Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli tedavi gormesine ragmen, bu davranislari yillardir ayni bi 7 8 sene olmustur.. eski eskiden ayrilali 10 sene oldu..Bu davranışları ne zamandan beridir var yani hep böyle miydi yoksa eşinden ve kızından ayrıldıktan sonra mı başladı.Siz bence gittiği psikologla ayrıca görüşüp ablanızla ilgili tüm detayları anlatın tedavisi açısından en doğrusu bu olur bana kalırsa..
Amin InsallahAblanızın durumu vahim görünüyorciddi anlamda psikolojik tedavi görmesi lazım...
Rabbim tez zamanda şifalar versin...
Baska bi uzman bundan suphelendi bu kadar para nereye gidiyor hicmi arastirmiyorsunuz dedi..Uyuşturucu ile ilgisi yoktur değil mi
Annem goturcekmis baska doktorlara..ama ablam mesela yapmis oldugu hirsizliklari hata olarak kabul ediyor ama yinede aynisini yapiyor.. yillardir ayni.. birde evet ben yalan soyluyorum size diyor, gercekleri soylemeye mecbur degilim diyor.. bilerek yapiyorum diyor..Lohusalık bunlara sebep olmaz sanki ya hasta olduğu aşikarda neden olduğunu ne olduğunu hiçbir doktorun bulamaması çok garip. Daha iyi doktorlara öı götürseniz
Aynn ilac fayda etseydi simdiye duzelirdi.. tamamen yanlis tedavi oldugunu dusunuyorum..ilaçla olacak iş değil bence düzenli terapiye ihtiyacı var.
Alla alla başka bir doktora götürün bakalım ne olacak madem üzüldüm ya Allah şifa versinAnnem goturcekmis baska doktorlara..ama ablam mesela yapmis oldugu hirsizliklari hata olarak kabul ediyor ama yinede aynisini yapiyor.. yillardir ayni.. birde evet ben yalan soyluyorum size diyor, gercekleri soylemeye mecbur degilim diyor.. bilerek yapiyorum diyor..
Bana bunalımdan çok uyuşturucu ile ilgili olabileceği geldi inşallah yanılıyorumdurBaska bi uzman bundan suphelendi bu kadar para nereye gidiyor hicmi arastirmiyorsunuz dedi..
Amin cnmAlla alla başka bir doktora götürün bakalım ne olacak madem üzüldüm ya Allah şifa versin
Hastalıktan da olsa, karakterinden de olsa, ikisi de ayrı üzücü. En doğru yanıtı tabi ki doktorlar verir. Umarım sebebi ne olursa olsun bir çözüm bulunur da, kendisi de siz de kurtulursunuz bundan. Herkes için çok yıpratıcı bir durum.
Yorumlariniz icin sagolun.. tabikide isin icinde karakterde var.. hersey olabilir..Bana bunalımdan çok uyuşturucu ile ilgili olabileceği geldi inşallah yanılıyorumdur