- Konu Sahibi TuzluCekirdek
-
Site yönetimi ile gorustuklerinde oturdukları sitenin sahibi ortak alanı profesyonel yönetime vermediklerini soylemis. Haliyle ne yapacaklarını bilmiyorlar.Site yönetiminin görevi bizleri korumak. Güvenlik ihlali var ortada. Bir avukatla görüşmelisiniz. Ödediğimiz aidatların iyi bir oranı güvenliği kapsıyor.
İnşaatta da güvenlik olması gerekiyor. Guvenlik var fakat yaşlı bir adam mis.İyi de inşaat sahibi neden sorumlu olsun , misâl hırsın benim terasımı yan binaya girmek için kullansa ben niye sorumlu olayımki . Hırsız bulunmadı mı peki ?
Güvenlik varmış demek ki,dolayısıyla inşaat sorumlu olamaz.İnşaatta da güvenlik olması gerekiyor. Guvenlik var fakat yaşlı bir adam mis.
Yukarıda da belirttim, güvenlik şirketi oturdukları sitenin ortak alanını profesyonel yönetime vermemiş. Yani yönetimde aradan çıkmaya çalışıyor.İnşaattan girdiği için neden inşaat sahipleri sorumlu olsun? Böyle bir kanun mu var?
Bu mantığa göre çöp kutularını üst üste koyup balkona tırmansalar, belediye suçlu olur, kutuları sokağa bırakan o zira.
Site yönetimi neden sorumluluk almıyor? Asıl onlara yüklenmek lazım. Güvenlikli sitenin, "güvenlik" kısmının içeriği nedir? Güvenlik açıklarını tespit etmek, önlem almak, kamera sitemi filan bunlara dahil neticede. Öyle bir kulübeye güvenlik personeli koyup, kenara çekilmekle bitmiyor ya iş.
Site güvenliği de aradan çıkmaya çalışıyormus. Bununla ilgili olarak hangi avukatlar ilgileniyor bilginiz varmı? Ona göre bende arkasimi yonlendireyim.Güvenlik varmış demek ki,dolayısıyla inşaat sorumlu olamaz.
Ama sitenizin güvenliği sorumlu olabilir. Çünkü sizi koruması gereken site güvenliğiydi,inşaat güvenliği değil.
Asliye Mahkemesi bakıyor diye biliyorum,ceza avukatları ilgilenir sanırım. Sizin uğraşmanız gereken kişiler inşaat şirketi değil,bizzat kendi site güvenliğiniz.Site güvenliği de aradan çıkmaya çalışıyormus. Bununla ilgili olarak hangi avukatlar ilgileniyor bilginiz varmı? Ona göre bende arkasimi yonlendireyim.
İleteceğim arkadaşa teşekkürler.Asliye Mahkemesi bakıyor diye biliyorum,ceza avukatları ilgilenir sanırım. Sizin uğraşmanız gereken kişiler inşaat şirketi değil,bizzat kendi site güvenliğiniz.
Site yöneticileri zaten en tehlikeli adamlardan oluşur. Zeytinyağı gibi üste çıkarlar. Gerekçeleri çok saçma. Evi alırken söylemişler mi buraya güvenlik bakmıyor diye? Yok böyle bir açıklama. Avukatla görüşülsün yahu nedir bu rezalet?Site yönetimi ile gorustuklerinde oturdukları sitenin sahibi ortak alanı profesyonel yönetime vermediklerini soylemis. Haliyle ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Tek tek sigorta ettirmediyse karşılamaz .Yakın bir arkadasimin başına gelen talihsiz olayı anlatmak istiyorum kendisinin hesabı yok. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Oturdukları güvenlikli sitenjn yanında inşaat var ve inşaattan hırsız giriyor terasa. Evi talan Edip değerli eşyaları alıyor 20 bin gibi. Ev sigortası var fakat ziynet ve paraları karsilamiyormus. Kasa olması gerekiyormuş sanırım. Şimdi biz düşünüyoruz ve burada hem yönetimin hemde hırsızın inşaattan girdiği için insaat in sorumlu olduunuo düşünüyoruz. Yönetim karsilamiyor zarari. Konu ile ilgili bilgileriniz varsa seviniriz. Soracaginiz sorular olursa cevap vermeye calisirim
Sanıyorum merdiven dayamisİnşaat ve teras atlama mesafesinde mi? Nasıl girmiş hırsız?
Dediğine göre sigorta poliçesinde hırsızlık yazıyormuş .Tek tek sigorta ettirmediyse karşılamaz .
Kardeşimin evine de girdi . Elektronikten pırlanta elmas sete kadar sigorta edilen her şeyi sertifikasına uygun şekilde geri ödediler . Kasa da sormadılar . altınlar kasadaydı ama sonuçta evde de küpe kolye vs her şeyimiz var . Her gün bankaya gidecek halimiz yok .
Yazmıyorsa ödemezler
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?