- 25 Ocak 2019
- 84
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi fulyanur akdnz
Arkadaşlar 2 senelik evliyim tiroid sorunu yasiyorum tedavisi yok bunun ömür boyu ilaç kullanmak zorundayim cocuk sahibi olamıyorum ne yapmaliyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla bir tedavisi vardır görüncemin de öyle sorunu vardı şimdi maşallah 14aylık oğlu var..çok düzensiz çıkıyor bir bakıyorum 6 bir bakıyorum 11 bir bakiyorum 3 degisik cnm
İnşallah canım.. Kadın doğuma gittinmi çocuk için test falan yaptılar mıinsallah rabbim şifa verir de benimde kucagim boş kalmaz.
Yok o başka bişey canım.. Jinekolojiden randevu al doktora anlat derdini smear testi yapıyorlar.. Sende sorun çıkmazsa eşinden ilgili bölüme gitmesini ve test vermesini istiyorlar ona göre durum daha net anlaşılır bende 2sene 2aydır evliyim bende gittim geldim öyle doktorlara Bi sorun çıkmadı ama olmuyorduAdet düzensizliği için gitmistim doktor adetin 3. günü gel dedi gittim kan tahlili yapti iyi deyip gönderdi.baskada doktora gitmedim.
Canım hissetmiyorsun 3saniyelik bişey sıvı alıyo senden sadece. Korkulacak bişey yok.. Sonucun çıkması uzun sürüyor sadece.. Benim bilmiyorum eşimde de bende de hiç sorun yoktuben açıkçası korkuyorum acili ağrılı bir seymis gibi anlatıldı bana bu testler.o yuzden gitmeye cekiniyorum.senin niye olmuyordu cnm bebegin
Doktor stres dedi sadece
[/Q hayirli olsun hamilesin sanirim darisi basima
Canım benim daha gebeliğim yeni şu an dikkat ettiğim şeyler kesinlikle hafif bile pişmemezliği olan hiç bişey yemiyorum.. Az pişmiş yumurta, hafif bile olsa pembe kalmış et, İtalyan usulü makarna gibi.. Bir de tuzlu yememek lazım tansiyon yükseltiyor
Hayır hiç Bi şey yapmadım.. Hiç kafama takmadığım düşünmediğim beklemediğim ay hamile olduğumu öğrendim.. He hiç Bi şey yapmadım derken her namazdan sonra dua edip rabbim den evlat istedim.. Sen önce doktora git ve sende kist iltihap tembellik herhangi Bi şey var mı baktırpeki nasil hamile kaldın ozel olarak yaptigin bir sey varmıydı
ozel hastaneye mi devlet hastanesine mi hangisine gitmeliyim?Hayır hiç Bi şey yapmadım.. Hiç kafama takmadığım düşünmediğim beklemediğim ay hamile olduğumu öğrendim.. He hiç Bi şey yapmadım derken her namazdan sonra dua edip rabbim den evlat istedim.. Sen önce doktora git ve sende kist iltihap tembellik herhangi Bi şey var mı baktır
Ben devlete gitmeni öneririm... Özele para dayanmazozel hastaneye mi devlet hastanesine mi hangisine gitmeliyim?