- 25 Ocak 2019
- 84
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi fulyanur akdnz
tatlim doktor hamile kalmadan önce eşine yada sana vitamin ilaci falan verdi miSen bilirsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim doktor hamile kalmadan önce eşine yada sana vitamin ilaci falan verdi miSen bilirsin canım
Hayır canım ben hiç Bi şey kullanmadım eşimde hiç bir şey kullanmadı bizim sıkıntıdan stresten olmamış, hiç bişeyi kafama takmadığım mutlu olduğum tek ay hamile olduğumu öğrendim bana tamamen sürpriz oldutatlim doktor hamile kalmadan önce eşine yada sana vitamin ilaci falan verdi mi
canim asilamayi nerde yaptirdin devlet hastanesi mi özel hastane mi?Canım ben de tiroit hastasıyım. Tiroitim fazla çalışıyor. Ben adet göremiyorum. Sadece ilaçla görüyorum. Ama doktora gittim ve ilk aşılamamı oldum şimdi. Sonuç bekliyorum. Mutlaka doktora gitmelisin. Normal yolla olmuyorsa tedavi ile bebişin olur.Ayrıca benim de senin gibi ömür boyu kullanacağım ilaçlar var.
Özel hastanede yaptırdım canımcanim asilamayi nerde yaptirdin devlet hastanesi mi özel hastane mi?
peki maliyeti ne kadar? ve bu donemde neler yedin ictin? ve nelerden uzak durdun? benimle paylaşır mısın?Özel hastanede yaptırdım canım
Hastaneye bin lira ödedim. Bunun dışında iğne vuruldum. Bu iğneler benim yumurtalarımı büyütmesi için. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum canım. Bu iğneler de 700 tl civarında tuttu. Yani aşılama olduktan sonra kahve bitki çaylarından uzak durmak gerekiyor. Bir de maydanozdan uzak durdum. Benim de fazla bilgim yok kuzum açıkcası sağlıklı beslenmedim pek dikkat etmedim. Aşılamam tutmamış olabilir.peki maliyeti ne kadar? ve bu donemde neler yedin ictin? ve nelerden uzak durdun? benimle paylaşır mısın?
Hastaneye bin lira ödedim. Bunun dışında iğne vuruldum. Bu iğneler benim yumurtalarımı büyütmesi için. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum canım. Bu iğneler de 700 tl civarında tuttu. Yani aşılama olduktan sonra kahve bitki çaylarından uzak durmak gerekiyor. Bir de maydanozdan uzak durdum. Benim de fazla bilgim yok kuzum açıkcası sağlıklı beslenmedim pek dikkat etmedim. Aşılamam tutmamış olabilir.
[/QUhamilelik testi yaptığında sonucunu yaz bekliyorum
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı Bebiş nasip etsin canım. İyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim sana da tez zamand sağlıklı Bebiş nasip etsin inşallahicini ferah tut rabbim saglikli versin ins.Kucagimizi boş bırakmasın neler yaşadığını anlıyorum saglik sorunu zor.
Amin aminRabbim hayırlı zamanda hayırlı Bebiş nasip etsin canım. İyi dileklerin için teşekkürler. Rabbim sana da tez zamand sağlıklı Bebiş nasip etsin inşallah
cabim gebelik testi yaptin mi?Hastaneye bin lira ödedim. Bunun dışında iğne vuruldum. Bu iğneler benim yumurtalarımı büyütmesi için. sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum canım. Bu iğneler de 700 tl civarında tuttu. Yani aşılama olduktan sonra kahve bitki çaylarından uzak durmak gerekiyor. Bir de maydanozdan uzak durdum. Benim de fazla bilgim yok kuzum açıkcası sağlıklı beslenmedim pek dikkat etmedim. Aşılamam tutmamış olabilir.
Yaptım canım hamileymişim. Aşılamam tuttu çok mutluyum. İnşalah sağlıklı sıhhatli devam edercabim gebelik testi yaptin mi?
hcg kac cikti canim?asilamanin kacinci gunu yaptirdin bu aradaYaptım canım hamileymişim. Aşılamam tuttu çok mutluyum. İnşalah sağlıklı sıhhatli devam eder
Canım hcg 13. Gün 33 çıktı 15. Gün 60 çıktıhcg
hcg kac cikti canim?asilamanin kacinci gunu yaptirdin bu arada
iyi canim darisi basimaCanım hcg 13. Gün 33 çıktı 15. Gün 60 çıktı