- 25 Ocak 2017
- 65
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi Budabenimadresim
-
Önce o telefonu yavaşça yere bırak ve sakin ol.
Telefonu bırak dediniz konu sahibi toptan bıraktı galibaÖnce o telefonu yavaşça yere bırak ve sakin ol.
Konu anlaşılmıyor
Telefonu bırak dediniz konu sahibi toptan bıraktı galiba
Mevzuyu anlatsaydı iyiydi
Konu nedir?
Konu nedir?
Konu anlaşılmıyor
Telefonu bırak dediniz konu sahibi toptan bıraktı galiba
Mevzuyu anlatsaydı iyiydi
Oo çok şüpheli.
Büyük ihtimal ihanet.
Bence ona haber vermeden dön.
Onun evde olacağı bir saat olsun, gece civarı.
Suçüstü yap.
sanırım bir şeyler karıştırmış. ve yakalanmış.
offf bu erkekler neden bu kadar salak
Bahsettigin kisi tam olarak neyin oluyor? Kac kere diyoruz bunu insan okuyacak, aklinizdan geceni aynen yazmayin diye.
İlla evli mi olmanız gerek sadakat duyması için?Dönmeyi düşündüm ama daha kötü bir yere sürüklemekten korkuyorum.. zaten evli değiliz sadece sevgiliyiz, kavgalardan dolayı çok başının ağrıdığını sakin kalmak istediğini söyledi hakta veriyorum ama illaki 1 hafta sonra geleceksin demesi içimi bulandırdı
Birak biraz kendi haline belliki kafa dinlemek istiyoGünlerdir kavga gürültü derken dün kıyamet.. bu gün konuşuruz dedim aradım normal konuştu, sonra düşünmek istediğini söyledi ama izin vermeyeceğimi söyledim. Tabi yine bir kavga bağırmalar falan beni sil ayrıl dediğim halde onada yanaşmadı, illaki sakinleşecekmiş düşünecekmiş. E benide anlayın çok korkuyorum kendine fırsat mı arıyor başka şeyler için diye..... sevse böyle yapmaz diye düşünüyorum, o zaman direk ayrılmak istediğini söylesin diyede kendimi yiyorum. Nasıl yapmam gerekli kızlar? Zor geliyor aşırı sinirleniyorum ben olsam sorunu hemen çözme yandaşı olurdum ama o kaçıyor resmen.... sevgimden çok hırs yaptım gibi bir durumda oldu! Oturup beklemeli miyim ne yapmalıyım? Nasıl beklenir ki aramadı yazmadı diye sinirlenirken hem...
Seni iice panikletip canını sıkmak istemem ama bence yüzde 70 aldatiliosun ne yazıkki3 gün önce akşam 8dem sonra telefonu komple kapandı ve ertesi gün 9a kadar açılmadı. Açıklama yapmasını bekledim kısa kısa geçiştird içtim evdeydim şarz bitti takmadım gibi şeyler söyledi. Ben konuyu uzayıp büyük sorunlar çıkardım ki haksız görmüyorum kendimi, hangi sevgili 12 saati aşkın bir süre ortadan kaybolup sonra birşey yokmuş gibi davranabilir .... kaç gündür aynı kavga devam etti dün bilet alıp döneceğim dedim birde bunun kavgasını ettik 1-2 hafta sonra zaten geleceksin bekle gibi şeyler söyledi ben iyice şüphelendim.... sürekli ara kontrol et derken son durum konuda yazdığım gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?