hırsızlıkmış!!!

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
çok canım sıkıldı sabah sabah.. kısaca anlatayım acil yardıma ihtiyacım var çünkü.
babam adına savcılıktan bir kağıt geliyor dün babamda bugün muhtardan almaya gitti. bağcılarda ikinci el telefon çalınıyor ve babam dahil bir çok kişinin adı geçiyor.şimdi babam savcılığa gidiyor ifade vermek için ama adamcağız 70 yaşında hırsızlıkla ne işi olur.
bu durumda ne yapmamız gerek çok sinirim bozuldu.

Sen de bize tam anlatamadin. Baban ikinci el tel almışsa bu da caLinti çıkmış olabilir.imei numarasından babanda oldugu anlasilmisitir.baban tel aldığı yeri söyleyecek.faturasını infaz edecek.

ikinci el tlf cepte. ama babanla nasıl bi bagı var onu anlıyamadım.
hem babanın sucsuz oldugu anlaşılıcaktır. gerilme boşa.

Sen de bize tam anlatamadin. Baban ikinci el tel almışsa bu da caLinti çıkmış olabilir.imei numarasından babanda oldugu anlasilmisitir.baban tel aldığı yeri söyleyecek.faturasını infaz edecek.
babamın ikinci el telefonu olmadı ki hiç yıllardır aynı cihazı kullanır. babamda bana tam anlatamadı bende anladığım kadarını yazdım.

babamın ikinci el telefonu olmadı ki hiç yıllardır aynı cihazı kullanır. babamda bana tam anlatamadı bende anladığım kadarını yazdım.
Babanız bir yerlere kimlik fotokopisi falan vermişse babanızın adını kullanacakta yapılmış olabilir.

bizim bodrum katta bir kadın vardı karakola gidip şikayet etmiş bizim binada bir adam sözde kadına tecavuz etmiş
babamda sana tecavuz ederim diye tehtit etmiş üst kattaki kadın dövmeye gitmiş annem evine süpürge düşürmüş falan filan yalan söylemiş sonra ortaya çıktı kadın deliymiş meğer boşuna gerilmişiz ben binan içinde olay çıkardım sen nasıl babama iftira atarsın yolarım seni diye kıyameti kopardım nerdeyse 1 yıldır sesi çıkmıyor

Üzülüyorum yaşlı insanların bu duruma düşürülmesine.
Konuyu tam bilmiyoruz yine de ama sen öğrendiğinde biz de anlarız.

bir telefon için bir sürü adamın adı niye geçer ki telefon üst düzey bürokrat telefonumu nedir yani?

Aahahah komikmis bu. Sen butun apartmani karistir sonra deli cik. Bir deli bir kuyuya tas atmis butun akillilar cikaramamis meselesi.

olayla alakalı bilgisi alınır,ifade verir babanız.yaş itibarıyla zaten bişey cıkmaz.
ikinci el telefon ve biçok isimle alakalı cokca fikrim var,fakat ankatıp can sıkmak istemem.
çünkü babanızla alakalı kötü yada telaşlandırılacak bi durum olmaz.
yaşça ileride insanların bu tarz seylerle muhattap olmaları benide üzüyor.
gecmiş olsun.
sıkmayın canınızı,birşey cıkacagını sanmıyorum

Boyle bi olay benimde basima geldi. Daha once kullandigim numarayi operator benden sonra bir cok kisiye satmis, en son alan vatandasin evine hirsiz girmis tabi cep telide calinmis vatandasta dogal olarak sikayetci olmus. Savciliga ifadeye gittigimde savci bu konu ile ilgili bi bilginizin olmadigini biliyorum ama prosedur boyle mecburuz dedi. Ifade verdik bir cok kisi sonrasinda dava dusmus bi sey cikmadi, bence korkmayin kotu bisey olucagini zannetmiyorum, gonlunuzu ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…