• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız muamelesi gördüm.

Haklisiniz çok kötü olmuş ben de bir kere bir bijuteri magasindan birşeyler aldım çıkarken ottu alarm,k izim bebek arabasindaydi birşeyler alıp bebek arabasının bölmesine sokusturmus farketmemisim.bir baktık bölmede birşeyler var ay kızım sokmuş herhalde dedim ama nasıl utandım sanki ben koymusum gibi.birsey demediler ama tuhaf tuhaf baktılar

Migrosa mail atıp şikayet et. Mağaza müdürüne bilgi verirler. Senden özür dilerler. Bu arada güvenliğin de adını ogrenseydin keşke.

O amaçla görevlendirilmiş bir görevli işini yapıyor bundan daha doğal bir şey olamaz...

Bir haksızlık görüyorsan, olay daha sıcakken mağaza müdürüne gidip ödeme yaptıgın kasayı gösteren kamerayı izletip ödemeyi kanıtladıktan sonra güvenlik görevlisine özür diletip işine devam edebilirdin...

Geçmiş gitmiş artık kurcalamak saçmalık olur...

Ufak ve herkesin başına gelebilecek bir durum bu. Bazen fırından ekmek alır, markete girdiğinde kasadan geçerken fırından aldım diye açıklama yaptığım olmuştur.
Sizin yapmanız gereken unutmak, kimse size ellerinizi kaldırın dememiş ki, hırsız muamelesi yok burada, belki toplumda olduğunuz için rencide edilmiş gibi hissetmenize sebep olmuştur..

Merhabalar sabah yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum hala ellerim titriyor. Sabah Evimin yakınındaki migrostan iki tane küçük süt aldım. Bir kaç meyve de alacaktım. Fakat taze değil diye diğer migrosta gittim. Tam alışveriş yaptım parami ödedim çıktım kapıda herkesin içinde güvenli bana ukalaca o sutleri nerden aldınız fişiniz nerde dedi? Şok oldum.atmistim fişi de. Yaptığınız çok ayıp dedim güvenliğe o da görevim bu dedi. Ama o kdar insan içinden nasıl benim peşimden geldi beni rencide etti çok fena oldum.sonra da sizlik birsey yok barkoduna baktım iyi günler dedi. Ben suan ne yapabilirim bir akıl verin lutfen
Banada metrodaki kadın güvenlik Akbil'i bastım arkadaşım kolaylık olsun diye çevirdi bir baktım kimse Yok geçemiyorum turnike döndü Altan geçtim geldi çabuk nasıl geçtiysen öyle geri geç dedi boyu uzun bana dikleniyor birde ya dedim usulsüz geçtiğimi düşünüyorsan aç turnikeyi geçeyim Akbil'e bak Yok üstüme yürüdü bende vuracaktım sonra şikayet ettim işte iş zor bulunuyor şimdi napalım bende dedim otursun evdekilere diklensin üzerine yürüsün Akbil'im ne zaman basılmış diğer arkadaşlar gördü turnike yi açtılar yerinde olsa zaten anlatacaktım yerinde yoktu oturmuş izlemiş geldi dedim cidden bu durumda şikayet edin bir yerde de kızı soymuşlar depoda üzerini aramışlar
Hırsız damgası yemek kötü
Benim kayınpeder bir kiliptomani hastasını yakalamış dükkan da çalmadan duramıyorum parasını veririm demiş
Yani karşıdaki insanın suçu sabitlenmedikce iki süt bir Akbil için böyle ağır davranılmaz yaptıysa da cezasını ödet fazlasıyla kanıtla suçsuz insanı küçük düşürme
Şikayet edin

Yahu ne var bunda adam gorevini yapiyor....
Biz avrupa nin gobeginde yasiyoruz kac defa kontrol amacli bakilmistir ve gayet normal bu....Yolda polis sizi durdursa kimlik istese katilmiyim diyeceksiniz herkes kendi isini yapacak elbet...

Back
X