Hırsız korkusu

Mimi_hzl

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
794
628
303
Merhaba kızlar,
İki gün önce gece 4 buçuk sularında tuvalet için kalktığımda kapıda çok hafif bi tıkırtı duydum delikten bir baktım iki adam biri bizim kapıyı açmaya çalışıyo korkudan sıtma tuttu napıcağımı bilemez halde kapıda 5-6 dk dikildim, eşimle kızım uyuyodu eşime sölesem napıcağı belli olmaz diye ben kapıya vurdum ve kaçtılar. Ya duymasaydım da kızıma eşime bana bişi yapsalardı diye korkudan titremem geçmedi nerdeyse. Nasıl bi önlem almalıyım tavsiylerinizi istiyorum

Birde evimiz birinci katta altta 3 daire daha var direk bize gelmiş olması beni daha çok korkutuyo acababizi özellikle mi seçtiler diye düşünmekten mahvoldum

Hirsiz alarmi ?

Geçmiş olsun öncelikle eviniz kaçıncı kat veya girilmesi kolay bi yerde mi zorlamaya çalışmışlar o şekilde

Geçmiş olsun öncelikle eviniz kaçıncı kat veya girilmesi kolay bi yerde mi zorlamaya çalışmışlar o şekilde
Teşekkürler birinci katta kolayda değil önce apartman kapısını açmış olması lazım bi kat çıkıp bizim eve gelmiş

Alarmlı kilitleri düşünüyoruz ama işe yarıyor mu acab bilmiyorum
Ya ben direkt hiç yaklaşamasınlar diye böyle gayet bariz bir alarm taktırdım kapının üstüne. Bide mavi kırmızı ışık yanıyor hafif derecede. Karanlıkta ışıkları görsen korkarsın yaklaşmazsın zaten. Öyle birşey daha iyi bence.

Ay çok korkunç. Bu gece de evde yalnızım. Gece aklıma gelir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…