Hırsız korkusu ☹️

Eşim biris için 1gecelik şehir dışına gitmek zorunda kaldı...dhaa önce hiç ayrı kalmadık diyebilirim...ben kızımla evde yalnızım...dükkan üstü bir evde oturuyoruz...kızım uyudu ama benim.icimi bir korku sardı..ya balkondan biri eve girmeye calisirsa diye 🙄...mutfaktan balkona çıkan büyük amerikan camlardan var..onların kilit sistemi ni bilirsiniz kapı kolunu aşşagi indirince kilitleniyor güya ama.bana pek.guvenli gelmiyor...mutfak kapısında kitledim yatak odasının kapısını da kitledim..bu gece sabah edemem ben simdi..en ufak sesde biri var saniyorum balkonda ..napsam mutfağın ışığını yada otirma odasının ışığını mi acikbiraksam☹ korkmaya başladım cidden
Canım benim eşim nobetli calışıo 3 gune bir bende yalnızım evim 2. Kat. Başlarda bende korktum şu an alıştım sadece yatak odamı kilitliyorum o huy olarak kaldı. Allah ın izniyle birşey olmaz dua okuyun uyuyun. Kızınız varmış size destek ne guzel. Nefesi yeter size.

Hiç korkmayın cünkü yanınızda bi melek uyuyor :dua:

İçinizi rahat tutun ya vesveselere kapılmayın. Gelin burada vakit geçirin, açın kitap okuyun, tv izleyin ve bolca dua edip uyuyun mışıl mışıl .)

Eşim biris için 1gecelik şehir dışına gitmek zorunda kaldı...dhaa önce hiç ayrı kalmadık diyebilirim...ben kızımla evde yalnızım...dükkan üstü bir evde oturuyoruz...kızım uyudu ama benim.icimi bir korku sardı..ya balkondan biri eve girmeye calisirsa diye 🙄...mutfaktan balkona çıkan büyük amerikan camlardan var..onların kilit sistemi ni bilirsiniz kapı kolunu aşşagi indirince kilitleniyor güya ama.bana pek.guvenli gelmiyor...mutfak kapısında kitledim yatak odasının kapısını da kitledim..bu gece sabah edemem ben simdi..en ufak sesde biri var saniyorum balkonda ..napsam mutfağın ışığını yada otirma odasının ışığını mi acikbiraksam☹ korkmaya başladım cidden
Valla canım ben artık bu devirde hırsızdan falan korkmaz oldum. Allah korusun çok daha kötülerini görüyoruz duyuyoruz. Siz bence her istimale karşı yanınızda savunma sağlayacak bir şeyler bulundurun. Bana eşim biber gazı almıştı. Paltomun sağ cebinden hiç çıkarmam. Ya da temelli olarak evi daha güvenli hale getirmek için kapı, pencere her şeyi değiştirip sağlamlaştırın.

Benim kocamda vardiyalı çalışıyo bu gece yalnızım evde . Bende alışamadım bi türlü sabaha kadar uyku tutmuyo 🙄🤣

Eşim biris için 1gecelik şehir dışına gitmek zorunda kaldı...dhaa önce hiç ayrı kalmadık diyebilirim...ben kızımla evde yalnızım...dükkan üstü bir evde oturuyoruz...kızım uyudu ama benim.icimi bir korku sardı..ya balkondan biri eve girmeye calisirsa diye 🙄...mutfaktan balkona çıkan büyük amerikan camlardan var..onların kilit sistemi ni bilirsiniz kapı kolunu aşşagi indirince kilitleniyor güya ama.bana pek.guvenli gelmiyor...mutfak kapısında kitledim yatak odasının kapısını da kitledim..bu gece sabah edemem ben simdi..en ufak sesde biri var saniyorum balkonda ..napsam mutfağın ışığını yada otirma odasının ışığını mi acikbiraksam☹️ korkmaya başladım cidden
Bütün ışıkları yak için rahat etsin Ayetel Kürsi felak nas oku yat daha da uyku tutmzsa inşrah suresi birebir ferahlatır içini

işte bu yüzden tüm camlar demirli evde oturuyorum hatta giriş kat yazın tüm pencereler açık
isteyen demiri de keser elbet ama onca sese illa ki birileri uyanır

Şuan burda takılmak bile uykumu getirdi aslında canim gözlerim kapaniyodu biara hemen silkelendim ve nobete devam ☹ ben uyurken hırsız girecek kapıya tıklayacak sanıyorum...sanırım birazda anksiyetem tuttu
girecekse uyurken girsin zaten uyanıkken karşılaşmak daha kötü

Back
X