kızlar ilk gebeliğim düşük oldu.daha sonra hipotroid olduğumu öğrendim
.şimdi eutthrox diye bir ilaç kullanyorum sabah aç karnına yarım.
gebelik düşünüyorum fakat gebe kalamıyorum.4.denemedede fiyasko oldu.
önceden ilaç kullanmadığım zaman ilk gebeliğimde hemen hamile kalmıştım.
acaba ilaç mı gebeliği zorlaştırıyor?
benim gibi bu hastalığı yaşayanlar sizin nasıl oldu?
yoksa kafamımı takıyorum ondan mı olmuyor ?
canım sıkılıyor işte bu durumaaaaaa lütfen yardımmmmm
senağlama
Arkadaşlar merhaba,
Ben de 1 yıldır hamile kalamıyorum ve hipotroid olduğunu öğrendim. Yalnız benim tsh değerim fazlaca yüksek.(207,93) Hemen ilaç tedavisine başlandı(levatiron) Bu değerlere yakın tsh'ı olan biri varsa tedavi sürecini paylaşabilir mi?Ben tsh'ı bu düzeyde olan kimseyi duymadım henüz. O nedenle ilaç tedavisinin nasıl sonuçlanacağını veya bu doz artırımının nereye kadar gideceğini merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler,
Malesef doğru arkadaşım. Doktorlar da ilk yanlış olduğunu düşündüler.Testi tekrarladılar ancak sonuç aynı. Bu değere benim de anladığım pek rastlanmıyor.Bende halsizlik,uyku hali yapıyordu ama çok da fazla belirtisi yoktu(aşırı kilo, kabızlık, adet düzensizliği vb)Şimdi hamile kalabilmem için önce bu değeri düşürmemiz gerekiyor. Ancak ne kadar sürede düzeleceğine dair hiçbir fikrim yok.207 miiiiiiii:1shok:
benım tsh en yuksek olduğunda 10,.. idi ve adetim gecikmişti bu yuzden. o değerde tsh ne duydum ne gordum arkadaşım bı yanlışın olmasın.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de 1 yıldır hamile kalamıyorum ve hipotroid olduğunu öğrendim. Yalnız benim tsh değerim fazlaca yüksek.(207,93) Hemen ilaç tedavisine başlandı(levatiron) Bu değerlere yakın tsh'ı olan biri varsa tedavi sürecini paylaşabilir mi?Ben tsh'ı bu düzeyde olan kimseyi duymadım henüz. O nedenle ilaç tedavisinin nasıl sonuçlanacağını veya bu doz artırımının nereye kadar gideceğini merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?