hırsız!!

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Dün gece saat 4 te kapı çaldı. Annem de uyku sersemi seslenmiş kim o falan diye. 30 lu yaşlarında bir adam içeriye girmek istemiş. Yüzünü göstermemek için kapının dibinde duruyordu.Annem bu saatte kimseye kapıyı açamam falan dedi bende o sırada uyandım. Adam ısrar etmeye devam etti içeri girmek için. siparişinizi getirdim dedi. Biz sipariş vermedik dedi annem zaten durbunden bakınca adamın ellerinin boş olduğunu gördük. Öyle sarhoş falan da değildi. Gayet aklı başında konuşuyordu normal geliyordu sesi. Babam evi terkettiği için annem ve kardeşlerimle kalıyoruz. Burda hiç yakınımız kimsemiz yok. Oturduğumuz sitede öğrenciler de var. Annem öğrenciler istemiştir karşı daireye falan bakın dedi göndermeye çalıştı. Sonra başka dairelere bakmadan çıktı gitti bizim eve giremeyince. Uyuyamadım zaten annemle oturduk güneş doğana kadar. Karşı komşumuza da hırsız girmiş çelik kapıya ve kilitli olmasına rağmen. Çok korkuyorum kızlar bu gece de gelirse diye. Çünkü burda kimse kimseyi umursamiyo bağırsak o saatte kimse duymaz umursamaz. Sizce yine gelir mi uyku girmiyo gözüme. Her asansör sesini duyduğumda firliyorum yerimden kapıya gelecek gibi hissediyorum. Nasıl geçecek bu korku? Bir de yan komşuya da sordum ikimizinde kapıları zorlanmış saplantıyı sanki sıkılığı girmiş. Biliyorum müneccim değilsiniz gelip gelmeyeceğini bilemezsiniz ama aşırı kafama takılmış durumda içimi dökmek istedim iyi geceler:KK17::KK17:

Kapıyı çalan adama cevap vermek çok büyük yanlış.

Adamla neden diyalog yaşıyorsunuz ki?

O durumda yapmanız gereken doğrudan polisi aramak.

Ben arayacaktım annem gitti adam polis gelse de bulamaz şimdi tekrar gelirse hemen ararız dedi. Asansör sesi duydukça kalbim çıkıyor sanki hala sabaha kadar uyumadım tekrar gelir diye

Annen kapıda adamı oyalarken sen polisi arasaydin hemen gelirlerdi.
Bir daha gelirse oyle yapın.

Kapıyı çalan adama cevap vermek çok büyük yanlış.

Adamla neden diyalog yaşıyorsunuz ki?

O durumda yapmanız gereken doğrudan polisi aramak.
Annem babam geldi zannetmiş. Gece çalışıyor. Bazen sabaha karşı para bırakmak için uğruyor eve. Oda öyle zannetmiş. Bakmış yabancı biri

Bende öyle düşündüm. Ama gece saat 4 te kapı çalsa genelde erkekler acar yani annemin sesini duyunca evde kadın tek yaşıyor diye düşünüp gelmesinden korkuyorum
niyeti sadece hırsızlıksa bi daha geleceğini sanmıyorum.. Bi akrabanız faln yok mu. Bu kadar tedirginsen ara istersen.. Bide ev kaçıncı kat

Böyle Hırsızlık olmaz, bu Babanızın evde olmadığı bilen art niyetli biri.. Çok dikkatli olun!

Hırsız olsa kapı çalmaz, diyalog kurmaz, içeri girse bile hadi siz açtınız diyelim, size zarar vermeden o evden çıkmaz!

Hadi diyelim evde kimse var mı diye zile bastı ee sonra annene neden kapıyı aç desin siz evdeyken evi soyacak değil ya. Ama nneden ısrarla kapıyı açın dedi. Gece gece çok korktum canım seni düşünemiyorum :KK43: bence polis i aramalıydınız. Site de ggüvenlik yokmu??

sizi ürkütmem istemem ama önlem almanız için diyorum, keşke bir erkek sesi duyurabilseydiniz, evde erkek olmadığını anlamış oldu o saatte erkek olsa illak konuşurdu diye düşünmüştür. Lütfen dikkat edein, bikaç gece nöbetleşemi durursunuz, ekstra önlemler mi alırsınız bilemiycem ama dikkat edin

X