• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırsızlığa teşebbüs suçu

bana telefon almıştı ikinci eli 50 bin ediyor.Borcu da 50 bindi,telefon sende kalsın borcuma say dedi olur dedim.
Ben de eski telefonumu ona vermiştim ikinci el değeri 20 onun da,onun için de senet yapmıştık onu da ödedi.Alacak verecek kalmadı.

Sonra mesajlar attı,özür dilerim ben seni çok seviyorum yalan söylesem de çok seviyorum sebepleri var falan yazmış.Cevap vermedim.İnşallah güzel insanlar çıkar karşına dedi,ben bugün var yarın yokum yazmış,intihar edebilirim demeye getiriyor :KK70: Ben de zaten yoksun olmayacaksın da beni ilgilendirmiyor yazdım engelledim.

Konu kapandı yani

Sevgisine gerçekten inanıyordum ama parayı her ne yapıyorsa para konusu olunca beni bile kandırmaktan çekinmemiş ki en son banka hesabımdan para çekmeye çalıştı.

Yeri geldi benim param olmadı kredimi ödedi,işlerimi halletti yedirdi içirdi.Zor zamanlarımda yanımda oldu hep.Bunların hatrına şikayetçi olmadım.
Yaptıklarından pişman falan değil.Kıçı tehlikeye girdi o yüzden korkuyor.Yazdıklarınız (o da pişman ama iş işten geçti, zor zamanlarımda yanımda oldu gibi şeyler) onu affetmeye doğru meyillendiğinizi sizi etkilediğini gösteriyor.İnşallah kendinize bu kötülüğü yapmazsınız.Adam pişman değil korkuyor.Ya da sizi maddi olarak yolamadığı için parayı geri vermek zorunda kaldığı için intikam almak istiyor.Karşınızdaki insan iyi biri değil.
Kendinize bu kötülüğü yapmayın.
Tabi bunlar benim kişisel fikrim.

Back
X