• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİRS YAPMADAN AYDA İKİ KİLOYA ELVEDA

Bu arada daha iyiyim iki kilo az gibi gorunse de ayaklarım in sisi inmeye başladı kalkinca acisa da yuruyebiliyorum artik..gecen hafta emeklemistim yuruyemedigim için
Cok şükür. .
Geçen gun ayda 3 kilo vereyim kilom cok fazla diye düşündüm ama aninda stres yapmaya başladım
Basarisiz olmaktan cok korkuyorum artık..hic gerek yok en son ihtiyacim olan şey stres..

Merhaba günlüğünüzü baştan itibaren okudum. Ben de 110 kiloyum ve iki ayda ancak bir kilo verebildim. Motivason için ben de bir günlük açmak istiyorum ama çok yoğun çalışıyorum. Bir iki gün yazıp sonra bırakmaktan korktuğum için açmadım. Daha önce başka bir arkadaşın günlüğüne yazıyordum. Ama o yazmayı bırakınca ben de bıraktım. Kabul ederseniz. Sizin sayfanıza ben de yazmak isterim. Kilolarımız yakın olduğu için bir birimizi daha iyi anlarız.
Şiş bacakları ve ağrıyan ayakları çok iyi biliyorum. Bacaklarım öğle şişiyor ki sanırım kasları çok geriyor inince bileklerim morarmış gibi ağrıyor. Sabahları basamama bende de var. Nedeni topuk dikeni... Tabi kilo kaynaklı... Muhtemelen sizinki de öyledir. Maalesef kilo versek de o topuk dikeni gitmeyecek. Tedavi edilmesi gerekiyor. Tabi tekrarlamaması için de kilo vermek gerekiyor.
Umarım hedefinize ulaşırsınız. İlk hedefinize ulaşmışsınız zaten... Tebrik ediyorum.

Merhaba günlüğünüzü baştan itibaren okudum. Ben de 110 kiloyum ve iki ayda ancak bir kilo verebildim. Motivason için ben de bir günlük açmak istiyorum ama çok yoğun çalışıyorum. Bir iki gün yazıp sonra bırakmaktan korktuğum için açmadım. Daha önce başka bir arkadaşın günlüğüne yazıyordum. Ama o yazmayı bırakınca ben de bıraktım. Kabul ederseniz. Sizin sayfanıza ben de yazmak isterim. Kilolarımız yakın olduğu için bir birimizi daha iyi anlarız.
Şiş bacakları ve ağrıyan ayakları çok iyi biliyorum. Bacaklarım öğle şişiyor ki sanırım kasları çok geriyor inince bileklerim morarmış gibi ağrıyor. Sabahları basamama bende de var. Nedeni topuk dikeni... Tabi kilo kaynaklı... Muhtemelen sizinki de öyledir. Maalesef kilo versek de o topuk dikeni gitmeyecek. Tedavi edilmesi gerekiyor. Tabi tekrarlamaması için de kilo vermek gerekiyor.
Umarım hedefinize ulaşırsınız. İlk hedefinize ulaşmışsınız zaten... Tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim ...tabii ki her zaman beklerim.
Açıkçası günlük acmayi ben de korkarak actim..çünkü evde biyerlere yaziyordum esim okuyup dalga geçiyor du..

Başarilar arkadaslar insallah saglikli bir sekilde fazla kilolarinizdan kurtulursunuz

Teşekkür ederim ...tabii ki her zaman beklerim.
Açıkçası günlük acmayi ben de korkarak actim..çünkü evde biyerlere yaziyordum esim okuyup dalga geçiyor du..
O eşe en iyi ders zayıflayarak verilir sanırım. Bende de var bir tane de... Benim ki dalga geçmiyor ama açıkça söylemese de benim iradesizlik yüzünden kilo veremediğimi düşünüyor. Ben her şeyi pişirip önüne koyacağım. o yiyecek ama ben yemeyeceğim. Nasıl olacak o bilmiyorum? :kızgın:

O eşe en iyi ders zayıflayarak verilir sanırım. Bende de var bir tane de... Benim ki dalga geçmiyor ama açıkça söylemese de benim iradesizlik yüzünden kilo veremediğimi düşünüyor. Ben her şeyi pişirip önüne koyacağım. o yiyecek ama ben yemeyeceğim. Nasıl olacak o bilmiyorum? :kızgın:
Bizim ki bi de 105 kilo hendini zayif zannediyor. .
Ben de artik kimseye çaktırmadan
Malesef ..ben de bu sefer kimseye caktirmiyorum.o yüzden de iki kilo dedim
Çaktırmadan çaktırmadan 15 gunde bir bir kurtulcam inşallah. .

Canım günlüğün hayırlı olsun uzun zamandır görünmüyordun bak 1.5 yıl geçti şimdiye dal gibiydin ama geçen günleri bosverelim önümüze bakalım kimseye söyleme bende öyle yaptım hem nazar oluyor insan yemiyceksede yiyor sonra, karatayin kitabını edin ve iyice oku onu çok faydasını gorecegine inanıyorum ben onunla zayifladim ve hala birkaç kilo alsam aynı yönteme başvurup hemen ustumden atıyorum en büyük Karatay teyze diyorum beni o zayıflattı darısı başına:KK200::nazar:

Canım günlüğün hayırlı olsun uzun zamandır görünmüyordun bak 1.5 yıl geçti şimdiye dal gibiydin ama geçen günleri bosverelim önümüze bakalım kimseye söyleme bende öyle yaptım hem nazar oluyor insan yemiyceksede yiyor sonra, karatayin kitabını edin ve iyice oku onu çok faydasını gorecegine inanıyorum ben onunla zayifladim ve hala birkaç kilo alsam aynı yönteme başvurup hemen ustumden atıyorum en büyük Karatay teyze diyorum beni o zayıflattı darısı başına:KK200::nazar:[/QUO

Sagol canim bence de en iyisi ama yapamiyorum. Ekmeksiz midem cok kotu oluyor

Bak ne diycem sabah 10 da Karatay kahvaltını yap ekmeksiz doyana kadar sonra En az 5 saat bişey yeme sadece şekersiz türk kahvesi yeşil çay ve su iç ki leptin çalışsın akşam yemeğinide 5 te bitir Karatay usulü ekmeksiz doyana kadar pirinç makarna da yemiyceksin tabi ve ertesi sabaha kadar yine kahve yeşil çay ve su 3 litre başka hiç birşey yok bak gör hergun 500 Gr ilk etapta birer kilo nasıl gidicek çalıştır şu leptini ve gece en geç 12 de uyumuş ol

Bak ne diycem sabah 10 da Karatay kahvaltını yap ekmeksiz doyana kadar sonra En az 5 saat bişey yeme sadece şekersiz türk kahvesi yeşil çay ve su iç ki leptin çalışsın akşam yemeğinide 5 te bitir Karatay usulü ekmeksiz doyana kadar pirinç makarna da yemiyceksin tabi ve ertesi sabaha kadar yine kahve yeşil çay ve su 3 litre başka hiç birşey yok bak gör hergun 500 Gr ilk etapta birer kilo nasıl gidicek çalıştır şu leptini ve gece en geç 12 de uyumuş ol
Ah canım ya onların hepsını denedım zamanın da hepsı gerı teptı
Karatay ı bı gun yaptım 3 kilo gıtmistı ıkıncı gune

Ayda ıkı kılo tam bana goreymıs onu anladım.. Herseyden yıyorum bugun tartıldım 100.5 tı. Ay sonuna bı hafta var onu da 100e cekerım heralde.

Bugun 101 olmusum pztsye kadar yani ay sonuna kadar toparlamalıyım.
Iki uc gun protein agırlıklı beslenip 100 e cekmeliyim hemen
Zaten ödemdir heralde diye düşünüyorum..

InşaAllah zayiflarsiniz . Sakin pes etmeyin. Ayni durumlari bende yasadim uyaninca zor bastigim kisa bir dönem olmustu.. diz sirt bel agrilari daha neler neler.

Bu arada daha iyiyim iki kilo az gibi gorunse de ayaklarım in sisi inmeye başladı kalkinca acisa da yuruyebiliyorum artik..gecen hafta emeklemistim yuruyemedigim için
Cok şükür. .
Geçen gun ayda 3 kilo vereyim kilom cok fazla diye düşündüm ama aninda stres yapmaya başladım
Basarisiz olmaktan cok korkuyorum artık..hic gerek yok en son ihtiyacim olan şey stres..
Yo yoo hiç az değil. Siz yeterki bu kararlilikta devam edin. Aydan aya 2 kilo vermenin getirecegi guzellikleri yasayin.

Yo yoo hiç az değil. Siz yeterki bu kararlilikta devam edin. Aydan aya 2 kilo vermenin getirecegi guzellikleri yasayin.
Tesekkür ederim. En güzel yanı strese sokmaması….

Güzel vücudum canım vücudum
O da kilo almak istemiyo aslında
Dün kakvaltıdan sonra sadece balık yedim bi de ödem çayı içtim bugün 100 kiloyum
Hoscakal aralik üstüme düşeni yaptım senin için
Ocak ta 98e merhaba
Bir senedir 100kilonun altını görmedim nasip olur inşallah...

Back
X