Olay nedir?
ikinci el telefon mu ne çalınmış babamda tam anlatamadı aslında hırsızlıkta adı geçyormuş.
bilmiyorum. işyerinden de izin alamadım yoksa bende gidecektim. haber bekliyorum bende şimdiBabanız savcılıktan işin aslını öğrensin önce, ona göre bir yol belirlenir.
babamın ikinci el telefonu olmadı ki hiç yıllardır aynı cihazı kullanır. babamda bana tam anlatamadı bende anladığım kadarını yazdım.Sen de bize tam anlatamadin. Baban ikinci el tel almışsa bu da caLinti çıkmış olabilir.imei numarasından babanda oldugu anlasilmisitir.baban tel aldığı yeri söyleyecek.faturasını infaz edecek.
Babanız bir yerlere kimlik fotokopisi falan vermişse babanızın adını kullanacakta yapılmış olabilir.babamın ikinci el telefonu olmadı ki hiç yıllardır aynı cihazı kullanır. babamda bana tam anlatamadı bende anladığım kadarını yazdım.
Sen de bize tam anlatamadin. Baban ikinci el tel almışsa bu da caLinti çıkmış olabilir.imei numarasından babanda oldugu anlasilmisitir.baban tel aldığı yeri söyleyecek.faturasını ibraz edecek.
bir telefon için bir sürü adamın adı niye geçer ki telefon üst düzey bürokrat telefonumu nedir yani?kızlar merhaba
çok canım sıkıldı sabah sabah.. kısaca anlatayım acil yardıma ihtiyacım var çünkü.
babam adına savcılıktan bir kağıt geliyor dün babamda bugün muhtardan almaya gitti. bağcılarda ikinci el telefon çalınıyor ve babam dahil bir çok kişinin adı geçiyor.şimdi babam savcılığa gidiyor ifade vermek için ama adamcağız 70 yaşında hırsızlıkla ne işi olur.
bu durumda ne yapmamız gerek çok sinirim bozuldu.
Aahahah komikmis bu. Sen butun apartmani karistir sonra deli cik. Bir deli bir kuyuya tas atmis butun akillilar cikaramamis meselesi.bizim bodrum katta bir kadın vardı karakola gidip şikayet etmiş bizim binada bir adam sözde kadına tecavuz etmiş
babamda sana tecavuz ederim diye tehtit etmiş üst kattaki kadın dövmeye gitmiş annem evine süpürge düşürmüş falan filan yalan söylemiş sonra ortaya çıktı kadın deliymiş meğer boşuna gerilmişiz ben binan içinde olay çıkardım sen nasıl babama iftira atarsın yolarım seni diye kıyameti kopardım nerdeyse 1 yıldır sesi çıkmıyor
Isabet olmus. Benim erkek arkadasimin telefonu calindi. Savcilik polis kimse ilgilenmedi. Simdi ikinci el bir telefon icin birsuru insanin adi geçiyor. Nasil bir denge bu?savcılık takipsizlik kararı vermişmiş
savcılık takipsizlik kararı vermişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?