Hırpalandım

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Arkadaşlar benim beni çok seven bir sevgilim vardı yani ben öyle sanıyordum. Neyse üç ay birlikte olduk sonra bir cinsellik yaşamaya karar verdik ben bakire değildim on beş yaşında bakireliğimi bozmuştum sevgilim bakire olmadigimi gordu beni omzumdan tutup sarstı bende dedimki sen hangi akla hizmet boyle bir sey yapiyorsun madem bakire istiyorsun o zaman gider evlenirsin dedim güvenligi çağırdım evden attırdım güvenlik bunu bayağı bir pataklamış ona cezasını verdirdim fakat bana bunun yapilmasini hazmedemedim sizce ne yapabilirim kendimi motive edebilmek moralimi düzeltebilmek için

Sana zarar verebilecek bi insanmis keske iyi tanimadan birlikte olmasaydin neyse cezasini bulmus insallah musallat olmaz basina..
Kimsenin sana zarar vermeye yargilamaya hakki yok
Zaten hem evlenmeden biriyle beraber olup hemde laf etmek saçmalık.madem çok istiyor bakire kız gitsin evlensin bakire kızla demi,

Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.

Siz 15 yasındaki kuzeninizin bavulundan doğum kontrol hapı bulan bayan değilmisiniz? Sürekli cinsellik içerikli konular açmanız enterasan.:KK14:
Bu aralar yaz oldu uni sinavi bitti benimde kuzenimin okulu tatil o yuzden bu aralar aksiyonum çok

E="storyteller, post: 41530192, member: 583087"]Bugün gundeminiz bakirelik galiba...[/QUOTE]
Tuhaf bir sekilde oyle gecenlerdede uni secimi icin soru sormustum

Hayır psikolojik bir travma yaşamadım çünki ben bu cinselliĝin ne olduğunu 13 yasimda araştirmaya baslamistim14 yasimda yasamayi dusundum psikolojik olarak hazir oldugumda on bes yasindaydim ve yasadim yasadiktan sonra dunyanin en mutlu kızı bendim.
Aferim iyi yapmışın . Şimdi her önüne gelenle yatıp kalk.

Bu aralar yaz oldu uni sinavi bitti benimde kuzenimin okulu tatil o yuzden bu aralar aksiyonum çok
Güzelim madem 13 yaşında cinselliği araştırmaya başladın 15 yaşında kendini hazır hissettiğinide anladın... Öyleyse sevgiline nasıl tepki vermen gerektiğinide biliyorsundur. Bunca zamanın tecrübesi olmuştur illa kiii

Valla ne yalan soyliyim pek inandirici gelmedi bana bu hikaye iki konuda da 15 yas takintisi var yani bilemedim :KK14:

X