Hırsızlık yaptım, yakalandım, çok pişmanım

Bugün arkadaşımla birlikteydik. İlk başta ünlü bir mağazaya girdik. bir kaç parça eşya aldık ve kabine girdik. Arkadaşım dedi ki çalalım mı dedi. İlk başta istemedim ama sonra tamam dedim. bir tane kıyafetin bir şekilde alarmını çıkardık ve bir kıyafetin cebine koyduk. O arkadaşımındı. Sıra bana gelince o kıyafetin alarmı çıkmadı. Biz de daha fazla zorlamadık. Ama baya zedelemiştik alarmı. Arkadasım aldıği kıyafeti çantasına koydu. Ben de o zedelediğim kıyafeti başka bir yere koydum. Benim yaptığım farkedilir mi? Farkedilse bile bir şey olur mu? Daha sonra o mağazadan çıktık ve Gratise girdik. Şansımızı orda denedik. Elimde de önceden Gratisten aldığım ürünlerin olduğu poşet vardı. Arkadaşım farkedilmez diye biz çaldığımız makyaj malzemelerini benim poşetin içine attık. Aldıklarımız şeyler de yaklaşık 50 tl değerinde. Tam biz çıkarken arkadaşımın cebindeki çaldığı ürün öttü ( Çaldığımız bazı şeyler onun cebindeydi diğerleri de bendeydi. O benim önümdeydı. İlk onunkisi öttü.) Ben daha çıkmamışken görevli bir kadın geldi. Poşetimi istedi. Ben de verdim. Kendi paramla satın aldığım ürünlerin fişi vardı. Ama diğer 2 ürünün yoktu ve ürün koruma bantı çıkarılmamıştı. Kadın anladı o 2 ürünün fişde yazmadığını ve kameralara bakmaya gitti. Bu sırada arkadaşım aldığı ürünleri yerine koydu (yanlış anlamayın suç benim üstüme kalmadı. İkimiz de suçlandık.) Kadın geldi bizi dışarı çıkardı dedi bir daha sizi burada görmiycem sizin yaptığınızdan ben utandım falan dedi. Biz de oradan uzaklaştık. Çok korkuyorum görüntüleri polise veya haberlere vermelerinden. Evet yaptığımız şey çok yanlıştı ama bir anlık heves. Nolur yardım edin naapmam gerekiyor? Kadın da zaten çok zedeliyici konuştu. Aklımdan bir türlü çıkaramıyorum. Naapmalıyım?
Arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim. Emegin olmadan bir seye sahip olmak yaptigin cok cok yanlis tovbe et

Kız allahın hırsızı bde 19yaşndaymışsın. Kız gratisten ne calmaya niyetlenmiştin çok güzel mi olcaktn ordan çaldıgın seylrrle? He? Çokta modern bi görünümün vardr eminim. Gençliğine doyma.

Gratis poşetinin yanında olması çalmayı önceden düşündüğünü gösterir arkadaşım istedi ona uydum demen inandırıcı gelmedi yinede vicdan azabı çekmen iyi bişey alışkanlık haline gelmeden bırak bu işleri bu yaşta hapislerde çürüme

Biz yolda bulduğumuz parayı almadan geçiyoruz siz mağazalarda etiket sökmeyle uğraşıyorsunuz...yok poşete onu bunu koymaya yuz kizarticii bir suç bu inşallah bir daha denemeye kalkmasınız... bunlar bir anlik heves değil ,neyi heves ki bunun ayrica siz daha önce bunu yapmadiysaniz arkadaşınız nasıl size bunu diyor sizin bunu kabul edeceğinizi nasil biliyor...allah akil fikir versin bugün mağazalarda çalarsanız yarın milletin çantalarına elinizii sokar allah ne verdiyse alırsınız...

Ya hu şu beddua etmekten ne zaman vazgececeksiniz ,belki kleptomani hastaligi var bu durumdaki kisiler hirsizlik yapmaktan cok buyuk keyif alir ,hirsizligi ihtiyaci oldugu icin degil zevk icin yaparlar kiza yola gostereceginize oh olsun beter olsun hapise gir demissiniz kendi evladinizda olabilirdi o durumda olan

Alarmları sökmek için sarfettiğiniz çabayı faydalı işler de gösterseniz hırsızlık yapmanıza gerek kalmayacak zaten. Kendiniz kazanıp istediğiniz şeyi alırsınız.

Ya hu şu beddua etmekten ne zaman vazgececeksiniz ,belki kleptomani hastaligi var bu durumdaki kisiler hirsizlik yapmaktan cok buyuk keyif alir ,hirsizligi ihtiyaci oldugu icin degil zevk icin yaparlar kiza yola gostereceginize oh olsun beter olsun hapise gir demissiniz kendi evladinizda olabilirdi o durumda olan
Gülüm valla sanırım bana lafın. Ben beddua ettim çünkü. Ettim ve arkasındayım. O hadtalığa sahip kişiler snradan sadece pişmanlık duyarlar. beni haberlere verirler mi korkusu yaşamazlar. Bu düpedüz HIRSIZ. HIIIIRSIZ. ALLAHım evlerden ırak etsin bu tipleri

Alarmları sökmek için sarfettiğiniz çabayı faydalı işler de gösterseniz hırsızlık yapmanıza gerek kalmayacak zaten. Kendiniz kazanıp istediğiniz şeyi alırsınız.
Ne grek varki? Ohhh beleşten çalıyo. Ne rahat ooooh. Hırsuzlık kolay iş mi? Allah belasını versin pislik ya

Back
X