V Visnekralicesi Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda. Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 2.459 Emoji Skoru 3.459 Puanlar 83 4 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #21 Melina melina .!.: Çok geçmiş olsun,giden mal olsun,size birşey olmamış çok şükür,Allah bir daha yaşatmasın.. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Melina melina .!.: Çok geçmiş olsun,giden mal olsun,size birşey olmamış çok şükür,Allah bir daha yaşatmasın.. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
V Visnekralicesi Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda. Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 2.459 Emoji Skoru 3.459 Puanlar 83 4 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #22 Cemoos .!.: Çok geçmiş olsun bizim de arabaya iki kez hırsız girmişti hala etkisindeyim çok kötü bişey Allah'ım korusun.cok uzuldum Genişletmek için tıkla... Sağolun Tesekkur ederim, etkileniyor tabi insan
Cemoos .!.: Çok geçmiş olsun bizim de arabaya iki kez hırsız girmişti hala etkisindeyim çok kötü bişey Allah'ım korusun.cok uzuldum Genişletmek için tıkla... Sağolun Tesekkur ederim, etkileniyor tabi insan
xkadarbilinmeyen Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.185 Emoji Skoru 6.172 Puanlar 158 4 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #23 Çok geçmiş olsun. Hırsızlık durumlarında yasal prosedürler olabiliyor. Onunla alakalı olabilir. Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun. Hırsızlık durumlarında yasal prosedürler olabiliyor. Onunla alakalı olabilir. Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
V Visnekralicesi Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda. Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 2.459 Emoji Skoru 3.459 Puanlar 83 4 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #24 Gofret_ .!.: Mültecilerin verdiği rahatsızlıklar benim de asabımı bozuyor ama bu ülkede onlardan önce de hırsızlıklar oluyordu. Geçmiş olsun konu sahibi. İnşallah en kısa zamanda kayıpların yeri kapanır. Genişletmek için tıkla... İnşallah Tesekkur ederim.
Gofret_ .!.: Mültecilerin verdiği rahatsızlıklar benim de asabımı bozuyor ama bu ülkede onlardan önce de hırsızlıklar oluyordu. Geçmiş olsun konu sahibi. İnşallah en kısa zamanda kayıpların yeri kapanır. Genişletmek için tıkla... İnşallah Tesekkur ederim.
M Manolya15 Guru Kayıtlı Üye Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 6.509 Emoji Skoru 15.499 Puanlar 448 5 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #25 5 kız mı kalıyorsunuz evde ,az once haberlerde çıktı
V Visnekralicesi Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda. Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 2.459 Emoji Skoru 3.459 Puanlar 83 6 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Visnekralicesi #26 Ezogelin56 .!.: 5 kız mı kalıyorsunuz evde ,az once haberlerde çıktı Genişletmek için tıkla... Hayır, ailemle yaşıyorum annem ve babam 3 kişiyiz biz
Ezogelin56 .!.: 5 kız mı kalıyorsunuz evde ,az once haberlerde çıktı Genişletmek için tıkla... Hayır, ailemle yaşıyorum annem ve babam 3 kişiyiz biz