yulaf ezmesi, öğlen 1 dilim ekmek (bazen yemiyorum), 200 gr kadar yoğurt, sebze veya bakliyat, kırmızı taze biber yiyorum.Akşamları ise bazen 1 dilim ekmek (bazen ise yemiyorum), sebze veya et veya bakliyat, bol salata yiyorum.Ara öğünlerde meyve veya 10 tane kadar badem ya da 5 tane kadar ceviz, azıcık kuru üzüm...Yeşil çay, 2 kupa ikisi bir arada kahve, 1-2 bardak çay içiyorum.Yeşil çayı her zaman içemiyorum.Önceleri sabah akşam yulaf ezmesi yemiştim; ama kabızlık baş gösterince akşam yemekten vazgeçtim. Yavaş yavaş olsa da kilo veriliyor. Bu arada günde 2.5-3 lt su içiyor, haftada en az 4 gün 3-4 km yürüyüş yapıyorum.Kolaylıklar dilerim. Hedefim 50 kg olmak.İlk hedefse 52 kg.

kan tahliliyle anlasılır . seker de yuklerler belki. bende de var insülin direnci. duzenli spor yapınca geciyor. hamileyken seker problemim olmasın diye cok dikkat ettim. her gun yuruyus yaptım. normale donmustu.
şeker için gitmiştim ama doktor bir şey dememişti tahlillerime bundan 2 ay once felan

slmlar slmlar... başlıktan anlaşılacağı üzere haşimato, pco ve insülin direncim var. zayıflamak biraz zor oluyor kabul.. ancak birlikte hepsinin üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. hali hazırda katıldığım bir topik ve 90+ zayıflamaya çalışan arkadaşlarım var saolsunlar. ancak birde benim gibi rahatsızlığı olan ve zayıflamaya çalışan arkadaşlarımıda bu topiğe davet ediyorum. deneyimlerimizi paylaşalım hastalıklarımızı yenelim kilolardan kurtulalım hadi buyrun :)
bende de bu rahatsızlıkların hepsi var kılo vermek çok zor olsada ımkansız değil siz kılo verdınız mı? neler yapıyosunuz kızlar bırbırımıze destek olup topiği canlı tutup versek bu kıloları yoksa gecekte kı daha kötü hastalıklara davetıye çıkaracagız. bu rahatsızlıklarda kılo vermek şart ama o kadar zor kı kılo vermek tam bır kısır dongu bu kısır donguyu kırabılmek için sürekli bıtmez tukenmez bır ırade gereklı kendımıze olan ınancımız zaman zaman tukenıyor işte tam bu ınancın bıttıği yerde birbirimize destek olalım hatta ne bıleyım etkınlık falan da düzenleyebılırız kılo verdikce buluşalım destek olalım falan

Back
X