Hırsız damgası yedim resmen :(

Bırak kilitlesinler bu seni daha güvende hissettirmeli.
Kilitlemeseler bir şeyleri kaybolsa ilk senden bilirler demek oluyor. Başın ağrımaz canım boşver.

Ama seni hiç davet etmemeleri çok kaba ve sevimsiz bir hareket tabi. Belki bir kaç haftaya muhabbeti ilerletirler. Sen rahat ol. İçini ferah tut.

ay salla gitsin şunları ne diye böle insanlar için canını sıkıyosunki, Sende kitle ayrıca sen neden kitlemiyosun. Ki şöylede bişe var kitlemeseler bişe kaybolsa vs uğraş dur sonra. Ben senlik bi durum göremedm canım keyfine baakkk

Sizi dislamalari kotu olmus ya.Sizde kitleyin odanizin kapisini bence ve kaynasmaya calisin olmadi bosverin kendi kabugunuza cekilin evde

Bende 4 yıl ümide yurtta kaldım. Mezun olalı 3 yık oldu hala orda ki oda arkadaşlarımla çok samimi her hafta evlerimize gidip geliyoruz. Düşün yanı ne kadar yakınız. Ama biz okurken dolaplarımızı kilitlerdik. Bu bence en iyisi. Çünkü ben eşyamı çok kaybederim. Mesela koyarım bi yere kaybolmasın diye kesin kaybolur. E şimdi dolaptaki kilit olmasa odadakiler kendini suçlanmış hissedebilir. Kilitli olunca benim salaklığım olduğu onaylanıyordu :)) o yüzden boşa kuruntu yapma. Ayrıca bende 3 yakın arkadaş arasına girmiştim hepsiyle en sonunda herbirinden daha iyi oldum :)

kapıyı kılıtlemelerı daha ıyı sızde kılıtlemelısınız

onlara sizi tanımaları için zaman berin biraz... Tanımadıkları için o davranışları kendi açıları dan çok normal...
Aradan bi süre geçip sizde samimi olduğunuzda ilk başta bana böyle böyle yapmıştınız diye hatırlatır güler geçersiniz takma bu kadar..

Hırsız damgası yememişsin canım benim. Seni tanımıyorlar sende aynısını onlara yap.

3 gunde bu kadar cok kaynasanlar diger 3 gunde de kanli bicakli olurlar.. Kizlar boyledir zaten bi anda samimi olup bi anda kavga ederler. Daha cok degisir o gruplasmalar. Bekle ve gor

Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok tesekkur ederim inanın içim ferahladi. Şuan daha iyi hissediyorum ve bende kilitliyicem kapımı. İnşallah becerebilirsem takmamayi deniyicem. Keşke insanlari umursamasam. Aslında çok takilicak bisey değil ama bardağı dolduran son damlada olabilir. Tekrar ilginiz için tesekkur ederim.

Böyle okula ,yurda falan sonradan gitmek gıcık bir durumdur. İnsallar ne ara okadar samimi olmuş şaşarsın ..
Bence sende kapını kilitle, onlarla muhabbeti üçü birarada iken değilde tek tek yakalayıp kurmaya çalış. Birde canını sıkma 3 kişi zordur mutlaka iki olur diğerini dışlarlar yada bir dördüncü gerekir.

Yani normal eğil mi kilitlemeleri?
Ayol ben eve misafir gelince bile bazen kilitliyorum. illa hırsız mı diyorum misafire?
Fazla alınganlık yapmışsınız

Merhaba arkadaşlar şuan okadar doluyum o kadar mutsuzumki. Ailevi sıkıntılarım var ve aileden uzakta okuyorum. Babamın psikolojik rahatsızlığı var. Lise yıllarımda çok sıkıntı çektim. Hastalığından dolayı bize çok sıkıntı çektirdi ve o yılları hatırlamak bile istemiyorum. Çok yiprandim uniyi kazanınca aileden uzaklaştım ve babamı çok kirdim bana yaptıklarından dolayı ama o hasta ve pişman oldum herneyse içime kapanık biriyim. Kimseyi kolay kolay kiramam ama ozurde dileyemem. Derdimide kimseyle paylasamam hep içime atarim hep içimde biriktiririm. Herneyse bu sene ikinci yılım. Geçen sene yurttaydim yazın memlekete gitmeden 4 kisilik bi aparta geçtim esyalarimi yerleştirip memlekete gittim. 3 gün geç geldim. Geldiğimde diğer uç kişi yoktu ama yerlesmislerdi odaları açıktı. Aksam a kadar yerleştim onlar gelince tanıştım. Ama zoraki tanıştılar. Farkettimki bayada kaynasmislar. Birlikte bir yerlere gidiyorlar bana nezaketen bile olsa sormuyolar. Birde ben yokken açık olan kapıları ben gelince bir yere giderken kilitleniyor. Beni tanimiyolar bile ama çok çok kırıldım. Halbuki ben okula giderken yada bir yere giderken kapımı asla kilitlemiyorum. Beni dislamaları umrumda değil ama bu hareketleri çok zoruma gitti. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Siz benim yerinde olsanız ne yaparsanız arkadaslarim ablalarim . Dertlesicek kimsem yok. Geldiğimden beri ağlıyorum. Ne olur fikir verin :KK43:
sıkma canını,kapıyı kılıtlemek sen hırsızsın demek değilki temkınlı olmaktır o.
hatta senınde kıtlemen gerekır cunku yenı tanıştığın ınsanlara hemen guvenemezsınkı..
bıraz zaman gecsın alışırsın ıns.alışamazsanda yer degıştırırsın.herseyın bı cozumu var hıççç takma :KK66:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok tesekkur ederim inanın içim ferahladi. Şuan daha iyi hissediyorum ve bende kilitliyicem kapımı. İnşallah becerebilirsem takmamayi deniyicem. Keşke insanlari umursamasam. Aslında çok takilicak bisey değil ama bardağı dolduran son damlada olabilir. Tekrar ilginiz için tesekkur ederim.
Yurtta kalan arkadaşlarım var öyle çok hırsızlık oluyormus ki millet ne yapacağını şaşırmış artik. Bence bu kızlar da yurtlarda boyle şeyler yaşandığını biliyor tedbir almak istemişler sadece. Senlik bi durum yok canım üzme kendini. Dışlama mevzuuna gelince açıkçası üzüldüm zor bi durum ama apart dedin sanırım ve odan tek kişilik mi? Yani odanda tek basinaysan sıkıntı yaratma en azından kapini kapatır duymazsin hiçbirini. Okulundan arkadaş edin boşver hem onlar samimi gibi görünüyor ama birbirlerinin arkasından neler diyorlardir Ahh ah :) 3 lu kız gruplarında genelde boyle olur. Ama sana tavsiyem boyle devam et derslerine odaklan odanda kafani dinle. Onların terbiyesizligi boyle insan dışlamak boşver.

1. Herkesin dediği gibi sende kapını kilitle ve bu konuyu hiç açma. Sonuçta hiçbiriniz birbirinizi tanımıyorsunuz herkesin kendini güvene alması normal yani yeni taşındığım apartta biri bana niye kapını kilitliyorsun dese şaşardım. Gayet normal çünkü.
2. Ve en önemlisi hepinizin apartta olabileceği bir akşam 1 tane çikolatalı pasta alıp güler yüzünle herkese ikram edebilirsin. Onlardan adım gelmiyorsa sen at yani ve bunu güleryüz sıcakkanlılıkla yap. :KK68:

Fazla alıngansın
Kimseye güven olmaz de sende kilitle geç git

Ne alakasi var hizsizlikla arkadas ya?? kendin öncesinde gelip tanismiyorsun kimdir nedir necidir diye gec geliyorsun sonra bana neden yaklasmiyorlar diye kivraniyorsun.. senin umursamamzligin uzak durmaninda sonucu bu olur.. bide seni tanimiyorlar etmiyorlar neci oldugunu bilmiyorlar ne diye sana güvensinlerki illaki temkinli olmalari lazim.. bir haber izlemisdim bir cocuk birini ev arkadas olarak aliyor diger günde o arkadas cocugun evini soyuyor gidiyor .. ne bekliyorsun anlamis degilim biraz sende temkinli davransan iyi olur.. bide babanin psikolojisi bozuksa istemeden yapmisdir cok gururlu olmada özür dile .

Merhaba arkadaşlar şuan okadar doluyum o kadar mutsuzumki. Ailevi sıkıntılarım var ve aileden uzakta okuyorum. Babamın psikolojik rahatsızlığı var. Lise yıllarımda çok sıkıntı çektim. Hastalığından dolayı bize çok sıkıntı çektirdi ve o yılları hatırlamak bile istemiyorum. Çok yiprandim uniyi kazanınca aileden uzaklaştım ve babamı çok kirdim bana yaptıklarından dolayı ama o hasta ve pişman oldum herneyse içime kapanık biriyim. Kimseyi kolay kolay kiramam ama ozurde dileyemem. Derdimide kimseyle paylasamam hep içime atarim hep içimde biriktiririm. Herneyse bu sene ikinci yılım. Geçen sene yurttaydim yazın memlekete gitmeden 4 kisilik bi aparta geçtim esyalarimi yerleştirip memlekete gittim. 3 gün geç geldim. Geldiğimde diğer uç kişi yoktu ama yerlesmislerdi odaları açıktı. Aksam a kadar yerleştim onlar gelince tanıştım. Ama zoraki tanıştılar. Farkettimki bayada kaynasmislar. Birlikte bir yerlere gidiyorlar bana nezaketen bile olsa sormuyolar. Birde ben yokken açık olan kapıları ben gelince bir yere giderken kilitleniyor. Beni tanimiyolar bile ama çok çok kırıldım. Halbuki ben okula giderken yada bir yere giderken kapımı asla kilitlemiyorum. Beni dislamaları umrumda değil ama bu hareketleri çok zoruma gitti. Kendimi çok mutsuz hissediyorum. Siz benim yerinde olsanız ne yaparsanız arkadaslarim ablalarim . Dertlesicek kimsem yok. Geldiğimden beri ağlıyorum. Ne olur fikir verin :KK43:
Hirsiz damgasi yememissin ki. Sonucta ucu kaynasmis olabilir ama seni tanimiyorlar yani korumak icin kilitlemeleri de normal. Sen onlari taniyor musun ki kilitlemiyorsun. Samimi olana kadar sende esyalarini guvende tutmalisin bunda garip bir sey yok. Icine kapanik oldugun icin cekiniyorlardir belki . Sen onlara birlikte birseyler yapmayi teklif et. Baban da ins en kisa zamanda sagligina kavusur. Madem rahatsiz uzmeyin onu. Eminim o da boyle olmak istemezdi . Kendinizi bos yere uzmeyin:KK51:

Back
X