Hırsız korkusu ☹️

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Eşim biris için 1gecelik şehir dışına gitmek zorunda kaldı...dhaa önce hiç ayrı kalmadık diyebilirim...ben kızımla evde yalnızım...dükkan üstü bir evde oturuyoruz...kızım uyudu ama benim.icimi bir korku sardı..ya balkondan biri eve girmeye calisirsa diye ...mutfaktan balkona çıkan büyük amerikan camlardan var..onların kilit sistemi ni bilirsiniz kapı kolunu aşşagi indirince kilitleniyor güya ama.bana pek.guvenli gelmiyor...mutfak kapısında kitledim yatak odasının kapısını da kitledim..bu gece sabah edemem ben simdi..en ufak sesde biri var saniyorum balkonda ..napsam mutfağın ışığını yada otirma odasının ışığını mi acikbiraksam korkmaya başladım cidden

Sizi rahatlatacaksa ışık açabilirsiniz. Ben bir süre koridor ışığını açık bırakıp uyumuştum. Mümkünse zihninizi boşaltmaya çalışın, düsünmeyin bunları.

Sizi rahatlatacaksa ışık açabilirsiniz. Ben bir süre koridor ışığını açık bırakıp uyumuştum. Mümkünse zihninizi boşaltmaya çalışın, düsünmeyin bunları.
Alçak kat olduğu için korkum hırsız ...acaba diyorum mutfağın ışığını açık kalsa...ama ozamanda dikkat çekiyormuş hırsızlar tam tersi ev boş diyorlarmış ışık gece açıksa ..haberlerde duymustum

Eğer ışıkta uyuyabilirseniz evdeki ışıkları açık bırakın.Ben 1 buçuk senedir geceleri yalnızım ve evim giriş katta korkmayın bir şey olmaz

Yani yatak odasına yakın bir yerin ışığını açabilirsiniz. Ben karanlıktan korktuğum için tek başıma olunca yatak odasına giden koridorun ışığını açık bırakıyordum, zamanla alıştım.
Mutfağın kapısını kilitlemişsiniz zaten. Korkmayın lütfen. Bir şey olmayacaktır Allahın izniyle. İnsan ilk defa yalnız kalınca çok korkuyor da sonra alışıyorsun işte.

Yatak odamda oldukça ısıtan bir gece lambası var canim ama hirsizin gorucevi kadar değil ..eşimde açma mutfabin ışığını flaan diyor dhaa çok dikkat cekerfalan diyir

Yatak odamda oldukça ısıtan bir gece lambası var canim ama hirsizin gorucevi kadar değil ..eşimde açma mutfabin ışığını flaan diyor dhaa çok dikkat cekerfalan diyir
Birşeyler mi izleseniz acaba? Komedi falan. Belki rahatlarsınız biraz, belki uykunuz gelir iyice.

Birşeyler mi izleseniz acaba? Komedi falan. Belki rahatlarsınız biraz, belki uykunuz gelir iyice.
Şuan burda takılmak bile uykumu getirdi aslında canim gözlerim kapaniyodu biara hemen silkelendim ve nobete devam ben uyurken hırsız girecek kapıya tıklayacak sanıyorum...sanırım birazda anksiyetem tuttu

Allah'ım hepimizi kötü niyetlilerden korusun ...demekki zamanla alisiliyor ..senin adına sevindim ozaman
Amin.Aynen zamanla aşılıyor.Siz de içinizi rahat tutun kızınıza sarılıp uyuyun bide yatak odasında değil salonda TV karşısında uyursan iz bı nebze daha rahat olursunuz

Şuan burda takılmak bile uykumu getirdi aslında canim gözlerim kapaniyodu biara hemen silkelendim ve nobete devam ☹ ben uyurken hırsız girecek kapıya tıklayacak sanıyorum...sanırım birazda anksiyetem tuttu
Direnme lütfen. Hiçbir şey olmayacak. Uyuyacak uyanacaksın. Hepsi bu. Uyumazsan zaman geçmez, bu korkuyu da atamazsın. Anksiyeteni ne geçirir bilmiyorum, uzan yatağa, kapat gözlerini güzel bir şeyler hayal et mesela. O arada uyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…