Doğuma Hazırlık Hira'ya kardes ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aaa S sevyeter , benim ikinci yolladığım resimle senin ultrasonun resmi birebir aynı gibi:KK45:

Teyze doğru bildi cidden :) Maşallah kuzuya. Canım ben zerre tahmin yürütemiyorum valla,Allah gönlünüze göre sağlıklı,hayırlı olan neyse onu nasip etsin :) Randevunuz ne zaman? Belki o zaman kesinleşir.Bak bu da ilk kızımın aynı haftalardaki fotosu. Kardeşiyle kafaları aynı hemen hemen :KK48:
Bir de sizinkinin kafa yapısı sanki daha yuvarlak gibi geldi bana,belki oradan ben de erkek olduğu yorumunu yapabilirim ama dediğim gibi tamamen içime öyle doğdu:KK48:Çin takviminde ne görünüyor?
Çin rus kız diyor canım teyze erkek diyo nub kız diyo kese erkek diyo karışık durum ,, rüyada armut görüyorum yeşil ..hayırlısı canim sağlıklı olsun inşallah hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah sağlıkla kucaklariz. ...haftaya başka Dr gidicem belki söyler insan Mrk ediyor yaaa

Çin rus kız diyor canım teyze erkek diyo nub kız diyo kese erkek diyo karışık durum ,, rüyada armut görüyorum yeşil ..hayırlısı canim sağlıklı olsun inşallah hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah sağlıkla kucaklariz. ...haftaya başka Dr gidicem belki söyler insan Mrk ediyor yaaa
Evet ya insan öğrenmek istiyor,bir de ilk bebek olmadıkları için daha da meraklanıyoruz. Ben doktora gitmeden önceki gün rüyamda erkek bebek emziriyordum,tersi çıkar derler. Ertesi gün gittik ki kız :)

Son düzenleme:
Bizim çift vatandaşlık vb.bir durum ufukta görünmüyor canım.Verdiğin örnek güzel oldu ya, işte benim tanıdığım tek serra da akıllı,güzel,başarılı bir kızdı. Başka isimlere ısınamıyorum tek Duruya ve Serraya ısındım, Serranın söylenişi zor Duru da yaygın diye %100emin olamıyorum,belki doğuma kadar fikrimiz değişir de hepten farklı bir isim koyarız
Etkilemek gibi olmasın da bunlar okula başlayınca sınıf arkadaşlarının adını söyleyim sana Duru, Rüzgar, Derin, Ecrin, Masal, Kumsal, Buğlem, Defne ne biliyim yani adaşı bol olur, herkes aynı isimlere yoğunlaşıyor.

Back
X