hırsızlığa teşebbüs suçu

Elden utanirlarmi bilmem. Yaslilar muge anliyi cok izler. Oraya cikmakla tehdit edersen annesi der simdi tum aileye komsuya ese dosta rezil olacagiz bulur getirri en guzel olay bunu soylemek savciliktan sonra

Ailesinin gözünü korkuttun savcılığa suç duyurusu diye.. avukat astari6yuzunden pahalıya gelir ondan önce çözmeye çalışın

Savcılığa suç duyurusunda bulunun gidip. Avukat yerine para da almiyorlar

Elden utanirlarmi bilmem. Yaslilar muge anliyi cok izler. Oraya cikmakla tehdit edersen annesi der simdi tum aileye komsuya ese dosta rezil olacagiz bulur getirri en guzel olay bunu soylemek savciliktan sonra
hahahah iyi fikir bakacağım

Bence %90 kumar oynuyor

Diğer verdiğiniz borçları ispat edemezsiniz ancak bu konuda kendi mailini yazması gibi bir durum var. Başvuruyu sen yapsan neden onun mailini yazasın ki? Bir de konu ile ilgili özellikle onay mesajini istediğine dair yazışmaları mutlaka saklı tut. Adam dolandırıcı sen para kaybetmemişsin ancak ben olsam başkasına da aynı şeyi yapamasın diye dava ederdim

ayrıntılı dilekçe hazırlayıp elinizdeki mesajların falan çıktılarını ekleyip savcılığa dilekçe verin. orada yönlendirler sizi zaten.

Yalnız dava açıldıktan sonra mahkemece karşı tarafın sucluluguna kanaat getirilip karara bağlanmadan önce dava süresince tvye böyle bir konuşma yapmayın. Suçtur.

kesinlikle dava açacağım.

Kendi cihazı ile yaptığı,onay kodlarında kendine transfer etmeye çalıştığı açık zaten onu çok net ispatlayabiliyorum.

Kalan borçları da wp mesajlarında çok net anlaşılıyor,avukat delil kabul edilir dedi

Yalnız dava açıldıktan sonra mahkemece karşı tarafın sucluluguna kanaat getirilip karara bağlanmadan önce dava süresince tvye böyle bir konuşma yapmayın. Suçtur.
ay yok canım ne tvsi.Kendimi rezil edemem para için.Ailesini korkutacağım ama burda bir arkadaşın fikriydi

ayrıntılı dilekçe hazırlayıp elinizdeki mesajların falan çıktılarını ekleyip savcılığa dilekçe verin. orada yönlendirler sizi zaten.
aynen öyle yapacağım.

Umarım sonuç alırım

40 bin civarı nakit,5 gr altın
Ohaaaa ama hata sen de de çok var, aşırı safsın bu kadar yedirilir mi? Bizde aşık olduk ama sen resmen bile bile adam yanında dursun diye kendini soktuğun duruma bak

Ohaaaa ama hata sen de de çok var, aşırı safsın bu kadar yedirilir mi? Bizde aşık olduk ama sen resmen bile bile adam yanında dursun diye kendini soktuğun duruma bak
yanımda dursun diye mi ?

Param vardı verdim ayrıca karşılıklıydı hep alıp verdik,ki borcunu da kapattı

boş boş yorumlarını buraya yapma başka yere hadi

Noldu senin olay? Son durum ne
bana telefon almıştı ikinci eli 50 bin ediyor.Borcu da 50 bindi,telefon sende kalsın borcuma say dedi olur dedim.
Ben de eski telefonumu ona vermiştim ikinci el değeri 20 onun da,onun için de senet yapmıştık onu da ödedi.Alacak verecek kalmadı.

Sonra mesajlar attı,özür dilerim ben seni çok seviyorum yalan söylesem de çok seviyorum sebepleri var falan yazmış.Cevap vermedim.İnşallah güzel insanlar çıkar karşına dedi,ben bugün var yarın yokum yazmış,intihar edebilirim demeye getiriyor Ben de zaten yoksun olmayacaksın da beni ilgilendirmiyor yazdım engelledim.

Konu kapandı yani

Sevgisine gerçekten inanıyordum ama parayı her ne yapıyorsa para konusu olunca beni bile kandırmaktan çekinmemiş ki en son banka hesabımdan para çekmeye çalıştı.

Yeri geldi benim param olmadı kredimi ödedi,işlerimi halletti yedirdi içirdi.Zor zamanlarımda yanımda oldu hep.Bunların hatrına şikayetçi olmadım.

O da pişman oldu yaptıkları için ama iş işten geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…