Hırsız

Gecen sabah 7 de zil caldi ..
Degisik tipli biri fadime yi sordu :110:
Isin ilginci kapida zaten benim adim yaziyor .
Panjurlari kapali gorunce yoklamak mi istedi acaba :KK43:
Allahim ne gunlere kaldik
Bi de fadime yok deyince afra tafra yapti manyak mi ne :işsiz:

Gecen sabah 7 de zil caldi ..
Degisik tipli biri fadime yi sordu :110:
Isin ilginci kapida zaten benim adim yaziyor .
Panjurlari kapali gorunce yoklamak mi istedi acaba :KK43:
Allahim ne gunlere kaldik
Bi de fadime yok deyince afra tafra yapti manyak mi ne :işsiz:

:D:D telefonda yanlış aranır da kapı yanlış çalınır mı ya :D olabilir yoklama gibi duruyor..
aman yaa girecekse ben yokken girsin bişey olmadığını gorsun en azından manyak mıyız evde altın para tutacaz :p

:KK70::KK70: telefonda yanlış aranır da kapı yanlış çalınır mı ya :KK70: olabilir yoklama gibi duruyor..
aman yaa girecekse ben yokken girsin bişey olmadığını gorsun en azından manyak mıyız evde altın para tutacaz :p

Evde ona bi adet fadime bulundurcam bundan sonra :D
Bana da yoklama gibi geldi .
Donlarimdan baska ne bulcaksa salak
Para olsa ona mi birakirim :D

Duygunu o kadar guzel anlıyorum ki o kapi korkusu bizdede vardi doguda emniyet mensubuyuz kapimiza işaret koymuşlardi hamileydim ve kapida surekli kara carsafli sarıklı insanlar tekme atarcasina vuruyorlar di kapiyi sonra tasindim cok sukur bi siteye kapida guvenlik var parasina bile bakmadik kargoyla bile muhatab degilim cok rahatladim .
Böyle duyguyla yaşanmiyor istersen daha iyi site icine tasin

Alarm taktırsanız, en azından ev içerisinde güvende hissedersiniz.
Evet pronet ı kapıda görüp içeri girmiyorlar. Ya da daha ucuz çözüm sensörlü alarmlar var. Evin girişine yakarsınız içeriye hareket sensörü gece yatarken calistirirsiniz. Kapı açılırsa deli gibi öter. O da kaçar. Ama unutmamak lazım gece tuvalete mutfağa kalkarsanız kapının önüne çok yakın geçerseniz size de öter. En iyisi proje gibi yine de. Ama pahalı.

alarm kurdurun. gecici olarakta kapının arkasına dan diye acılınca düsecek ütü masası yada cıngırak gibi sey koyun

Duygunu o kadar guzel anlıyorum ki o kapi korkusu bizdede vardi doguda emniyet mensubuyuz kapimiza işaret koymuşlardi hamileydim ve kapida surekli kara carsafli sarıklı insanlar tekme atarcasina vuruyorlar di kapiyi sonra tasindim cok sukur bi siteye kapida guvenlik var parasina bile bakmadik kargoyla bile muhatab degilim cok rahatladim .
Böyle duyguyla yaşanmiyor istersen daha iyi site icine tasin
kapiya isaret?carsafli sarikli insanlar nasil yani?hirsiz miydi baska bir cesit cins mi yoksa?

Back
X