yoo hiç bir sorun olmadı hep kontrol altında olduğu için.Bebeğinizde bir sıkıntı oldumu benm gozum çok korktu doktorum kal sıkıntı olmaz dedi ama düşük veya sakatlık olur diye kokuyorum
Demir hapi ile birlikte kullanmayin bol bol dere otu yiyin2 yıldır hipotroidim haşimato var 100luk levoktiron kullanıyorum 2 yıllık evliyim artık gebelik planlıyoruz fakat dahiliye uzmanım hamilelik için biz 2nin altında bir değer istiyoruz dedi 3 e düştü derken tekrar 5.85 oldu kadın doğumcu ya gittim ilaçlı mr kan hepsini yaptı tertemiz sonuçların gebelik planlayabilirsin dedi 5.85ti degerım dahiliye olmaz deger düşsün öyle dedi kadın doğumcu birsey olmaz dedi cevremdede İnternette okuduğuma göre tiroid bebegı etkiliyormuş düşük veya beyinsel fonksiyonlar çok korkuyorum bebek sahibi olmaya şimdi depresyona girdim bu duyumlardan tecrübesi olan bir bakabilirmi ne yapacağımı bilmiyorum
ilacın dozunu değiştirmen gerekiyor bu tsh lada hamile kalabilirsiniz ama sağlıklı ilerlemesi riske girebilir genelde 2nin altı istenir korkacağınız bir şey yok gerekli önlemler alınınca her şey güzel ilerler bu arada tsh düşmesinde dereotu baya etkili oluyor tüketebilrsinz2 yıldır hipotroidim haşimato var 100luk levoktiron kullanıyorum 2 yıllık evliyim artık gebelik planlıyoruz fakat dahiliye uzmanım hamilelik için biz 2nin altında bir değer istiyoruz dedi 3 e düştü derken tekrar 5.85 oldu kadın doğumcu ya gittim ilaçlı mr kan hepsini yaptı tertemiz sonuçların gebelik planlayabilirsin dedi 5.85ti degerım dahiliye olmaz deger düşsün öyle dedi kadın doğumcu birsey olmaz dedi cevremdede İnternette okuduğuma göre tiroid bebegı etkiliyormuş düşük veya beyinsel fonksiyonlar çok korkuyorum bebek sahibi olmaya şimdi depresyona girdim bu duyumlardan tecrübesi olan bir bakabilirmi ne yapacağımı bilmiyorum
Allah bağışlasın ck mutlu oldum sizin adınıza darısı benm başıma 2 yılık evliyim gebelıge hazır hissetmiyordum şimdi kilo verdikten sonra planlıyoruz ınsalah saglıkla hayırla olurBende de hipotroid var banada doktorum gebelik düşündüğün an yada gebe kaldığın an hemen gelmen gerek demişti. Gebe olduğumu öğrendiğmde hemen gitmiştim ilacının dozunu yükseltiyor ve aylık kontrollere çağırıyor doktor ben bu arada dahiliye doktoruna gidiyorum ve hep aynı kişiye gidiyorum aynı doktora gitmekte önemli .. Çok şükür bir oğlum var 5 yaşında ve çokta sağlıklı doğdu.. şimdi ikinciyi istiyoruz Allahım nasip ederse .. Demem o ki korkma Allah nasip edince herşey oluyor... Sadece ilaçlarını düzenli kullan ve kontrollerini aksatma :)
Dereotu aldım sabah akşam ınsalah düzenli tuketecegimilacın dozunu değiştirmen gerekiyor bu tsh lada hamile kalabilirsiniz ama sağlıklı ilerlemesi riske girebilir genelde 2nin altı istenir korkacağınız bir şey yok gerekli önlemler alınınca her şey güzel ilerler bu arada tsh düşmesinde dereotu baya etkili oluyor tüketebilrsinz
Aynn benim çok yüksek değildi ama tüketmeye başlayınca güzel düşmüş aynı ay hamile kalmıştım darısı sağlıklı şekilde sizlere inşDereotu aldım sabah akşam ınsalah düzenli tuketecegim
Insallah sağlıklı bir bedende sağlıklı hayırlı bir yavru dünyaya getirebilirim tek temennim bu 2 ay sonra tekrar kontrollerim olucak sonuçları paylaşırım ınsallahAynn benim çok yüksek değildi ama tüketmeye başlayınca güzel düşmüş aynı ay hamile kalmıştım darısı sağlıklı şekilde sizlere inş
iberiyeInsallah sağlıklı bir bedende sağlıklı hayırlı bir yavru dünyaya getirebilirim tek temennim bu 2 ay sonra tekrar kontrollerim olucak sonuçları paylaşırım ınsallah25 yaşındayım tam zamanı diye düşünüyorum artık biraz dogum korkularım var ama Allah yardım eder
Çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. Hiç korkma ölüm harici herşeyin dermanı var.. Düzenli kontrollerini yaptır sen herşey nasip :)Allah bağışlasın ck mutlu oldum sizin adınıza darısı benm başıma 2 yılık evliyim gebelıge hazır hissetmiyordum şimdi kilo verdikten sonra planlıyoruz ınsalah saglıkla hayırla olur
Çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. Hiç korkma ölüm harici herşeyin dermanı var.. Düzenli kontrollerini yaptır sen herşey nasip :
Amin inş güzel haberlerini bekliyorum bu arda spor ve bol yürüyüş de çok etkili benim kadın doğum doktorum çok iyidi tüm her şeyle ilgilenirdi onun sayesinde tsh vs. Her şey normale döndü keşdnlikle Allah yardımcı olurInsallah sağlıklı bir bedende sağlıklı hayırlı bir yavru dünyaya getirebilirim tek temennim bu 2 ay sonra tekrar kontrollerim olucak sonuçları paylaşırım ınsallah25 yaşındayım tam zamanı diye düşünüyorum artık biraz dogum korkularım var ama Allah yardım eder
Amin inş güzel haberlerini bekliyorum bu arda spor ve bol yürüyüş de çok etkili benim kadın doğum doktorum çok iyidi tüm her şeyle ilgilenirdi onun sayesinde tsh vs. Her şey normale döndü keşdnlikle Allah yardımcı olu
Amin inş güzel haberlerini bekliyorum bu arda spor ve bol yürüyüş de çok etkili benim kadın doğum doktorum çok iyidi tüm her şeyle ilgilenirdi onun sayesinde tsh vs. Her şey normale döndü keşdnlikle Allah yardımcı olur iftardan önce 1 saat yuruyus iyi olur o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?