- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.811
- 208
dedim zaten,tekrar söyleyeceğimAilesinin gözünü korkuttun savcılığa suç duyurusu diye.. avukat astari6yuzunden pahalıya gelir ondan önce çözmeye çalışın
evet bugün dilekçe yazacağımSavcılığa suç duyurusunda bulunun gidip. Avukat yerine para da almiyorlar
hahahah iyi fikir bakacağımElden utanirlarmi bilmem. Yaslilar muge anliyi cok izler. Oraya cikmakla tehdit edersen annesi der simdi tum aileye komsuya ese dosta rezil olacagiz bulur getirri en guzel olay bunu soylemek savciliktan sonra
hiç umrumda değil ben paramı almaya bakıyorum sadeceBence %90 kumar oynuyor
kesinlikle dava açacağım.Diğer verdiğiniz borçları ispat edemezsiniz ancak bu konuda kendi mailini yazması gibi bir durum var. Başvuruyu sen yapsan neden onun mailini yazasın ki? Bir de konu ile ilgili özellikle onay mesajini istediğine dair yazışmaları mutlaka saklı tut. Adam dolandırıcı sen para kaybetmemişsin ancak ben olsam başkasına da aynı şeyi yapamasın diye dava ederdim
ay yok canım ne tvsi.Kendimi rezil edemem para için.Ailesini korkutacağım ama burda bir arkadaşın fikriydiYalnız dava açıldıktan sonra mahkemece karşı tarafın sucluluguna kanaat getirilip karara bağlanmadan önce dava süresince tvye böyle bir konuşma yapmayın. Suçtur.
aynen öyle yapacağım.ayrıntılı dilekçe hazırlayıp elinizdeki mesajların falan çıktılarını ekleyip savcılığa dilekçe verin. orada yönlendirler sizi zaten.
evet mutlakaKesinlikle avukatla görüşeceğim
Ohaaaa ama hata sen de de çok var, aşırı safsın bu kadar yedirilir mi? Bizde aşık olduk ama sen resmen bile bile adam yanında dursun diye kendini soktuğun duruma bak40 bin civarı nakit,5 gr altın
yanımda dursun diye mi ?Ohaaaa ama hata sen de de çok var, aşırı safsın bu kadar yedirilir mi? Bizde aşık olduk ama sen resmen bile bile adam yanında dursun diye kendini soktuğun duruma bak
Noldu senin olay? Son durum neyanımda dursun diye mi ?
Param vardı verdim ayrıca karşılıklıydı hep alıp verdik,ki borcunu da kapattı
boş boş yorumlarını buraya yapma başka yere hadi
bana telefon almıştı ikinci eli 50 bin ediyor.Borcu da 50 bindi,telefon sende kalsın borcuma say dedi olur dedim.Noldu senin olay? Son durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?