Doğuma Hazırlık Hira'ya kardes ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Iyi aksamlar kizlar. Duru ve Serra isimleri nasil sizce. Ikinci bebisime isim öneriniz varmi :KK43:

Duru kullaga daha hos geliyor gibi. Serra selafuzu zor gibi geldi bana :)

Ayla, Beyza,Sena,
Bence fonatik olarak digerini destekleyecek isim yerine, hakikaten anlamı olan, anlama hayat boyunca hayat verecek isim düşünün:))

Bir yakınımın 2 kızı var, birinin adı Hira, diğeri ise Mira :) düşünürseniz olabilir.

Duru bence anlamida guzel.Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin.

Duru kullaga daha hos geliyor gibi. Serra selafuzu zor gibi geldi bana :)
Serra annemin eski patronunun kizi. Baska tanidigim yok.Isimlerin karakterlerde etkisi varsa o kiz melek gibi biriymis, o yuzden isindim ama emin olamiyorum.

serra ismini cok severim ama duru daha uygun olur sanki. hira ve duru :) bence cok tatlı

Icinize ne sinirse o olsun ismi. Herkesin zevki farkli herkes bin bir cesit isim söyler burada.
Mesela kiz isimlerde cok oluyor yukarda da biri yazmis hira ve mira ben kardeslerin isimleri böyle uyumlu olmasini sevmiyorum yani hosuma gitmiyor kendi cocugumda yapmazdim herhalde cünkü kulaga ayni geliyor.
Ama cok insanlarin hosuna gidiyorki öyle uyumlu isimleri takiyorlar. Duru ve serra ismi ikiside cok güzel benim icin birde isimlerin anlami önemli ona göre karar verirdim

Serra annemin eski patronunun kizi. Baska tanidigim yok.Isimlerin karakterlerde etkisi varsa o kiz melek gibi biriymis, o yuzden isindim ama emin olamiyorum.

ben inanirim isimlerin karakterleri etkiledigini Serranin anlami bolluk icinde, bolluktaymis simdi baktim. Önemli olan icine sinmesi ama anlaminin yaninda telafuzuna önem veriri belkide yurtdisinda yasadigimdan öyledir.

Duruyu bilmem ama Serra söyleniş açısından zor gibi, yerine Sena düşünülebilir

Back
X