HIRSIZZ ŞOKUUU :( PSİKOLOJİM BERBAT..

CANIMKIZIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
406
286
34
Merhaba arkadaşlar,

Daha hiç oturamadığım evime hırsız girdi ve benim psikolojim çok bozuk :KK43: eve giremiyorum napıcam bilmiyorum.

Yeni evimize henüz cumartesi günü taşınmıştık ki pazar günü hırsız girdi :KK43: kızımın odasının camındaki demiri söküp girmişler.Bir gün önce dizdiğim evimi darma dağın etmişler.Dolaplar,bazanın altı,kızımın beşiğini bile karıştırmışlar :KK43: evin o halini görünce şoka girdim. O pis ellerini her eşyamıza sürmüşler :KK43:

2 televizyon 1 laptop ve eşimin değerli bi saatini çaldılar :KK43: Yinede dua ediyorum iyiki biz evdeyken olmadı.İyiki eşim evde o pisliklerle karşılaşmadı..

Polis geldi parmak izi falan alındı şikayetçi olduk ama bişey çıkacağını hiç zannetmiyorum.Zaten duyan boşverin peşini bırakın onlar yakalansa akrabası falan sarar size diyorlar :KK43: Giden gitti zaten..

Ben şimdi napıcam bilmiyorum.Daha hiç açmadığım kolileri bile açmışlar.Evimi tekrar topladım ama nasıl uyuyucam o evde bilmiyorum.Kızımı artık odasında yatırırım diyordum şimdi hayatta yatıramam onu ayrı odada.Kızım 6 aylık.

Önlemler aldık..Alarm taktırdık camlardaki demirler sağlamlaştı ama bu benim için hiç birşey ifade etmiyor :KK43: eve tek başıma giremiyorum.Oysa ne kadar içimize sinerek almıştık o evi.Daha oturamadan soğuttular :KK43:

Ben evime tekrar ısınmak ve korkmadan girip çıkmak istiyorum kızlar.Ne yapmalıyım,bu psikolojiyi üzerimden nasıl atarım ? Başına böyle bir olay gelen var mı ?Varsa nasıl atlattınız o psikolojiyi? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..

hırsız dedinmi bende aynı şekilde tırsıyorum..çok şükür hiç öyle bir durumla karşılaşmadım..ama sizin yerinizde olsam evi daha yeni almışsanız alışmaktan başka çare yok..3-5 ay zor gelecek ama sonra alışırsınız umarım..satıp yenisini almak gibi bir durumuz olsa bile o eve hırsız girmeyeceğinin garantisi yok sonuçta..önlemlerinizi almışsınız inşallah bir daha böyle birşey başınıza gelmez..

X